Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE
-
Re: Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE
ε καλο να το αλλακσω και εγω ρε...ακου γιαννης..πολλα συνιθησμενο...να το καμω συναγριδα? 

Συναγρίδα!!!!!!ΕΝ ναι γυναικείο??koursaros21 wrote:ε καλο να το αλλακσω και εγω ρε...ακου γιαννης..πολλα συνιθησμενο...να το καμω συναγριδα?

Οι τζιαι συναγριδα ρε φιλεkoursaros21 wrote:ε καλο να το αλλακσω και εγω ρε...ακου γιαννης..πολλα συνιθησμενο...να το καμω συναγριδα?
Καμετο σορκος να σου πω μπραβο!
Μεν παίζεις πελλο. Πέτο το όνομασου ηδεμεί εν θα σου ξαναπαντήσει κανένας δαμέσα...orfos wrote:Οι τζιαι συναγριδα ρε φιλεkoursaros21 wrote:ε καλο να το αλλακσω και εγω ρε...ακου γιαννης..πολλα συνιθησμενο...να το καμω συναγριδα?
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Καλα ρε φιλε αστειευκω εν τζιαι καμνω τιποτε κακο.MariosK wrote:Μεν παίζεις πελλο. Πέτο το όνομασου ηδεμεί εν θα σου ξαναπαντήσει κανένας δαμέσα...orfos wrote:Οι τζιαι συναγριδα ρε φιλεkoursaros21 wrote:ε καλο να το αλλακσω και εγω ρε...ακου γιαννης..πολλα συνιθησμενο...να το καμω συναγριδα?

- plenom'metatopsarem?
αποκαλύψου τωρά!!! Τζιαι φωτό! Αλλιώς...όπως τα έγραψεν ο ΜάριοςΚ!MariosK wrote:Μεν παίζεις πελλο. Πέτο το όνομασου ηδεμεί εν θα σου ξαναπαντήσει κανένας δαμέσα...orfos wrote:Οι τζιαι συναγριδα ρε φιλεkoursaros21 wrote:ε καλο να το αλλακσω και εγω ρε...ακου γιαννης..πολλα συνιθησμενο...να το καμω συναγριδα?
αποκαλύψου τωρά!!! Τζιαι φωτό! Αλλιώς...όπως τα έγραψεν ο ΜάριοςΚ![/quote]
Οι ρε φιλε ουτε εσυ εννα μου μιλας?

Οι ρε φιλε ουτε εσυ εννα μου μιλας?

Όνομα...orfos wrote:Καλα ρε φιλε αστειευκω εν τζιαι καμνω τιποτε κακο.MariosK wrote: Μεν παίζεις πελλο. Πέτο το όνομασου ηδεμεί εν θα σου ξαναπαντήσει κανένας δαμέσα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Orfos!MariosK wrote:Όνομα...orfos wrote:Καλα ρε φιλε αστειευκω εν τζιαι καμνω τιποτε κακο.MariosK wrote: Μεν παίζεις πελλο. Πέτο το όνομασου ηδεμεί εν θα σου ξαναπαντήσει κανένας δαμέσα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
orfos wrote:Οι τζιαι συναγριδα ρε φιλεkoursaros21 wrote:ε καλο να το αλλακσω και εγω ρε...ακου γιαννης..πολλα συνιθησμενο...να το καμω συναγριδα?
να το καμο τζιεφαλος....εν τζιε ι τζιεφαλη μου νακκον μεγαλη...βολεφκει πομπα...
παντως ρε κατι βρωμα για να μεν μας το λαλει το ονομα του τουτος...
ρε ορφε αμπα τζιε εισαι κανενασ υπουργος,βουλευτης, πεζεις πουποτε στην τηλεωραση??
κατι εν παει καλα

Λοιπον αποφασισα να πω το ονομα μου αλλα εν να μου μιλατε υποψην αkoursaros21 wrote:orfos wrote:Οι τζιαι συναγριδα ρε φιλεkoursaros21 wrote:ε καλο να το αλλακσω και εγω ρε...ακου γιαννης..πολλα συνιθησμενο...να το καμω συναγριδα?
να το καμο τζιεφαλος....εν τζιε ι τζιεφαλη μου νακκον μεγαλη...βολεφκει πομπα...
παντως ρε κατι βρωμα για να μεν μας το λαλει το ονομα του τουτος...
ρε ορφε αμπα τζιε εισαι κανενασ υπουργος,βουλευτης, πεζεις πουποτε στην τηλεωραση??
κατι εν παει καλα![]()

Λαλουμε Κυριακο!
Ως δαμε ομως α!

Μπράβο ρε. Κανόνισε να μάθουμεν όμως ότι περιπέζεις μας πάλε τζε έννεν το κανονικό σου όνομα...orfos wrote: Λοιπον αποφασισα να πω το ονομα μου αλλα εν να μου μιλατε υποψην α![]()
![]()
![]()
Λαλουμε Κυριακο!
Ως δαμε ομως α!![]()
![]()
ΕπιτελουςMariosK wrote:Μπράβο ρε. Κανόνισε να μάθουμεν όμως ότι περιπέζεις μας πάλε τζε έννεν το κανονικό σου όνομα...orfos wrote: Λοιπον αποφασισα να πω το ονομα μου αλλα εν να μου μιλατε υποψην α![]()
![]()
![]()
Λαλουμε Κυριακο!
Ως δαμε ομως α!![]()
![]()
Ατε τωρα εννα μ μιλατε!

-
μπλοφαρουν ρε...μεν ακουεις..
Χαχα ξερωτο ρε.koursaros21 wrote:μπλοφαρουν ρε...μεν ακουεις..