Τζε ένα ζευκάρι πέδιλα του skisifu-nas wrote:Χαχα, άρρωστε πάρε τζιαι χάππια μαζί![]()
ρε Χρύσανθε, εν είσαι που Πάφο μερκές? Προς Πωμό? Έχω δει κι εγώ τα κηνύγια αυτά έτσι εποχή, παλιές χρονιές! Εμοιάζαν μου για λίτσες που κηνυγούσαν και ναι, φαίνονταν που μακρυά!chrysanthos9 wrote:χαχαχαχαχα εν λεγουνται τουτα![]()
![]()
ναι! ούτε κι εγώ!chrysanthos9 wrote:τιποτε εν εχει ουτε λεπι![]()
![]()
βασικα ποττε μου εν ειδα λιτσα
μεν απογοητεύεσαι!pavlos_agianapitis wrote:Κοπέλια εφανίκαν σούροι.![]()
Τζινιούν στην επιφάνια αθερίνες τζαι κάμνουν κατι εντιποσιακά αλματα στην επιφάνια. Επροσπάθησα σήμερα να τους πιάσο αλλα απογοιτευτικα.
Τούτα εν τα 6 τεχνιτα που εδοκίμασα παραπάνο που τα άλλα. Ακολούθησε ενας σουροσ τον μπλε πλάνο(τον 5 στη σηρά) τζαι εν επρολαβέν να του επιτεθει γιατί εφκαλατον εκσο. Ακόμα ενας σουρος ακολούθησε το ίδιο πλανο τζαι εκαταφερεν να κουκουφίσει λιο αλλα εν επιάστει. Στο σιλικονουχο ομοιομα αθερίνας έβαλατου jighead τζαι εκατάφερα να το ακολουθίσουν 2 σούροι που νομίζο ο ενας πρέπει να του επιτέθικε στιν ουρά αλλά ήρτεν εκσο το τεχνοτο τζαι εφκαλοτο πανο.
Μετά έσυρα αλλι καμιάν ώρα αλλα τίποτε εν επιανα. Όμος είχε ψάρι, ε δυσπίρκασα τζαι ε παρετισα. Οι σουροι ε πετασούνταν στιν επιφάνια 2 μετρα που ομπρός μου για πολλι ώραν τζαι επεριπέζαμε(γυρίλλα).
Δώσται καμια σημβουλή.
leader εννωεις για παραμαλλο ή για shock leader?psarakas wrote:Χρειάζομαι συμβουλή. Ποιόν κόμπο να χρησιμοποιήσω για δέσιμο leader (fluorocarbon) σε νήμα?
Το leader είναι 0,41 και το νήμα 30lb (0.22)
Thx εκ των προτέρων.
Για παράμαλλο εννοώ. Κάποιον άλλον εκτός από τον albright. Νομίζω δεν είναι ο ιδανικότερος για νήμα-μησίνα.Nikolas Nklou wrote:leader εννωεις για παραμαλλο ή για shock leader?psarakas wrote:Χρειάζομαι συμβουλή. Ποιόν κόμπο να χρησιμοποιήσω για δέσιμο leader (fluorocarbon) σε νήμα?
Το leader είναι 0,41 και το νήμα 30lb (0.22)
Thx εκ των προτέρων.αν ειναι για παραμαλλο ο κομπος albright πιστευκω εν που τους πιο καλους