παραγάδια...Στάθης wrote:χλωρινες, ψαροτουφεκα.MariosK wrote: Επίσης έχω ακούσει άπειρες ιστορίες από "τόπακες" κοντά σε μικρά φράγματα που μιαν κάθε κυρίου δόξα εμπέναν μέσα το φράγμαν "ΤΟΥΣ" και αλονίζαν με βάρκες δίχτυα κ.τ.λ...
"Περί Aνέμων και Yδάτων"
- plenom'metatopsarem?
Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"
από παλιά είχα επαφή με τα φράγματα απλά δεν είχαμε αυτές τις δημοσιεύσεις δεν αντιλέγω ότι υπάρχουν και κουρουπετοι Κύπριοι αλλά πλέον μας έγινε εμμονή με τους ξένους που γέμισαν τα φράγματα με ακαθαρσίες παραγάδια δυχτια και άλλα πολλά.
The only source of knowledge is experience
-
- Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου
τι να πουμε?.......ζουμε στην νησο Κυπρο
Μακαρι να εκαμναν κατι τετιο στην Κυπρο εστω και για κανενα 2ημερο
Ελπιζουμε στο μελλον να καμουμε κανενα παιδικο Fishing camping ή κατι παρομοιο.......
Τα λογια ειναι περιττα

Μακαρι να εκαμναν κατι τετιο στην Κυπρο εστω και για κανενα 2ημερο
Ελπιζουμε στο μελλον να καμουμε κανενα παιδικο Fishing camping ή κατι παρομοιο.......
Τα λογια ειναι περιττα

Μπορεί να μην ήμαστε σε αυτό το επίπεδο γιατί δεν έχουμε τα μέσα αλλά σίγουρα υπάρχει ο κόσμος που ενδιαφέρεται και έχουν γίνει πολλές εκδηλώσεις πάρομοιας φύσεως http://www.cyprusfaa.com/view.php?lang= ... ory=Events
Επίσης είναι και αυτή η εκδήλωση από τον CFAA http://cyprusffa.com/diagonismos_psarem ... 062007.htm που γίνεται κάθε χρόνο μέχρι και σήμερα με μεγάλη επιτυχία. Σύντομα θα ενημερωθεί το website με reports και φωτογραφίες.
Ρε παιθκιά μην είστε όσο μίζεροι τζε να λαλείται συνέχεια "Εν στην Κύπρο που ζουμε τζε εν γίνεται τίποτε". Στο σιέρι μας ένει να γίνει. Να με αρκέψω για την ποιότητα ζωής που έχουμε στην Κύπρο σε σχέση με τούτες τις χώρες που τις παρουσιάζουν έτσι ωραία στην τηλεόραση αλλά στην πραγματική ζωή φοούνται να αφήκουν να φκουν τα μωρά πόξω που έσσο τους άμπα τζε αρπάξει τα κανένας πελλοψυχοπαθής...
Επίσης είναι και αυτή η εκδήλωση από τον CFAA http://cyprusffa.com/diagonismos_psarem ... 062007.htm που γίνεται κάθε χρόνο μέχρι και σήμερα με μεγάλη επιτυχία. Σύντομα θα ενημερωθεί το website με reports και φωτογραφίες.
Ρε παιθκιά μην είστε όσο μίζεροι τζε να λαλείται συνέχεια "Εν στην Κύπρο που ζουμε τζε εν γίνεται τίποτε". Στο σιέρι μας ένει να γίνει. Να με αρκέψω για την ποιότητα ζωής που έχουμε στην Κύπρο σε σχέση με τούτες τις χώρες που τις παρουσιάζουν έτσι ωραία στην τηλεόραση αλλά στην πραγματική ζωή φοούνται να αφήκουν να φκουν τα μωρά πόξω που έσσο τους άμπα τζε αρπάξει τα κανένας πελλοψυχοπαθής...
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
-
πολλα καλα καμνει ο συνδεσμος......ομως ο συνδεσμος αυτο που κανει ειναι η αρχη για κατι αλλο
οσο για πελλονευρικους ψυχοπαθεις εχει και η Κυπρος αλλα πιο λιους..........(να πουμεν και το αστιο μας)
ξερω εναν!η μανα του λαλει του εισαι ψυχοπαθεις και πελλονευρικος που πηγενεις και γωραζεις καλαμια και ξυπνας που το χαραμα να παεις ψαρεμα ....αυτος ειμαι εγω

οσο για πελλονευρικους ψυχοπαθεις εχει και η Κυπρος αλλα πιο λιους..........(να πουμεν και το αστιο μας)
ξερω εναν!η μανα του λαλει του εισαι ψυχοπαθεις και πελλονευρικος που πηγενεις και γωραζεις καλαμια και ξυπνας που το χαραμα να παεις ψαρεμα ....αυτος ειμαι εγω

-
εχει και αλλους τετιους πελλονευρικους δαμεσα και ξερω πολλους

Ανδρέα μου εσύ ειδικά που είσαι μικρός πρέπει πρώτος που ούλλους να πιστέψεις ότι τούτος ο τόπος μπορεί να αλλάξει τζε όταν σου δοθεί η ευκαιρία να το κάμεις. Αν δεν το πιστέψεις εσύ τζε οι συνομήλικοι σου τότε δεν μας σώζει τίποτε.mikrosa wrote:εχει και αλλους τετιους πελλονευρικους δαμεσα και ξερω πολλους![]()
![]()
![]()
![]()
-
πιστευκω.....αλλαπρεπει και αλλοι της ηλικιας μου πιο μιτσοιοι και πιο μεγαλοι να το πιστεψουν......εχει και πολλους που οπως τους εμαθαν οι γονοιοι τους την νοτροπια τους να σηρνουν χαμε τα σκουπιθκια τους να μεν αφηνουν τα μικρα ψαρια πισω εν θα παμε καλα αλλα εγω πιστευκω οτι μπορει κατι να γινει....οι περισσοτεροι μες τα σχολεια αν δεν εν διπλα τους ο καλαθος εν να πεταξουν χαμε τα σκουπιθκια τους αντι να καμουν 10 βηματα να ταπεταξουν στο καλαθο ή στην ανακυκλωση....θα παρακαλουσα και τους αλλους που εν μες στα σχολεια πιο μεγαλοι μαθητες αλλα και καθηγητες να πουνν και εκεινει αν γινετε και στα σχολεια τους το ιδιο
Σου το επιβεβαιώνω εγώ ότι έτσι γίνεται. Άις τους τζίνους όμως. Κάμε εσύ την διαφορά. Αν πείσεις 2-3 φίλους σου να μαζεύκουν τα σκουπίθκια τους τζε να κάμνουν Catch and Release τουλάχιστο τα μικρά ψάρια τότε ήδη έκαμες μιαν μεγάλη διαφορά. Τζίνοι θα πίσουν με την σειρά τους άλλους 2-3 τζε ούτο καθεξής.mikrosa wrote:πιστευκω.....αλλαπρεπει και αλλοι της ηλικιας μου πιο μιτσοιοι και πιο μεγαλοι να το πιστεψουν......εχει και πολλους που οπως τους εμαθαν οι γονοιοι τους την νοτροπια τους να σηρνουν χαμε τα σκουπιθκια τους να μεν αφηνουν τα μικρα ψαρια πισω εν θα παμε καλα αλλα εγω πιστευκω οτι μπορει κατι να γινει....οι περισσοτεροι μες τα σχολεια αν δεν εν διπλα τους ο καλαθος εν να πεταξουν χαμε τα σκουπιθκια τους αντι να καμουν 10 βηματα να ταπεταξουν στο καλαθο ή στην ανακυκλωση....θα παρακαλουσα και τους αλλους που εν μες στα σχολεια πιο μεγαλοι μαθητες αλλα και καθηγητες να πουνν και εκεινει αν γινετε και στα σχολεια τους το ιδιο
Τους μεγάλους άιστους, τζίνοι εν παλλιές κελλάες τζε εν ποσπασμένοι ποιον. Ο χρόνος που χρειάζεσαι να πείσεις ένα ξεροτζέφαλο κκελετζήν 40ριν καλύτερα να τον αφιερώσεις να πείσεις 2 μιτσιούς. Αν μάθει η νέα γενιά αναγκαστικά θα ακολουθήσουν τζε τζίνοι.
Εγω νομιζω, πρεπει να κανονισουμε μια μερα, να παμε ουλλοι στο τμημα αλειας, και να τους τα συκοσουμε ουλλα ισια πανω! να διαδηλοσουμε...οση ειμαστε, να απετισουμε τα δικεοματα μας.Εν τζε κατι παραλογο που ζειτουμε, απλα να ελεγχουν κανονικα τα φραγματα μας !
Life is a game....Fishing is serious!
-
οι ρε φιλε εν να διαφωνισω........για εκεινους ειμαστεν 10-20-50 πελλοι που εν να τους σηκωσουμεν που την καρεκλαν του γραφιου τους που παιζουν..... και εν να τους πεψουμεν καπου στα κακαφα που εν να εχει ενα φραγμα για να φακουν τσιαμε γυρω μες τον πυρουλο για να εβρουν παρανομους.
Τσινοι κοιμουντε πανω τους....επεια να φκαλω αδεια για φραχτη και εμασχετουν να μου κοψει αδεια για ψαροντουφεκο(εν νομιζω να ξερουν πια εν ηλικια που επιτρεπετε το ψαροντουφεκο)και ερωτησεν με και τη ψαροντουφεκο χρησιμοποιω
μετα ειπεν του ο αλλος οτι εν για φραχτη που ηθελα....εν στον κοσμο τους
Τσινοι κοιμουντε πανω τους....επεια να φκαλω αδεια για φραχτη και εμασχετουν να μου κοψει αδεια για ψαροντουφεκο(εν νομιζω να ξερουν πια εν ηλικια που επιτρεπετε το ψαροντουφεκο)και ερωτησεν με και τη ψαροντουφεκο χρησιμοποιω
μετα ειπεν του ο αλλος οτι εν για φραχτη που ηθελα....εν στον κοσμο τους
κοπελια, τζινι που βαζουν δυχτια στον φρακτη ταμασσου(που ενεν ληη...) ειναι κυπρεοι.Σημερα το πρωι πηγε ενας φιλος ψαρεμα στο φρακτη και ειδεν 2 μιτσιους( καμιαν 20-25 χρονον) να κατεβαζουν δυχτια , και μετα να τα βγαζουν, επιασαν 3 λαβρακια και εφιαν...
.Εκαμα την επιδρομη μου το απογευμα, με το κινητο στο χερι, για να καλεσω ολοισια αστενομια, αλλα.... ενα μας εκαμαν την χαρη να τα ξανα απλοσουν... την επομενη φορα ενα παρω τζε την ματσα μαζι μου, για τυχον περιπλοκες..

Life is a game....Fishing is serious!
The only source of knowledge is experience