κοπελοια καλημερα σας εχτες επιαμε με τον παππου μου, τον Κωτσιο (καλογηρου) και ενα φιλο τον Τακη για καθετη για γοπες, σκαρους, σπαρους, ποντικους κ.ο.κ.
Οι λογοι που επιαμε πολλοι και διαφοροι:
1. Για να περασουμε την ωρα μας και να περασουμε ωραια κανοντας το αγαπημενο μας σπορ (ο πιο σημαντικος λογος κατ εμενα)
2. Γιατι ηταν η πρωτη φορα που επερνα τον παππου μου με την βαρκα μου και μονο και μονο που εβλεπα τον ενθουσιασμο του ανοιγε η καρδια μου φυλλα φυλλα, εθυμηθηκα που ειμουν θκιο παρραθκιον κοτσιρος και επερνε με ψαρεμα συνεχεια με το καλαμουι μου, τωρα αντιστραφηκαν οι ρολοι. Που καιρος ρε παππου μου. Το ιδιο και για τον φιλο μου τον Τακη, πρωτο του ψαρεμα με την βαρκα.
3. Ετρεξαν τα σαλια μου, ηθελα οπως τον πελλο να φαω φρεσκο ψαρι της βαρκας, εκαμνα οπως την αγκαστρωμενη αμαν της μοιρησει κατι και θελει το αμαν αμαν και επροετοιμασα και το τιανι, το λαδι το καλο και επερημεναν μας σπιτι πως και πως για να σειρουν τα ψαρια πανω, ειχαμε και ξενους στραβαρα μας. οι μπιρες επαγωναν μεσα στον καταψυχτη και επεριμεναν να καταναλωθουν μαζι με το ψαρι.
4. Για να δοκιμασω την καινουρια φορμουλα-ζυμη που εκαμα. εχει αναμιση μηνα τωρα που πεδευκουμε να καμω την σωστη φορμουλα και ηθελα να την δοκιμασω να δω αν ειναι καλη.
Συρνουμε την βαρκα παμε στο σημειο. Ετοιμαζομαστε, σειρνουμε τσιμπα μονομιας καρφωνω με το καλαμουι μου και ξεκινω να φερνω κατι σχετικα καλο (καλο για ψαρι καθετης μιλουμε παντα). Εγω ενθουσιαστηκα γιατι ετσιμπισε μονομιας πανω στο καινουριο μου μειγμα, ο παππους ενθουσιαστηκε γιατι αρκεψε το μετρημα και ο Τακης ενθουσιαστηκε γιατι καμια σχεση λαλει με το ψαρεμα αντενας απο την ακτη που συνηθηζε.
Σαν το εφερνα πανω γεματος αγωνια να δω τι ψαρι φερνω αφου ετραβουσε καλα σε μια φαση νιωθω ενα τρομερο χτυπημα που παρολιγο να μου σπασει τον καρπο μου. το καλαμι εμπικε το μισο μεσα στο νερο και η μηχανη αρκεψε στην κυριολεξια να μιλα. Αρκεφκω μαχη και κοφκει μου τα. Τωρα τι ειναι εν καμια σφυρνα η κουνελακι? Το ιδιο και ο κωτσιος. Το σκηνικο εσυνεχιστηκε για αλλο 2-3 ψαρια εσυρναμε ετσιμπουσε μονομιας αλλα μαχη και κοψιματα.
Εκαταλαβετε εν κ ειναι αναγκη να σας το πω. εκαθουμασταν οπως τ μ...ς επιαναμε τα ψαρια και που πανω ενα κοπαδι με κοπελια και επεριμεναν μας με ανοιχτα στοματα.
Σιρνω πανω ενα κουταλουι εγω και ενα ψαρακι ο Κωτσιος, εκαμαμε μαχη εφκαλαμε εν ξερω ποσους λογικα εκαμαμε τους αρκετη καταστροφη στο κοπαδι τους αλλα ξυλιφκουντε οι γεριμοι???
Για μεγεθη ο πιο μικρος ηταν ανετα γυρω στο 1.200 με 1.300 και επιενναν μεχρι....... Για ψαρι ουτε συζητηση.
Απο τα θετικα της κουβεντας ειναι οτι εγελασαμε καλα, εσυμβαλαμε οσο εμπορουσαμε για εχτες στην καταπολεμιση των κουνελλων, ο παππους ευχαριστηθηκεν το αλλα ακομα ως τωρα λαλει ετσι μεγαλα ψαρκα και να μεν τρωντε?? εν κριμα ρε κουμπαρε εν γινετε να μεν τρωντε χαχαχαχα

και φυσικα ο παρεας μου ο Τακης που το ευχαριστηθηκε εν μερη αλλα εμεινεν του και εκεινου ορεξη. Τελος εδουλεψε και το ζυμαρι μου αρκετα καλα ειδα τους κοπους μου να δικαωνουντε.
Εγω και ο Κωτσιος πολλη γελιο, εφηρτηκαμε και εχασαμε και το μετρημα. Εσηκωστηκαμε και εφιαμε μετα γιατι αρκεψε και εβαλε καιρο.
Ευτυχως εθυμηθηκα και εφκαλαμε και τις μπυρες που τον θαλαμο γιατι ηταν να σπασουν και ηταν να με συρει στους κουνελλους να με φαν η μανα μου.
Το μονο αρνητικο ειναι πως εφαμε κρεας παλε
Καλα να ειμαστε να εχουμε την υγεια μας και τα αλλα ουλλα εν πελλαρες. Καλα ψαρεματα κοπελια και Please μεν ποσταρετε κανενα ψαρι μεσα τουτες τις μερες γιατι εννα αρκεψουν να τρεχουν τα σαλια μου παλε. Ως το τελος της εβδομαδας που εννα ξαναπαμε εχουμε ακομα.