Καλημέρα ρε παιθκιά!
Στάθη θα διαφωνίσω μαζί σου.
Δύο χρόνια πριν, έγραφα ακριβός τα ίδια με αυτά που γράφεις εσύ τώρα, αλλά όσο έβλεπα, όσο εβίοννα τουν τους ανθρώπους, την κουλτούρα τους και τους τρόπους τους, τον τρόπο με τον οποίο μας εκμεταλεύονται πλήρος(όχι εμείς αυτούς, αλλά αυτοί εμάς!) τόσο άρχησα να αλλάζω άποψη! Μπορεί εμάς να μας φέναιτε σαν "δουλειά με μιζέριες για μισθό" αλλά για αυτούς τους είναι πολλά περισσότερα από όσα θα μπορούσαν να ονειρεύονται στις χώρες τους!
Η μη χαλαρότητα στην αστυνόμευση των φραγμάτων (όπου υπάρχει), και η μη ανοχή & απαιδευσία ( η δική τους, αλλά πολύ περισσότερο η δική μας) ίσως να κάμει μια μικρή διαφορά αλλά δεν μπορεί να αλλάξει και πολλά! Διότι έτσι έχουν γενηθεί, έτσι έχουν μεγαλώσει και δεν θα μάθουν αλλιώς! 500 χρόνια Τουρκοκρατίας και άλλα 50 Κουμουνισμού από πάνω, αυτή την κουλτούρα έχουν διμιουργήσει και δεν αλλάζει με τίποτε!
Ακόμα και στην Αγγλία δεν ξέρουν τι να κάμουν μαζίν τους πλέων!
Ένας φίλος μου Άγγλος, ο Μποπ, που μένει κοντά στην Ευρέτου είπεν μου ακριβός τουν τα λόγια και ότι γι αυτό έφυγε που την πατρίδα του! Διότι δεν άντεχε άλλο την κατάσταση με τους αλλοδαπούς που καθαρίζουν τα πάντα! Τωρά τραβά τα ίδια δαμέσα και δεν ξέρει τι να κάμει! Όλοι ξέρουμε πόσο αυτηρή νομοθεσία και τι ποινές υπάρχουν στην Αγγλία... και πάλε, ως τζαι τους κύκνους στα πάρκα εστοχεύσαν τους οι Ρουμάνοι!!!
Και θα γράψω και κάτι άλλο, έτσι ανοιχτά, να το διαβάσετε όλοι
Βγαίνουν πολιτικοί και διάφοροι άλλοι και μιλούν για ρατσισμό στην Κύπρο κτλ κτλ και κάποτε καταφέρνουν τα και κάμνουν μας να τους συμπονούμε αλλά ξέρεται πως μας βλέπουν, όλο απέχθεια, οι "συμπατριότες" κοινοτικοί??? ΣΑΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ(ο Στάθης μπορεί να εξερέσει τον εαυτό του διότι είναι ξανθός

) και τίποτε παραπάνω! Και μιλώ εκ πήρας...
