ρε μα τωρα εκατάλαβα και γω ότι εν το ιδιο ατομο.τωρα εθυμωσα που εν ήρτες να μου μιλήσεις στον Πωμόν!!orfos wrote:Φιλε Χρυσανθε εισαι ο χρηστης chrysanthos9 οξα αλλος?
Διοτι εχω την απορια!![]()
![]()
leshi cy wrote:μπράβο Νικολά , πολλά ορεεσ οι κορουεσ που έπιασες !![]()
en made in cyprus ?
φιλε ι ψαρια σου ειναι αξιοζηλευτη!![]()
...ρε κοπελια παη κανενας αλλος ψαρεμα?
παο κολυμπητο επαρχια λαρνακα -αμμοχοστου και εν εχι τιποτε μα γινετε ολαν ?
...προχτες επια πασ τι μουτη του καβο πυλα , εκαμα λια καρτερκα ...επεξαν κατι πιγκουες κανενα κιλο κατο που τα 20 !
...εν αξιζη το κοπο !
εν το φεγγαρι λαλητε , εν ο καιρος ειμαι εγω εν καταλαβω το προβλημα !![]()
![]()
Φιλε Μαριε τζιαι γιω το ιδιο ειμαιleshi cy wrote:μπράβο Νικολά , πολλά ορεεσ οι κορουεσ που έπιασες !![]()
en made in cyprus ?
φιλε ι ψαρια σου ειναι αξιοζηλευτη!![]()
...ρε κοπελια παη κανενας αλλος ψαρεμα?
παο κολυμπητο επαρχια λαρνακα -αμμοχοστου και εν εχι τιποτε μα γινετε ολαν ?
...προχτες επια πασ τι μουτη του καβο πυλα , εκαμα λια καρτερκα ...επεξαν κατι πιγκουες κανενα κιλο κατο που τα 20 !
...εν αξιζη το κοπο !
εν το φεγγαρι λαλητε , εν ο καιρος ειμαι εγω εν καταλαβω το προβλημα !![]()
![]()
ευχαρισστω φιλε μου θα τα πουμεν και που κοντα!!ατε το επομενο τραπέζι με συναγρίδια!!nicolas theocharous wrote:για μια ακομα φορα υποκλεινομαι φιλε μου respect.
κανονιστα α!! εν αφηκες ψαρι δαμεσα εν πιαννει κανενας τιποσε κανονησε να μεν τους αφηκεις ουτε τζικατω φκαλε ουλλη τη θαλασσα εξω![]()
![]()
![]()
![]()
εισαι μεγαλος ρε φιλε τι να σου πω?? εζωγραφησες παλε εμαγεψες μας.
ελπιζω μετα που τουτα ουλλα τα κομπλιμεντα να στειλεις κανενα κοκκαλουι κατω χαχαχαχαχα![]()
![]()
συνεχησε δυνατα αδερφε μου. καλα να περασεις και καλα ψαρεματα. τα αλλα τα πιο ωραια και πιο σημαντικα θα σου τα ευχηθω που το τηλεφωνο με το καλο οταν ερτει η ωρα.
καλες αναδυσεις που λαλειτε και εσεις οι μακροβουττιες![]()
![]()
re file trwetes k meta na tis kollas me automath gomma..(spazisthn pou thn mesh k katharizeis thn me pirounh,,allasei aplws lio to xrwma pou to vrasimo)omonoia wrote:να σου πο ρε φιλε εξαναεπιασα ετσι πραμα 2 φορες ος τορα τσιε εστολησατες αφου προτα εβαλατες στον ηλιο να 3ερανουν τσιε εφαν το κρεας τους οι λιμπουροι προτα..εν πολλα ορεο πραμα επε3ες τσιε τα οχταποδακια σου 8ορο.....![]()
![]()