"Περί Aνέμων και Yδάτων"
Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"
αύριο πετώ για Πράγα ξέρει κανένας κανένα καλό κατάστημα να το επισκεφτούμε? Τη ψάρια κρατά ο ποταμός εκεί?
The only source of knowledge is experience
ε κοπελια εξαναειδεται ετσι κοκκινοφτερα??(φρατης ταμασσου)
- Attachments
-
- P8220013.JPG (150.71 KiB) Viewed 4674 times
Life is a game....Fishing is serious!
Μιαζει με βλίκα, μιτσιανε την φωτογραφία να την δούμε καλήτερα
- Attachments
-
- P8220013.JPG (68.12 KiB) Viewed 4733 times
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Εμενα μου μοιαζει με διασταυρωση βλικας - κοκκινοφτερας! roach bream hybrid
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
Eμενα φενετε μου για κοκκινοφτερα που ειταν αρωστη! αφου υποτιθεται εν εχει βλικες στον ταμασσο?? 

Life is a game....Fishing is serious!
- AggelosLRK
Ακουσα κατι για ασπιους στην καλαβασο και μεγαλους μαλιστα,υπηρξε μια αναφορα ρουμανικης προελευσης 4κιλων περιπου σε κουταλακι πολυ μακρια απο τις ακτες,χαρακτηριστικα τον περιεγραφαν πως μοιαζει του κεφαλου,εχει κανεις σας υποψιν κατι?η εβαλε το χερακι του καποτε? 

!!!!!!!!AggelosLRK wrote:Ακουσα κατι για ασπιους στην καλαβασο και μεγαλους μαλιστα,υπηρξε μια αναφορα ρουμανικης προελευσης 4κιλων περιπου σε κουταλακι πολυ μακρια απο τις ακτες,χαρακτηριστικα τον περιεγραφαν πως μοιαζει του κεφαλου,εχει κανεις σας υποψιν κατι?η εβαλε το χερακι του καποτε?
catch and release
- plenom'metatopsarem?
πελλάρεςpsarakas wrote:!!!!!!!!AggelosLRK wrote:Ακουσα κατι για ασπιους στην καλαβασο και μεγαλους μαλιστα,υπηρξε μια αναφορα ρουμανικης προελευσης 4κιλων περιπου σε κουταλακι πολυ μακρια απο τις ακτες,χαρακτηριστικα τον περιεγραφαν πως μοιαζει του κεφαλου,εχει κανεις σας υποψιν κατι?η εβαλε το χερακι του καποτε?

Να δούμε μπίρες που εκατεβασεν ο ρουμάνος και έβλεπεν φαντάσματα στην Καλαβασό
The only source of knowledge is experience
-
Re: Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα
Εχει και ο Μάριος ποτούντα τα παλιόψαρα ρε μικρόσα ... ετσι, προσεχτικά με τις κουβέντες σού.mikrosa wrote:Ρε παιθκια σοβαρομιλατε?τρωουνται?εχω ενα ενυδρειο γεματο πουτουτα τα παλιοψαρα....
Ρε Μάριε ξέρεις καμία συνταγή καλή για τα guppies ?

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
ειλικρινά δεν κατάλαβα ότι είναι για guppies που μιλούσε νόμιζα εν κανένα είδος ψαριών από το φράκτη! ρε "μικροσα" εν παλιό ψαρά τα γκαπουθκιαfISHANDCHIPS wrote:Εχει και ο Μάριος ποτούντα τα παλιόψαρα ρε μικρόσα ... ετσι, προσεχτικά με τις κουβέντες σού.mikrosa wrote:Ρε παιθκια σοβαρομιλατε?τρωουνται?εχω ενα ενυδρειο γεματο πουτουτα τα παλιοψαρα....
Ρε Μάριε ξέρεις καμία συνταγή καλή για τα guppies ?

πέτρο εχω καποια συνταγη αλλα πρέπει να τα ταΐζεις 2 χρονια με αυξητική ορμόνη να μεγαλοσουν και μετά να τα φάις ...αλλα κινδυνεύεις λόγω ορμόνης να καμεις μπουστο όπως την Pamela anderson..... και πως θα ψαρεύεις jigging μετά ρε πέτρο?

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
-
που την μέρα που ανακάληψα τα guppies επαρέτησα το jiggingmarios wrote:ειλικρινά δεν κατάλαβα ότι είναι για guppies που μιλούσε νόμιζα εν κανένα είδος ψαριών από το φράκτη! ρε "μικροσα" εν παλιό ψαρά τα γκαπουθκιαfISHANDCHIPS wrote:Εχει και ο Μάριος ποτούντα τα παλιόψαρα ρε μικρόσα ... ετσι, προσεχτικά με τις κουβέντες σού.mikrosa wrote:Ρε παιθκια σοβαρομιλατε?τρωουνται?εχω ενα ενυδρειο γεματο πουτουτα τα παλιοψαρα....
Ρε Μάριε ξέρεις καμία συνταγή καλή για τα guppies ?![]()
πέτρο εχω καποια συνταγη αλλα πρέπει να τα ταΐζεις 2 χρονια με αυξητική ορμόνη να μεγαλοσουν και μετά να τα φάις ...αλλα κινδυνεύεις λόγω ορμόνης να καμεις μπουστο όπως την Pamela anderson..... και πως θα ψαρεύεις jigging μετά ρε πέτρο?

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
over yermasogeia!!!
- Attachments
-
- IMG00611-20110923-1446.jpg (477.82 KiB) Viewed 4329 times
YEAH!!!C&R wrote:over yermasogeia!!!

Θελουμεν εναν δυνατο χειμωνα φετος

catch & release!