για σας κοπελια!
έπεια εχτές πάφο ηθέλαμε για ολοήμερο αλλα ο καιρός μας τα χάλασε ,σε όλη την κύπρο ήταν καλά έχτος εκεί που ήμουν!
όπως και να έχει η ώρα 5,20 ήμουν στο νερό, ηπα να μην ρίξω αλλα να κάμω υπομονή μπορεί να έχει τίποτε καλο η περιοχή!
στο πρώτο καρτέρι για ζέσταμα !
ένας σόρκος κοντά στο μισό κιλό "επιενε" τζίε "ερκετουν" ένα metro που την "βερκα" !
είπα να μεν τον παίξω αλλα τελικά την ώρα που είχε να fko τον χτύπησα !
...πήγα πίσω να βάλω το ψάρι στη "ψαροβελονα" και σε λιγότερο από μισό λεπτό πέρασε από διπλα μου σχεδόν ένα "μινερι" μεγάλο κοντά στο metro +!
είπα που μέσα μου καλά να πάθω γιατί ένιωθα το πως μπορεί να υπάρχει κάτι αλλα δεν είχα την υπομονι να μην ρίξω σε μικρά ψαρια!
έκανα καμια 20aria καρτερία αλλα δεν φάνηκε ξανά το ψάρι!
καλά να πάθω!
τελικά μέσα σε 3,30 ώρες είχα πάρει 3 "σορκους" καλους μια σαλπά μεγάλη ένα μάναλη 1,5kg και αφίσα και ένα ορφό κοντά στα 2,5-3 kg να μου φυγή !
αυτός χάθηκε γιατί είδα κίνηση σε πιο μεγάλο ψάρι ορφό και τον έψαχνα όταν γύρισα πίσω για τον παρέα έκαμε την αλέκος!...μπορούσα να χτυπήσω ακόμα 2 - 3 ψαρια αλλα δεν ρίσκαρα να ζαβώσω την "βερκα" !
μετά που ida το "μινερι" εν άφηκα το μεγάλο μου όπλο!
...a irta και λάρνακα μετά και έπεια ένα γύρο δάμε κοντά !
είχα λαβράκια έκαμα μια τριπλέτα !
3 ψαρια ήρθαν σε καρτέρι και έκανα βολή στο πιο μεγάλο και βρέθηκαν και τα 3 στη βέργα!
...πάρο όλα αυτά η παρουσία του "μινεριου" το πρωί με στοίχειωνε αν και πήρα αρκετά ψαρια η χαρά του μεγάλου έχει άλλη δύναμη!
καλές ανάδυσης
μάριος