Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα
Re: Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα
Εγώ παιδιά προσωπικά δεν εξαναψάρεψα με ζωντανό στους φράχτες, αν και στη θάλασσα το έχω αρκετά διαδεδομένο. Εν ξέρω, προτιμώ να προσπαθήσω με ψεύτικο, αλλά αν πάω αποκλειστικά για ζάντερ μπορεί και να δοκιμάσω ζωντανό (αν και θα προτιμούσα να ψαρέψω με deadbait που είμαι και πιο συνηθισμένος που την Αγγλία).
Όσο για απόχη, εγώ πάντα έχω μαζί μου, ειδικά με εγγλέζικο, εν μπορείς να κάμεις διαφορετικά, αν χρησιμοποιείς παράμαλο 0.09μμ και αγκίστρι Νο24, τόλμα να το σηκώσεις πάνω!
Όσο για απόχη, εγώ πάντα έχω μαζί μου, ειδικά με εγγλέζικο, εν μπορείς να κάμεις διαφορετικά, αν χρησιμοποιείς παράμαλο 0.09μμ και αγκίστρι Νο24, τόλμα να το σηκώσεις πάνω!
Μετά τα όσα τραγικά ζούμε, μια 2ωρη εξόρμηση για λάβρακες ήταν ότι πρέπει για μια σύντομη χαλάρωση. Αποτέλεσμα: ψάρια 2 , ψαράς 0
Εν πειράζει χαλάλι τους!!! Ειδικά το 2ο έβαλεν μου τρίποντο!!! Που να ανακαλυφτεί μικροκάμερα η οποία εν να μπαίνει πάστο αγκίστρι και εν να θωρούμε live τι κάμνει το σιλικονάτο μας, τότε εν να μάθω και εγώ να καρφώνω την κατάλληλη στιγμή!!!!

Εν πειράζει χαλάλι τους!!! Ειδικά το 2ο έβαλεν μου τρίποντο!!! Που να ανακαλυφτεί μικροκάμερα η οποία εν να μπαίνει πάστο αγκίστρι και εν να θωρούμε live τι κάμνει το σιλικονάτο μας, τότε εν να μάθω και εγώ να καρφώνω την κατάλληλη στιγμή!!!!
catch and release
Σημερα Ταμασσο για λαυρακια , απο της 7 - 8.30 , αποτελεσμα εφιεν ενα τσιμπιμα στο πρωτο cast, και ενα η ωρα 8.20... ΤΕΡΑΣ, που εν ελαλεν να φκη οσπου εσουσεν νακκο την κκελε του πανω στη επιφανια, τζε εφτισεν το τεχνιτο.... !!
Life is a game....Fishing is serious!
Eπήγα 12-3 , έφκαλα 2 έχασα ένα. Είχεν ένα τέρας πολλά ενεργό αλλά εν μου έκαμεν την τιμή...Έθελεν τον Dimitry του αλόπως ρε Χάμπιε!!!
Το καλό ήταν ότι οι παράνομοι απουσιάζαν όλοι!!!! Εκτός αν παέννουν μόνο νύκτα..
Το καλό ήταν ότι οι παράνομοι απουσιάζαν όλοι!!!! Εκτός αν παέννουν μόνο νύκτα..
catch and release
Tru dat.psarakas wrote:Το καλό ήταν ότι οι παράνομοι απουσιάζαν όλοι!!!! Εκτός αν παέννουν μόνο νύκτα..

no whey no gain
Στάθης wrote:Tru dat.psarakas wrote:Το καλό ήταν ότι οι παράνομοι απουσιάζαν όλοι!!!! Εκτός αν παέννουν μόνο νύκτα..
???? translate pls
catch and release
http://www.urbandictionary.com/define.p ... =tru%20dat
a bastardized version of "true that" which is a bastardized version of "i agree wholeheartedly"
ghettowannabe: wanna hit the mall
insideoutoreo: tru dat
ghettowannabe: word
no whey no gain
Αυριο το μεσημερι θα ειμαστε με τον Δημητρη Διποταμο για κυπρινους και καττοψαρα. Αν εχει κανενα αθκιασερο ενημερωνει.
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
παιδεία πως τα πήγατε?
The only source of knowledge is experience
Περιμεναμε λιγο περισσοτερα τσιμπηματα, αλλα παλε επερασαμε καλα. 1 καττοψαρο 600γρ, 1 ζαντερ 1,400γρ τζαι 2 κυπρινοι 750γρ τζαι 500γρ.
catch & release!
Σημερα ταμασσο για λαυρακια, 5 τσιμπιες χαμενες! 

Σημερα ταμασσο, τα λαυρακια ειταν πολλα ενεργητικα εφκαλαμεν 6 που η ωρα 6.00 - 8.00!!
τι μεγέθος ήταν ?
μικρα ,μισοκιλα σχεδον, εχασα και ενα πολλα μεγαλο, ενεκαταφερα να το καρφοσω σωστα! c&r ΠΑΝΤΑ
nice... αμαν εξεκινήσαν και κινούνται