Ιούνης + Κούρης + Κυριακή ημέρα = μια φάουσαν ράτσες!! Ποτζίνες που βάλλουν δίχτυα, έχουν μέσα 6-8 καλάμια ο καθένας και δεν αφήνουν καθόλου χώρου για τους παρήσαχτους(τους ντόπιους)!
Ως την στιγμή που έφυγα εγώ δεν βγάλαμε τίποτε, ελπίζω να δούμε τίποτε καλό που τους Στέφανο & Δημήτρη!
αλλα ειδες που γυρευκαμεν τες περκες.. εγω προσωπικα εν εκαταφερα να πιασω.. σε μια φαση εκορατζησεν το ψαρουι μου πανω σε κατι.. επειδη εν εθελα να το χασω
εμπηκα λιο μες το νερο να το φκαλω.. τζαμε ειδα το ψαρουι μου πανω σε κατι διχτυα κορατζισμενα.. οχι επαγγελματικα αλλα αρκετα να καμουν ζημεια..
σιγα σιγα εκαταφερα με ενα μακρυ ξυλο να τα κοψω τζαι να τα φκαλω εξω.. μεταξυ αλλων υπηρχεν και αυτο (πεθαμενο)..
ρε παιθκια το τραβημα που ζαντερεν δυνατο? επιδη κατι εκτιπησε στο τεχνιτο μου και η πραγγαρολα του ενν λιο χαλασμενη (αλλο λιο να μου την καμει flat)
απ οτι ειδα πρεπει να ειχε και ο Διποταμος δυχτια
Οι ράτσες δεν φταιν σε τίποτε.
Τον τζιαιρό που τους διούμεν δουλειά με μιζέριες για μισθό τζιαι γαλεύκουμεν τους, μια χαρά μας αρέσκουν.
Είναι η χαλαρότητα στην αστυνόμευση των φραγμάτων (όπου υπάρχει), η ανοχή και η απαιδευσία ( η δική τους, αλλά πολύ περισσότερο η δική μας) που φταίει.
Τζιαι κάτι @γ@μητες, που δουλειάν να κάμουν έν εχουν, τζιαι για να διεκδικήσουν τα 5 λεπτά φήμης που τάχατες τους αντιστοιχούν, παν τζιαι ιδρύουν σύλλογους δικαιωμάτων για κάθε κάστα αποκλήρων, διεκδικόντας γι' αυτήν υπερδικαιώματα σε βάρος των υπολοίπων.