"Περί Aνέμων και Yδάτων"
Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"
αυτές και αν είναι εμπειρίες συγχαρητήρια.
- plenom'metatopsarem?
για γλυκά, ή αλμυρά?!?!?!EVANTHIS LOIZOU wrote:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σας
Η αξιοσυνη μας δεν ειναι να πιαννουμεν τα ψαρκαΕιναι οτι τολμουμε να δοκιμαζουμε κατι νεο
![]()
Τωρα το προβλημα ειναι WHAT'S NEXT![]()
Pike? GTs? or Road Trip to Greece?
giant trevally offcourse!!! θελει και σκεψει κ.Ευανθη!!
Life is a game....Fishing is serious!
Χαμπή ξεκίνα body buildinggiannosP wrote:giant trevally offcourse!!! θελει και σκεψει κ.Ευανθη!!
[/youtube]
catch and release
αν πάτε εκεί θα έρθω και εγώ

no whey no gain
Ηδη ο Κουρης απο 59.8% επιεν στο 49.6%Στάθης wrote:Περί υδάτων:
http://www.philenews.com/el-gr/Eidiseis-Kypros/22/76181
και υστερα ροτουν με γιατι εχασα το παθος μου για το λαυρακι
ποσα να δουμεν ολα αυτα τα χρονια
EVANTHIS LOIZOU wrote:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σας
Η αξιοσυνη μας δεν ειναι να πιαννουμεν τα ψαρκαΕιναι οτι τολμουμε να δοκιμαζουμε κατι νεο
![]()
Τωρα το προβλημα ειναι WHAT'S NEXT![]()
Pike? GTs? or Road Trip to Greece?
Τώρα εν να μου πείτε ο καθενας με τον πόνoν του αλλα γιατί εν παμέν στο πανκοσμιο(?) για λαβράκι στην Ιταλία!!
http://www.sfwc2011.it/eng/index.html
By the way , έχεις και διαγωνισμούς για τους φίλους από το fishfloat team. Δεν ξέρω αν είναι πράγματι πανκοσμιο η όχι αλλα φαίνουνται ενδαιφέρον διοργανώσεις και κοντά μας.
ένας από τους στόχους μας είναι το παγκόσμιο για εκπροσώπηση της Κύπρου. Αν κοιτάξετε μόνο εμείς λείπουμε από τι λίστα.
The only source of knowledge is experience
-
wow
Δεν προλαβαινουμε για φετος αλλα μπορουμε να βαλουμε στοχο για του χρονου

Δεν προλαβαινουμε για φετος αλλα μπορουμε να βαλουμε στοχο για του χρονου

- (CyBasser)
Eυάνθης, αν θυμάσαι το 2006 κάποιος που βρέθηκε στο Arles στην Γαλλία εκ μέρους του Συνδέσμου έκανε πλήρεις επαφές με αυτούς τους τύπους, συνέφαγε και συνήπιε μαζί τους, και όταν επανήλθε πρότεινε πολλά πράγματα, αλλά αντί να προοδεύσουμε το τότε συμβούλιο μας θεώρησε εχθρούς τους!EVANTHIS LOIZOU wrote:wow![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν προλαβαινουμε για φετος αλλα μπορουμε να βαλουμε στοχο για του χρονου![]()
![]()
Οι ανθρώποι είναι πλήρως σοβαροί, αυτό που αντιλαμβάνομαι από την σελίδα που πρότεινε ο Γιάννης είναι ότι το CIPS οργανώνει ένα δικό του παγκόσμιο στην Ιταλία. Δεν χάνει τίποτε ο Σύνδεσμος να έρθει σε επαφή μαζί τους και γιατί όχι, ίσως του χρόνου να μπορούν κάποιοι να συμμετάσχουν. Αλλά αν το προσέξατε, ο διαγωνισμός είναι από βάρκα, και καλά κάνουν όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να συμμετάσχουν να βρουν τρόπο για εξάσκηση πριν τον διαγωνισμό (το να κατευθύνεις την βάρκα με trolling motor και ταυτόχρονα να κάνειις flipping είναι πιο δύσκολο α΄π'ότι ακούεται! Αν κάποιος θέλει λεπτομέρειες ας με πάρει τηλέφωνο....
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
-
Ρολανδε μου
Περασμενα Ξεχασμενα
Τωρα ρεει νεο αιμα στις φλεβες του Συνδεσμου
Ας κοιταξουμε μπροστα.
Παντως, αν εισαι μεσα, παμε εστω και σαν θεατες την πρωτη φορα
Αν τους ζητησουμε να παμε να παρακολουθησουμε τα διαφορα events νομιζω θα ειμαστε more than welcome.
Εγω ειμαι μεσα

Περασμενα Ξεχασμενα

Τωρα ρεει νεο αιμα στις φλεβες του Συνδεσμου

Ας κοιταξουμε μπροστα.
Παντως, αν εισαι μεσα, παμε εστω και σαν θεατες την πρωτη φορα

Αν τους ζητησουμε να παμε να παρακολουθησουμε τα διαφορα events νομιζω θα ειμαστε more than welcome.
Εγω ειμαι μεσα

Η αρχή είναι ο διαγωνισμός μας φέτος. Ανάλογα με το ενδιαφέρον θα δούμε αν αξίζει να προχωρήσουμε και σε κάτι ποιο σοβαρό. Αν έχει ενδιαφέρον, η ιδέα είναι να διοργανώσουμε ένα πρωτάθλημα του χρόνου με 5-6 αγώνες που θα γίνει θεσμός ούτως ώστε να ξεκινήσουν ειδικά οι νέοi του αθλήματος να αποκτούν εμπειρίες. Μετά θα δούμε αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να κατεβουμε σε έτσι διαγωνισμούς.
Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο το να ψαρέψουμε από βάρκα επειδή δεν έχoυμε καθόλου εμπειρία αλλα δεν χάνουμε τίποτα να δοκιμάσουμε . Σιγά σιγά μπορούμε να πάμε μπροστά και να ανοίξουμε λίγο τα ματια μας (oι μονο σκουπίδια και σφαγές να βλέπουμε )(CyBasser) wrote: Αλλά αν το προσέξατε, ο διαγωνισμός είναι από βάρκα, και καλά κάνουν όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να συμμετάσχουν να βρουν τρόπο για εξάσκηση πριν τον διαγωνισμό (το να κατευθύνεις την βάρκα με trolling motor και ταυτόχρονα να κάνειις flipping είναι πιο δύσκολο α΄π'ότι ακούεται! Αν κάποιος θέλει λεπτομέρειες ας με πάρει τηλέφωνο....

πολύ καλή ιδέα!!C&R wrote:Η αρχή είναι ο διαγωνισμός μας φέτος. Ανάλογα με το ενδιαφέρον θα δούμε αν αξίζει να προχωρήσουμε και σε κάτι ποιο σοβαρό. Αν έχει ενδιαφέρον, η ιδέα είναι να διοργανώσουμε ένα πρωτάθλημα του χρόνου με 5-6 αγώνες που θα γίνει θεσμός ούτως ώστε να ξεκινήσουν ειδικά οι νέοi του αθλήματος να αποκτούν εμπειρίες. Μετά θα δούμε αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να κατεβουμε σε έτσι διαγωνισμούς.