καλα που εν επαθεν τιποτε ο αθροπος
σκεφτου να εκρεπαρισκεν μεσα στο νερο και να μεν εξερε ποθεν του ηρτε να εθωρεν τα ψαρκα να φκενουν πανω........ ηταν να νομιζει οτι του εκαμεν θαυμα ο θεος
ηταν να εκαμνεν ετσι
Χρειάζομαι κάτι πληροφορίες αν ξέρει κανένας... Είμαι Αγγλία (Southampton) και έχω τωρά το καλοκαίρι αρκετό ελεύθερο χρόνο και θέλω να πηγαίνω κανένα ψάρεμα εδώ. Ξέρω πως πρέπει να παω ταχυδρομείο να βγάλω άδεια όμως εν ξέρω αν έχει κάποιο τόπο που πρέπει να πάω ή κατι άλλο που πρέπει να κάνω για να πάω για ψάρεμα. ξέρει κάποιος τίποτα περισσότερο;
δεν χρειαζεται καν να πας στο ταχυδρομειο, μπορεις να βγαλεις οnline αδεια καλαμιου. H αδεια χρειαζεται μονο για τα γλυκα νερα, αν θα ψαρεψεις σε private fishery τοτε χρειαζεται να τηρας τους κανονισμους του συγκεκριμενου fishery.
Gια δημοσιες λιμνες και ποταμους το μονο που θελεις για να πας ψαρεμα ειναι το rod licence --->
MariosK wrote:Σκέφτου να παίζεν σαν την ετράβαν τζε να τον εκαθίσκαν μέσα πως σύρνει δυναμίτες
μαλλον εν που καρδιακη προσβολη που θα επιεννε ο ανθρωπος αν δεν τον εσκοτωνε η εκρηξη..να καθεσε στην υσυχια σου και να εχεις τσιμπιμα να καρφωνεις και να γινεται εκρηξη
Εχτες επερασα που ενα καταστημα στην λευκωσια που πουλα διαφορα πραματα για το σπιτι.. εγυρευκα ενα πουτουτο, αλλα μολις ειδα την φωτογραφια μεσα..
αλλαξα γνωμη