koursaros21 wrote:γιαννης το ονομα μου..
ειμαι παφιτης...σχετικα νεος στο ψαρεμα..και ψαχνοντας για να μπω λιο στο νοημα βρηκα τα φορουμς παρα πολυ βοηθητικα...
οι συγγενεις εν ουλλοι κυνηγοι(οπως και εγω που μωρο θυμουμε να περπατω μαζι τους) και ειχα το παντα αποθημενο το ψαρεμα μπορω να πω..
μεχρι που το πειρα αποφαση να αρκεψω να ασχολουμε (αμαρτια τοση θαλασσα που εχουμε )
επισης μπορω με ευκολια να πω οτι παρολο που δεν εχω ιδιετερα αποτελεσματα επορωθηκα, εθιστικα οπως θελετε λαλειτε το..
ψαρευω με καστινγκ και αντεννα...τωρα ειδικα που καλυτερευει και ο καιρος η αντεννα εχει την τιμιτικη της νομιζω..
μεν παρεξηγειτε εν κουρτιζουμε και μιλω μονος μου..καποιος συμφορουμιτης μου εζητησε να πω λια πραματα...
καλως σας ηβρα ξανα και καλα ψαρεματα να εχουμε...(πολυ θεωρουν το γρουσουζια εγω παλε οι )
Καλωσόρισες ρε φιλε Γιάννο. Μαρίνος.
Εγώ έχει ποιον λίγο που χρόνο που ψαρευκω και ώσπου ευχόμουν και εύχονταν μου καλά ψαρέματα έπιανα και ψαρια, μετά που έμαθα ότι εν γρουσουζιά και δεν ελάλουσα οι επιτυχίες μου πέσαν κατακόρυφα.
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)
ειμαι παφιτης...σχετικα νεος στο ψαρεμα..και ψαχνοντας για να μπω λιο στο νοημα βρηκα τα φορουμς παρα πολυ βοηθητικα...
οι συγγενεις εν ουλλοι κυνηγοι(οπως και εγω που μωρο θυμουμε να περπατω μαζι τους) και ειχα το παντα αποθημενο το ψαρεμα μπορω να πω..
μεχρι που το πειρα αποφαση να αρκεψω να ασχολουμε (αμαρτια τοση θαλασσα που εχουμε )
επισης μπορω με ευκολια να πω οτι παρολο που δεν εχω ιδιετερα αποτελεσματα επορωθηκα, εθιστικα οπως θελετε λαλειτε το..
ψαρευω με καστινγκ και αντεννα...τωρα ειδικα που καλυτερευει και ο καιρος η αντεννα εχει την τιμιτικη της νομιζω..
μεν παρεξηγειτε εν κουρτιζουμε και μιλω μονος μου..καποιος συμφορουμιτης μου εζητησε να πω λια πραματα...
καλως σας ηβρα ξανα και καλα ψαρεματα να εχουμε...(πολυ θεωρουν το γρουσουζια εγω παλε οι )
Εγώ έχει ποιον λίγο που χρόνο που ψαρευκω και ώσπου ευχόμουν και εύχονταν μου καλά ψαρέματα έπιανα και ψαρια, μετά που έμαθα ότι εν γρουσουζιά και δεν ελάλουσα οι επιτυχίες μου πέσαν κατακόρυφα.
ειδες..κουβεντες τουτα ουλλα για να μας σαμποταρουν..
καλες ψαριες φιλε μου
ειδες..κουβεντες τουτα ουλλα για να μας σαμποταρουν..
καλες ψαριες φιλε μου
Φιλε Γιαννη εβκηκαν οι κουρκουνες ειδικα Παφο απο που και εισαι εσιη καμποσες
Πιαστην αντενουα σου τζιαι παενε συναξε τες!
Εσυ τζιαι σκαρους επισης.
ρε παιθκια για σκαρους ειδα πολλους τζιε βαστουν φυλλα..εν μαυροματα αν δεν καμνω λαθος το δεντρο..
χρησιμοποιουμεν την σαν μαλαγρα οι δολωμα ενεν?? τζιε τι δολωμα προτιμουν οι σκαροι?
koursaros21 wrote:ρε παιθκια για σκαρους ειδα πολλους τζιε βαστουν φυλλα..εν μαυροματα αν δεν καμνω λαθος το δεντρο..
χρησιμοποιουμεν την σαν μαλαγρα οι δολωμα ενεν?? τζιε τι δολωμα προτιμουν οι σκαροι?
Οι σκαροι φιλε Γιαννη Τρων παρα πολλα την φτειρα!(οι των μαλλιων)
Αυτην που βρισκεις μεστα φυτζια!
Γιαννη καλωσορισες στην παρεα μας ετω ρε που το εκαμε τζε ο ορφος τζε ειπε μας το ονομα του ή μαλλον Κυριακος ατε τωρα τζε να παει μυστικοπαθειες κομενες
nikolasarkaka wrote:Γιαννη καλωσορισες στην παρεα μας ετω ρε που το εκαμε τζε ο ορφος τζε ειπε μας το ονομα του ή μαλλον Κυριακος ατε τωρα τζε να παει μυστικοπαθειες κομενες
Εκαματο ρε αφου εσπασετε με!
Φιλε Γιαννη τις φτειρες θα σου προτεινω ενα πολλα αποτελεσματικο τροπο να τις πιασεις
Παεννε με στα φυτζια τζιαι συρε ενα κοκαλο ομου κρεατος πανω
Εσιε το δημμενο με μια κλωστη τζιαι αιστο κανενα 20 λεπτο μολις το τραβησεις εννα γεματο φτειρες!!!
Επισης ο σκαρος πιαννεται τζιαι με γαριδα αλλα πιο δυσκολα
Φτειρα εν η καλυττερη
Δοκιμαστον τουντο τροπο τζιαι εννα με θυμηθεις!
nikolasarkaka wrote:Γιαννη καλωσορισες στην παρεα μας ετω ρε που το εκαμε τζε ο ορφος τζε ειπε μας το ονομα του ή μαλλον Κυριακος ατε τωρα τζε να παει μυστικοπαθειες κομενες
Φιλε Γιαννη τις φτειρες θα σου προτεινω ενα πολλα αποτελεσματικο τροπο να τις πιασεις
Εσιε το δημμενο με μια κλωστη τζιαι αιστο κανενα 20 λεπτο μολις το τραβησεις εννα γεματο φτειρες!!!
Φτειρα εν η καλυττερη
εννοεις κοκκαλο με το κρεας οξα χωρις το κρεας πανω?
Φτειρα εν η καλυττερη
εννοεις κοκκαλο με το κρεας οξα χωρις το κρεας πανω?
Πιασε ρε φιλε ενα κοκκαλο εν πειραζει αν εσιη και λλιο κρεας πανω του τζιαι καμε τζιεινο που σου πα 2-3 φορες
Εννα πιαεις καμποσες καμμια εκατοστην αν εσιη τζιαι εννα σε πομπα!
ρε φιλε αν οντος δουλεφκει με τα φιτζια που εχουμε στην παφο ειδικα ετσι εποχη λιο πριν να αρκεπσουν να καθαριζουν εκαμαμεν την...ξερω τζιε πολλους που γυρεφκουν...
εισαι να ανιξουμε επιχηρηση?
χαχχαχαχαχα...θα το δοκιμασω παντος το σαβ/κο που ερχαιτε και θα σασ πω για αποτελεσματα.
koursaros21 wrote:ρε φιλε αν οντος δουλεφκει με τα φιτζια που εχουμε στην παφο ειδικα ετσι εποχη λιο πριν να αρκεπσουν να καθαριζουν εκαμαμεν την...ξερω τζιε πολλους που γυρεφκουν...
εισαι να ανιξουμε επιχηρηση?
χαχχαχαχαχα...θα το δοκιμασω παντος το σαβ/κο που ερχαιτε και θα σασ πω για αποτελεσματα.
χαχα ενημερωσμας ρε φιλε για τα αποτελεσματα!!!
ατε και καλες επιτυχιες ρε φιλε.