LEONIDAS wrote:Αντέννα σήμερα το απόγευμα 4 ώρες και μετά κάστινγκ 3 ώρες αποτέλεσμα ένα μεγάλο μηδενικό!!! Εγύρισεν μας με τον Μούρμουρο. Αινυγουέης πάντα παραπονιούμαστε αλλά πάντα πάμε αφού εν η αρρώστια μας!!!
7 ώρες?!!! ε, είσαστεν άρρωστοι! μεν τον παίρνεις ρε μαζί σου τον γκαντέμη! (θκιαβάζεις ρε?! ) Που να πιάσεις! Ούτε λέπι!
Ό'ι' ρε, η αλήθεια ένει πως όταν επήαμε μαζί κάτι εκαταφέραμε!
Μήπως ξεχάσατε κανένα από τα "καλά" καλάμια σπίτι γιαυτό ζερόσατε?!
Είμαστεν είμαστεν. Μα κι εγώ μαζί του είχα επιτυχίες πρέπει να ταν η μέρα εχτές. Είχε και το καλάμι το καλό αλλά τίποτε!!
konstantinos kalogir wrote:Το κεφάλι θυμίζει σφύρνα, αλλά το κορμί εν λίο πιο χοντρό και έχει άλλα χρώματα.
Φίλε τωρά που το ξανα βλέπω έχεις δίκαιο για το κεφάλι. Έτσι όπως εν μες την κούππα ενόμιζα ότι το σώμα του τζε μέρος της τζεφαλίς του ήταν εκρίφκε τουν κάτω που τον σούρο αλλά τωρά που το ξαναβλέπω καμία σχέση.
παιδια το ψαρι εμενα καμνει μου για παπανικολη(χωρις ριγες) η κατι ετσι φασι ,τα μαθκια του εν πουπανω για να θορει πουπανω σαν εν θαμμενο στην αμμο ταχα ...εσεις τι νομιζεται
andrea5 wrote:παιδια το ψαρι εμενα καμνει μου για παπανικολη(χωρις ριγες) η κατι ετσι φασι ,τα μαθκια του εν πουπανω για να θορει πουπανω σαν εν θαμμενο στην αμμο ταχα ...εσεις τι νομιζεται
Το στόμα του όμως εν κολλά για παπανικολή. Ίσως κάποιο άλλο είδος Goby.
αν κρινω απο την περιοχη που πιαστηκε μαλλον ειναι Northern Whiting ( Sillago sihama), καποιος εξαναβαλε μεσα στο φορουμ φοτω με τουτο το ψαρι που πιαστηκε στις ιδιες περιοχες
Last edited by Greg on Wed May 25, 2011 9:06 am, edited 1 time in total.