Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

leshi cy

Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by leshi cy »

για σου νικόλα !
ωραία η ποικιλία σου !ωραία η συναγρίδα αλλα οι σκάροι όλα τα λεφτά !
...έπεια τζίε εγώ εχτές και κατακόπηκα!
μετά τούτες te βροχές "επεριμενα" κανένα ψάρι αλλα πολλά λία πράματα ένα "σορκο" με το ζόρι και έχασα και 2 που εν τους έπαιξα να με zaoso την "βερκα" ! :lol: :lol:
4 ώρες ψάρεμα ! :roll:
...a έδωκα και πάσαι 2 κοπελια που με "εγιροβολιασαν"! :whistle:
γενικά από ρομάντζο μέχρι κάνω κρέκο "εφανικαν" λείοι sorkoi !
έχει πόλη ψιλό αλλα μεγάλα ψαρια εν είδα!
έχει πολλή δίχτυ πολλούς με τα καλαμια και κάμποσους με "σκαρκες" ! :violin:
έχει αρκετή ζωή σε σχέση με απρίλη!αλλα που εμενα έβαλα το τόπο σε black list !...a τζίε πας το finish ήρτε ένας με τι ψαρόβαρκα που πάνομου και "εφοναζε" αν έχει τίποτε και να μεν πειράξω τις "σκαρκες" του!
να μας "τσιλισουν" για να φιούμε ! :mrgreen:
υγεία και καλές ανάδυσης σε όλους !

nicolas theocharous

Post by nicolas theocharous »

NIKOLAS HARRIS wrote:1.κρίμα τα παιδιά πέρασα απο εκείνο το δένδρο και το έχουν στολίσει με λουλούδια αιωνία τους η μνήμη και κουράγιο στις οικογένειες.

στο θέμα μας τώρα
ωραίοι σορκοί Μάριε!
μας πεθανε στα μποφόρια το τριήμερο.φυσικα δεν μπορουσαμε να λείπουμε απο την αγκαλιά της.φάγαμε π.... και βενζίνα μπόλικη και ξύλο άφθονο με πενιχρά αποτελέσματα.μονο τη μια μέρα λίγο μας άφησε να βουτίξουμε και κτυπήθηκε μια κοκκινούλα σε ένα όμορφο ψάρεμα παρέα με το Ναδιώτη!ευχαριστώ για την παρέα φιλε! :clap:
εχτές ενα κολυμπητό μες τα κατάθολα-γάλα μου έδωσε μια ωραία καραγκίδα!!!αυτά.......
ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες και λιγότερους ανέμους!!
καλή συνέχεια παίδες!!

Image

Image

φιλε μου σε προσκυνω εισαι το ινδαλμα μου :clap: :clap: :clap:

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Rememper always someone waiting for you at home

c.nadiotis
Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».

Post by c.nadiotis »

nicolas theocharous wrote:
NIKOLAS HARRIS wrote:1.κρίμα τα παιδιά πέρασα απο εκείνο το δένδρο και το έχουν στολίσει με λουλούδια αιωνία τους η μνήμη και κουράγιο στις οικογένειες.

στο θέμα μας τώρα
ωραίοι σορκοί Μάριε!
μας πεθανε στα μποφόρια το τριήμερο.φυσικα δεν μπορουσαμε να λείπουμε απο την αγκαλιά της.φάγαμε π.... και βενζίνα μπόλικη και ξύλο άφθονο με πενιχρά αποτελέσματα.μονο τη μια μέρα λίγο μας άφησε να βουτίξουμε και κτυπήθηκε μια κοκκινούλα σε ένα όμορφο ψάρεμα παρέα με το Ναδιώτη!ευχαριστώ για την παρέα φιλε! :clap:
εχτές ενα κολυμπητό μες τα κατάθολα-γάλα μου έδωσε μια ωραία καραγκίδα!!!αυτά.......
ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες και λιγότερους ανέμους!!
καλή συνέχεια παίδες!!

Image

Image

φιλε μου σε προσκυνω εισαι το ινδαλμα μου :clap: :clap: :clap:
Χεχεχε ήμουν τζαι εγώ μαζί του, προσκυνά με τζαι εμέναν :lol: :lol: :lol: . Μια χαρά επερασαμεν Νικόλα αν εξαιρέσεις τους πατσους που τον τζαιρον, να το ξανακάμουμε. Πάντως το σκαφουιν σου εν μασά που τεσσαρκα γεμάτα!!! :clap: :clap: Το λαυρακιν εφαν το η περιέργεια του εν πουτουν τους δραπέτες του ιχθυοτρόφου… ο σκάρος ο κοτσινος εφαν τιν μες την τζοιλιαν τζαι εξιψαρισεν αλλα τα εντόσθια του έμειναν πας την βερκαν τζαι εβουραν ο ατιμος ξιντερισμενος… όσον τζαι έφτασα τον….
Ατε κοπελιά ελπίζω σε καλύτερες κλιματολογικά μέρες και καλές αναδύσεις σε όλους μας
I live my life a breath at a time

nicolas theocharous

Post by nicolas theocharous »

χαχαχα προσκυνω σε και εσενα φιλε μου γιατι οχι?? αφου εισαι και εσυ καθηγητης :wink: :wink:

συγχαρητηρια για την ψαρια

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

μπραβο κοπελια ωραια ψαρκα εζηλεψα τωρα εγω θα ειμαι εξω απο το νερο για ακομα 5-6 μερες ειπεν μου ο γιατρος να σασει το αυτι μου εν ηταν τιποτε αλλα παραλιγο αν επιεζα ακομα λιγο το αυτι μου θα παθαινα ρηξη τυμπανου αλλα ευτυχως εγλιτοσα αλλα για καλο και για κακο ειπεν μου ο γιατρος να μεινω καμια 10αρκα μερεε εξω που το νερο :(

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

Η συναγρίδα όλα τα λεφτά μπράβο παιδκιά!!

giannis33

Post by giannis33 »

Μπράβο κοπέλλια :clap: :dance:

christos nic

Post by christos nic »

chrysanthos9 wrote:μπραβο κοπελια ωραια ψαρκα εζηλεψα τωρα εγω θα ειμαι εξω απο το νερο για ακομα 5-6 μερες ειπεν μου ο γιατρος να σασει το αυτι μου εν ηταν τιποτε αλλα παραλιγο αν επιεζα ακομα λιγο το αυτι μου θα παθαινα ρηξη τυμπανου αλλα ευτυχως εγλιτοσα αλλα για καλο και για κακο ειπεν μου ο γιατρος να μεινω καμια 10αρκα μερεε εξω που το νερο :(
Φιλε Xρυσανθε περαστικα..τι ακριβως εγινε με το αυτι σου μονο πονος και πως δεν μπορουσες να το εξισωσεις?
τι ειπε ο γιατρος οτι προκαλεσε τον πονο η την σχεδον ρηξη τυμπανου?
..ειναι λογο καθολου της υπερβολικης πιεσης που εβαλες για να εξισωθεις η κατεβηκες παραπανω βαθος αποτομα παρα αλλες φορες?

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

christos nic wrote:
chrysanthos9 wrote:μπραβο κοπελια ωραια ψαρκα εζηλεψα τωρα εγω θα ειμαι εξω απο το νερο για ακομα 5-6 μερες ειπεν μου ο γιατρος να σασει το αυτι μου εν ηταν τιποτε αλλα παραλιγο αν επιεζα ακομα λιγο το αυτι μου θα παθαινα ρηξη τυμπανου αλλα ευτυχως εγλιτοσα αλλα για καλο και για κακο ειπεν μου ο γιατρος να μεινω καμια 10αρκα μερεε εξω που το νερο :(
Φιλε Xρυσανθε περαστικα..τι ακριβως εγινε με το αυτι σου μονο πονος και πως δεν μπορουσες να το εξισωσεις?
τι ειπε ο γιατρος οτι προκαλεσε τον πονο η την σχεδον ρηξη τυμπανου?
..ειναι λογο καθολου της υπερβολικης πιεσης που εβαλες για να εξισωθεις η κατεβηκες παραπανω βαθος αποτομα παρα αλλες φορες?
να σας πω την αληθεια ,ο Χρυσανθος περιπαιζει μας γιατι εν καταφερνει να βουτησει με τον καιρο που εχουμε στις περιοχες μας τζε βρισκει δικαιολογιες το αυτι του :lol: :lol: :lol: :lol: αστιευκουμε..... ατε κυριε Χρυσανθε κανει πελλαρες ,ακομα εννα μου πεις να παμε ψαρεμα σε τζινο τον τοπο..ξερεις εσυ :D :D

c.nadiotis
Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».

Post by c.nadiotis »

nicolas theocharous wrote:χαχαχα προσκυνω σε και εσενα φιλε μου γιατι οχι?? αφου εισαι και εσυ καθηγητης :wink: :wink:

συγχαρητηρια για την ψαρια
σοβαρα τωρα, σε καμια περιπτοση δεν διεκδικω κανενα τιτλο και θεωρω τον εαυτο μου σχετικα απειρο, η συχνη επαφη μου με το νερο βοηθα στο να περνω καποια θυραματα αλλα νιωθω οτι εχω πολυ δρομο μπροστα μου ακομα....
χρυσανθε αν ξανακουσω οτι εν εξισωνες τζαι αντι να τα παρετισεις εκουντισες παραπανω εν να ερτω τζικατο τζαι κατισχιη σου, εγω στα 17 μου εκαμα κατι παρομιο τζαι οχι μονο δεν μπορουσα να βουττισω, ουτε μες το αεροπλανο εν εμπορουν να μπω, εφτασα σε σιμειο που εξεχασα τι ειναι το ψαροντουφεκο, μεχρι που με θυμισε ενας φιλος πριν 3 χρονια περιπου....
I live my life a breath at a time

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

εν και φταιω ρε φιλε απλα εκαμα κανονικη εξισωση αλλα οταν κατεβικα ξαφνικα με επιασε πονος και εκανα και εξισωση δεν ξερω τι εγινε :( :( :( αλλα μια χαρα ειμαι τωρα :D

koufos

Post by koufos »

ρεε,ωραια ψαρια νικολα μπραβο

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

Τα μαύρα έλειπαν οι κόκκινες ελειπαν τα κομμάτια εναλλάσσονταν τα ψάρια όμως δεν ήθελαν τελικά κτυπήθηκε το ψάρι αυτό (made by koufos :D )και δεν μείναμε μόνο με τις βόλτες!! :-"

ΣΕΜΝΑ!! :grin:
Image

Ξαναδατε κούφο υποβρύχια να κρατά ψάρι;;; :o

Image

gptochos

Post by gptochos »

Ωραιοι!!!!

Εμείς πάλε Κοτζιηνες ειδαμε αλλα εμείναμε ως τζιαμε :lol:
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?

Post Reply

Return to “Ψαρέματα-Εμπειρίες”