(μπορουν να το επιβεβαιωσουν ολοι οτι ξερω καλα να λαλω τσιαττιστα!Ενε σωστα που λαλω κοπελια?:D

orfos wrote:ξερω εγω καλα θελετε να σας βαλω?
(μπορουν να το επιβεβαιωσουν ολοι οτι ξερω καλα να λαλω τσιαττιστα!Ενε σωστα που λαλω κοπελια?:D![]()
)
Χαχαnicolas theocharous wrote:orfos wrote:ξερω εγω καλα θελετε να σας βαλω?
(μπορουν να το επιβεβαιωσουν ολοι οτι ξερω καλα να λαλω τσιαττιστα!Ενε σωστα που λαλω κοπελια?:D![]()
)
φιλε μου ακουσα στο ραδιο οτι καμνει ο ορφανιδης διαγωνισμο τσιαττιστων γιατι εν λαμβανεις μερος? ειμαι σιουρος οτι εννα σσισεις φιλε μου.
αν θελεις καμνω σου και τον μανατζερ να πιαμε και εμεις καμια πακκιρα![]()
![]()
δωκε μεσα τελιωνε εν σε φοουμεorfos wrote:Χαχαnicolas theocharous wrote:orfos wrote:ξερω εγω καλα θελετε να σας βαλω?
)
φιλε μου ακουσα στο ραδιο οτι καμνει ο ορφανιδης διαγωνισμο τσιαττιστων γιατι εν λαμβανεις μερος? ειμαι σιουρος οτι εννα σσισεις φιλε μου.
αν θελεις καμνω σου και τον μανατζερ να πιαμε και εμεις καμια πακκιρα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λαλειτε ρε κοπελια? Αν βαλω εννα τους τα παρω ουλλα!!!
Χαχα.![]()
![]()
![]()
konstantinos kalogir wrote:Mα εκάμετε τον MariosK (τον πράσινο) - κόκκινο???
Τζαι τωρά πως θα σε ξεχωρίζουμε ρε φίλε, που ούλλοι εμάθαν σε 'ο Μάριος ο πράσινος'??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε φίλε ούτε μεναν μα αρέσκει αλλά τι θα κάμω!!? Εν ποτζίνες τις προαγωγές που πολινίσκει δουλειά, τα ριάλλα (????) τα ίδια τζε αν πω τζε καμιάν κουβέντα εν να με απολύσουν τέλλιαkonstantinos kalogir wrote:Mα εκάμετε τον MariosK (τον πράσινο) - κόκκινο???
Τζαι τωρά πως θα σε ξεχωρίζουμε ρε φίλε, που ούλλοι εμάθαν σε 'ο Μάριος ο πράσινος'??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κρύψε να περάσουμε!MariosK wrote:Ρε φίλε ούτε μεναν μα αρέσκει αλλά τι θα κάμω!!? Εν ποτζίνες τις προαγωγές που πολινίσκει δουλειά, τα ριάλλα (????) τα ίδια τζε αν πω τζε καμιάν κουβέντα εν να με απολύσουν τέλλιαkonstantinos kalogir wrote:Mα εκάμετε τον MariosK (τον πράσινο) - κόκκινο???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Των ππι ετςς ππι έδωκα τους πας τα αυκιά ρε (βλέπε www.cyprusfaa.comΣτάθης wrote:Btw, τωρά που είσαι ευνοούμενος της εξουσίαςκάμε τίποτε πέρκι μπει κανένα τσιαττ ποξ για ζωντανούς διαγωνισμούς τσιαττιστών κτλ...
Κοτζιά μου πληροφορικάριος τζιαι ασχολείσαι με κκασιέ τζιαι πάσες μίσιη μου, αντί να δουλέψεις νακκον την ππι ειτς ππι να δικαιολογήσεις τζιαι το ππι ειτς ντι.
Μα το ππι εττσς ντι εν πας το θκιέβασμα του φλιντζιανιού που το έκαμες;MariosK wrote: τζε να πλύνω τα φλυτζιανούθκια του καφέ τζε να κάμω τζε έναν φραπέ του μάστρου