Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
-
Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
ωραιοι οι σορκοι φιλε
τωρα να δουμε αν θα καταφερουμε να γελασουμε σε κανενα ..

- chrysanthos9
εχαλασεν μας τα ο καιρος 

Rememper always someone waiting for you at home
-
άλλο κοπελια !
"εφαμε" την πάλε σήμερα ψάρεμα έπεια που να "μινισκα" έσω!
ήθελα για αγια νάπα αλλα καιρός χαλια ,τελικά έπεια πρωταρα που τους αγίους αναργύρους "εφκικα" αντένες!
...έσυρα μια βολή πάσαι μια κουρκούνα μεγάλη,είδα και 2 mineroudkia πας τα 2 kg ήταν μες το βεληνεκές αλλα μακριά εν τους έσυρα για να κοντέψουν αν τα ήδεται και εσείς "εξαναδα" τα και εγώ!
εν έσυρα άλλη βολή!
είδα 3 "σορκους" και τζίνι "φοιτσιασμενι" πολλά!
...κάτι που μου έμεινε δεν είδα με "κουρκουνες" με σκάρους αλλα ένα ίσιε 100 με τα καλαμια πας τους "κρεμους" !
πάντως καλύτερα "κολιμπιτο" μετά το σεμπτέμβρη 5.30 ήμουν στο νερό και γλίτωσα την !
πολλή βάρκα ,jet sky κότερα ότι θέλεις ,show και άγιος ο θεός !
και κανένας εν θώρι μες την θάλασσα ούλοι έξω να δουν αν τους θωρούν !
...πάντως τουρίστες είχε για όσους ενδιαφέρονται πολλούς ρώσους(ides) ,αλλα και κυπραίες
με ευρωπαϊκές και όχι μονο προδιαγραφές
!
έμεινε μας η γυμναστική και το μάτι @ connos beach

"εφαμε" την πάλε σήμερα ψάρεμα έπεια που να "μινισκα" έσω!

ήθελα για αγια νάπα αλλα καιρός χαλια ,τελικά έπεια πρωταρα που τους αγίους αναργύρους "εφκικα" αντένες!

...έσυρα μια βολή πάσαι μια κουρκούνα μεγάλη,είδα και 2 mineroudkia πας τα 2 kg ήταν μες το βεληνεκές αλλα μακριά εν τους έσυρα για να κοντέψουν αν τα ήδεται και εσείς "εξαναδα" τα και εγώ!
εν έσυρα άλλη βολή!
είδα 3 "σορκους" και τζίνι "φοιτσιασμενι" πολλά!
...κάτι που μου έμεινε δεν είδα με "κουρκουνες" με σκάρους αλλα ένα ίσιε 100 με τα καλαμια πας τους "κρεμους" !
πάντως καλύτερα "κολιμπιτο" μετά το σεμπτέμβρη 5.30 ήμουν στο νερό και γλίτωσα την !
πολλή βάρκα ,jet sky κότερα ότι θέλεις ,show και άγιος ο θεός !
και κανένας εν θώρι μες την θάλασσα ούλοι έξω να δουν αν τους θωρούν !
...πάντως τουρίστες είχε για όσους ενδιαφέρονται πολλούς ρώσους(ides) ,αλλα και κυπραίες

έμεινε μας η γυμναστική και το μάτι @ connos beach

- chrysanthos9
τουλαχιστον εσυ εβραχηκες ρε φιλε εμας εχαλασεν μας τα ο καιρος και ενα πολυ ατυχες γεγονος

ατυχες μονο ρε φιλε ?chrysanthos9 wrote:τουλαχιστον εσυ εβραχηκες ρε φιλε εμας εχαλασεν μας τα ο καιρος και ενα πολυ ατυχες γεγονος![]()
![]()
![]()

- chrysanthos9
ε γμτ εν και μπορουμε να καμουμε τιποτε τωρα και να παει αιωνια τους η μνημη 

μα ποιους ρε κοπέλλια? εχασα τπτ? 

κατι γνωστοι ρε φιλεgiannis33 wrote:μα ποιους ρε κοπέλλια? εχασα τπτ?

Σορρυ ρε φίλε
Είμαι Μυτιλήνη τζαι εν άκουσα τπτ... Τα συλληπητήρια μου ρε φίλε

-
Δυστηχως..απο οτι ακουσα στις ειδησεις ο αστυνομικος ειπε πως αιτια ηταν η μεγαλη ταχυτητα..ηλικιες των παιδιων αν ακουσα καλα 16 και 21 χρονων.Nikolas Nklou wrote: κατι γνωστοι ρε φιλε![]()
εψες σε αυτοκινηστικο στην πολη χρυσοχους ,ετουμπαραν και επεθαναν και οι 2 τους
![]()
![]()
![]()
αιωνια τους η μνημη
![]()
ξερω το φιλε μου υπερβολικα μεγαλη ταχυτητα και οπως επιασαν μια στροφη λογο της ταχυτητας και του οτι στην περιοχη ειχε χωμα και τσεκιλια (ηταν στην εξοδο του μεταλιου στην λιμνη που κινουνται τα φορτηγα) εσυρεν τους με αποτελεσμα να κτυπησουν πανω σε ενα δεντροchristos nic wrote:Δυστηχως..απο οτι ακουσα στις ειδησεις ο αστυνομικος ειπε πως αιτια ηταν η μεγαλη ταχυτητα..ηλικιες των παιδιων αν ακουσα καλα 16 και 21 χρονων.Nikolas Nklou wrote: κατι γνωστοι ρε φιλε![]()
εψες σε αυτοκινηστικο στην πολη χρυσοχους ,ετουμπαραν και επεθαναν και οι 2 τους
![]()
![]()
![]()
αιωνια τους η μνημη
![]()

-
1.κρίμα τα παιδιά πέρασα απο εκείνο το δένδρο και το έχουν στολίσει με λουλούδια αιωνία τους η μνήμη και κουράγιο στις οικογένειες.
στο θέμα μας τώρα
ωραίοι σορκοί Μάριε!
μας πεθανε στα μποφόρια το τριήμερο.φυσικα δεν μπορουσαμε να λείπουμε απο την αγκαλιά της.φάγαμε π.... και βενζίνα μπόλικη και ξύλο άφθονο με πενιχρά αποτελέσματα.μονο τη μια μέρα λίγο μας άφησε να βουτίξουμε και κτυπήθηκε μια κοκκινούλα σε ένα όμορφο ψάρεμα παρέα με το Ναδιώτη!ευχαριστώ για την παρέα φιλε!
εχτές ενα κολυμπητό μες τα κατάθολα-γάλα μου έδωσε μια ωραία καραγκίδα!!!αυτά.......
ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες και λιγότερους ανέμους!!
καλή συνέχεια παίδες!!

στο θέμα μας τώρα
ωραίοι σορκοί Μάριε!
μας πεθανε στα μποφόρια το τριήμερο.φυσικα δεν μπορουσαμε να λείπουμε απο την αγκαλιά της.φάγαμε π.... και βενζίνα μπόλικη και ξύλο άφθονο με πενιχρά αποτελέσματα.μονο τη μια μέρα λίγο μας άφησε να βουτίξουμε και κτυπήθηκε μια κοκκινούλα σε ένα όμορφο ψάρεμα παρέα με το Ναδιώτη!ευχαριστώ για την παρέα φιλε!

εχτές ενα κολυμπητό μες τα κατάθολα-γάλα μου έδωσε μια ωραία καραγκίδα!!!αυτά.......
ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες και λιγότερους ανέμους!!
καλή συνέχεια παίδες!!

Πολύ ωραία τα ψαρια φιλε Νικόλα!

Πραβο ρε σειρα με τουντα λαβρακια τη θα γινει βαλεις τους μελην πας την βερκα γιατη εγω ουτε ειδα φετος