ΩχGreg wrote:εχασα τον υπνο μου για τους επομενους μηνες... θελω ψυχιατρο..

Υπομονή πέρκει περάσει....
ΩχGreg wrote:εχασα τον υπνο μου για τους επομενους μηνες... θελω ψυχιατρο..
Greg wrote:σημερα βαστα με παραπανω το γυρισμα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μπράβο Άγγελος! Ωραίος! Τελικά όντως ήταν μικρές αυτές που βλέπαμε...AggelosLRK wrote:12 χτυπηματα σημερα με αποτελεσμα 3 λιτσες 200γρ,τις οποιες εκανε C&R ο γιος μου,ολες χτυπησαν στο κεφαλι ετσι για το "tip"
ΠΟΡΩΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Greg wrote:σημερα πηρα λιτσα μια ζυγισμενη 3.2kg που πεταξα πισω στη θαλασσα χωρις να με συγκινησει..διοτι την παρασκευη εφτυσεν μου τα μια καπου στα 14-16kg σε αποσταση αναπνοης που τα χερια μου![]()
![]()
![]()
Αυτό ναι, πράγματι είναι να σε στείλει σε ψυχίατροGreg wrote:σημερα πηρα λιτσα μια ζυγισμενη 3.2kg που πεταξα πισω στη θαλασσα χωρις να με συγκινησει..διοτι την παρασκευη εφτυσεν μου τα μια καπου στα 14-16kg σε αποσταση αναπνοης που τα χερια μου![]()
![]()
![]()
Ποιο πιθανόν να είναι τόνοι. Πολλά πρωίν? Ξημερώματα?chrysanthos9 wrote:εφανηκαν κυνηγιαρικα σημερα που ημουν στους σκυλους εβλεπα τα νερα που εβραζαν απο κυνηγοψαρια σκεφτητε εβλεπα τα που το βουνο στην θαλασσα που εκυνηγουσαν
chrysanthos9 wrote:ναι ρε φιλε ηταν 6 η ωρα το πρωι και εκαμαν ενα πολλα μεγαλο κυκλο και το νερο αφριζεν εβλεπα τα για κανενα 20λεπτο ωσπου αρκεψαν και επιεναν πιο μεσα πιο μεσα και εχασα τα. Τι ψαρια μπορει να εκηνυγουσαν σαρδελες φρισες κτλ εν εχουμεν εκυνηγουσαν αθερινα?