)... καθώς και κόσμο να ανήσυχη μήπως και αύριο απαγορευτεί και σε αλλα ψαρολίμανα, και να δηλώνει (Τέτοια απαγόρευση δεν ισχύει σε κανένα άλλο καταφύγιο ).....

.......
μουσκιτα ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ σε λιγο καιρο!!
Captain theodoros wrote:Ένα ερώτημα εχω μέσα στην ψυχή μου , γιατί δεν υπάρχουν κυπριακές σημαίες , πάρα ελάχιστες σε μερικά σκάφη , γιατί συνάδελφοι , είχα πάει στην αγία Σόφια να προσκυνήσω και έκανα βόλτα στην παράλια όλο σημαίες είχαν οι τούρκοι , γιατί εμείς υποτιμούμε το θέμα μήπως πρέπει το θέμα να το έχουμε ποιο ψηλά . Κατά την γνώμη την δική μου πρέπει το λιμεναρχείο να αρχίσει να γράφει όταν δεν έχεις την κυπριακή να κυματίζει στο σκάφο σου !
Δεν εθιξες κανεναCaptain theodoros wrote:Αγαπητέ μου φίλε εγώ εχω ένα σκαφακι πάντα κοιτάζω την σημαία του εάν πάλιωσε με τον καιρό να πάρω άλλη , τόσους αγώνες έχουμε κάνει για την σημαία μας , εγώ αισθάνομαι την Κύπρο μας δικό μου τόπο δική μου πατρίδα γιατί εχω αγωνιστή για αυτό για αυτό το ιδανικό , συγγνώμη συνάδελφοι δεν ήθελα να θίξω κανένα αλλά …..
Αγαπητέ φίλε τα σκαφάκια μας έχουν σημαίες απλός πέτυχες φωτογραφίες που είναι παρκαρισμένα.Captain theodoros wrote:Αγαπητέ μου φίλε εγώ εχω ένα σκαφακι πάντα κοιτάζω την σημαία του εάν πάλιωσε με τον καιρό να πάρω άλλη , τόσους αγώνες έχουμε κάνει για την σημαία μας , εγώ αισθάνομαι την Κύπρο μας δικό μου τόπο δική μου πατρίδα γιατί εχω αγωνιστή για αυτό για αυτό το ιδανικό , συγγνώμη συνάδελφοι δεν ήθελα να θίξω κανένα αλλά …..
inglese.fishing wrote:Αγαπητέ φίλε τα σκαφάκια μας έχουν σημαίες απλός πέτυχες φωτογραφίες που είναι παρκαρισμένα.Captain theodoros wrote:Αγαπητέ μου φίλε εγώ εχω ένα σκαφακι πάντα κοιτάζω την σημαία του εάν πάλιωσε με τον καιρό να πάρω άλλη , τόσους αγώνες έχουμε κάνει για την σημαία μας , εγώ αισθάνομαι την Κύπρο μας δικό μου τόπο δική μου πατρίδα γιατί εχω αγωνιστή για αυτό για αυτό το ιδανικό , συγγνώμη συνάδελφοι δεν ήθελα να θίξω κανένα αλλά …..
Αν ξαναδείς τις φωτογραφίες θα πρέπει να προσέξεις ότι μερικά έχουν αναρτημένη την Ελληνική σημαία και όχι την Κυπριακή.