απο βδομάδαςsea-hunter wrote:ποτε κυκλοφορα το νεο τευχος?
Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE
Re: Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE
- sea-hunter
- Captain theodoros
admin wrote:απο βδομάδαςsea-hunter wrote:ποτε κυκλοφορα το νεο τευχος?
+ 100!

<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>
-
- Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου
ρε παιθκια παρετωωωω το ψαρεμα!!!
ηρτα στην Ελλαδα και εν επεια ψαρκα και ενας αλλος βουλγαρος που ηρτε στην Ελλαδα για διακοπες επειαε μια κοπη βελονιδες και κεφαλους .ολα καλα εκει? παντος δαμε εχει πολυ ψαρι!!! εν εθκιεβασα τες σηζητησεις καμια επιδη ειμαι που ιντερνετ καφε...
ηρτα στην Ελλαδα και εν επεια ψαρκα και ενας αλλος βουλγαρος που ηρτε στην Ελλαδα για διακοπες επειαε μια κοπη βελονιδες και κεφαλους .ολα καλα εκει? παντος δαμε εχει πολυ ψαρι!!! εν εθκιεβασα τες σηζητησεις καμια επιδη ειμαι που ιντερνετ καφε...
ρε Μαριε παφίτη τζίνα τα "δυσπαστα" τα καλαμια που έχω μιας και δεν τα δουλεύω να σου το δοκω να φκαλειςmarios wrote:
τους οδηγούς που πάνω και στην άκρια να μου βάλεις στο ένα μια "πενταενα", στο άλλο μια τρίαινα, και στο άλλο μια δελφινιερα τζαι θα ξεκινήσω το ακόντιο !!..έχω je μια στολή του σπαρτιατη
στρατιώτη που τα καρναβαλια ,θα την φορεσω και θα κατεβω για ψάρεμα στο ζυγι αν μεν μας κανονίσουν ως τον Σεμπτέβρη..

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
- plenom'metatopsarem?
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
marios wrote:plenom'metatopsarem? wrote:
Όσο για τα ψάρια των λιμανιών γενικά...υπάρχει μεγάλη συζήτηση! Προσωπική μου γνώμη, ψάρια όπως κέφαλους..μην τους φας! Ζούνε τη ζωή τουσ μέσα στο λιμάνι, άρα...μολυσμένοι. Ψάρια όπως οι λίτσες κι άλλα εποχιακά κυνηγιάρικα, απλά επισκέφτονται το λιμάνι να τραφούν και μετά φεύγουν, πιστεύω πως δεν έχει πρόβλημα. Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα, ας μας διαφωτίσει!Μολυσμένα ψαρια στα λιμάνια Δεν υπάρχουν τουλάχιστο μέχρι τώρα....άλλο να έχουν μια άσχημη μυρωδιά στα έντερα τους και άλλο να μιλούμε για μολυσμένα.

και μια και το ανέφερε ο Μάριος, όταν καθαρίζετε τα ψάρια, καλό είναι να αφαιρείτε και τη μαύρη μεμβράνη που έχουν (φεύγει εύκολα αν την τρίψετε λίγο με τα δάκτυλα).
plenom'metatopsarem? wrote:
η άσχημη μυρωδιά στα έντερά τους, τι υποδεικνύει?

- plenom'metatopsarem?
NAI !! σίγουρα όπως όλοι η ζωντανή οργανισμοί αλλιώς ήταν να φουσκώνουν και να πετούν σαν μπολόνια, και είναι επιστημονικά αποδεδειγμενο
...γιατί δεν βγάζουν μπουρμπουληθρες

- plenom'metatopsarem?
χαχαχαχα!
συγνώμη ρε Μάριε! Παρασύρθηκα! Δηλαδή οι βρωμοκούνελλοι, την ώρα που τους πιάνεις, σιέζουνται πάνω τους που το φόβο τους,αλλα επειδή εν μπορούν να... φουσκώνουν?!
Άτε κανεί! Καφενές! Ένα σκέτο παρακαλώ! 
συγνώμη ρε Μάριε! Παρασύρθηκα! Δηλαδή οι βρωμοκούνελλοι, την ώρα που τους πιάνεις, σιέζουνται πάνω τους που το φόβο τους,αλλα επειδή εν μπορούν να... φουσκώνουν?!

Re: Νυχτερινό ψάρεμα με αντένα από βράχους
ειπεν ο Χρυσανθος ο φιλοσοφος........chrysanthos9 wrote:το ψαρεμα θελει υπομονη

- chrysanthos9