600kg το ψαρου'ι' μαλισταchrysanthos9 wrote:600kg σε 5-8 μετρα βαθος εξω που το Ανασα

5-8 μετρα μονο

600kg το ψαρου'ι' μαλισταchrysanthos9 wrote:600kg σε 5-8 μετρα βαθος εξω που το Ανασα
γαλέος η τουνοσκιλλο είπαν στές ειδήσειςMariosK wrote:Μα τι καρχαρίας ήταν ρε παιθκιά?
που τούντους γκριMariosK wrote:Μα τι καρχαρίας ήταν ρε παιθκιά?
Καλως σε ηβραμε φιλε Κουρσαρε.koursaros21 wrote:παιδες καλησπερα και που μενα,
ειμαι καινουριος στο φορουμ και πρεπει να ομολογησω πως εν πολλα καλο..
ειμαι και γραμμενος στο ελληνικο,τωρα το εμαθα οτι εχουμε και κυπριακο..πολλα καλυτερα να θκιαβαζεις συμφωνα και με τις περιοχες σου..
αν μη τη αλλο εν πεφτει η ψυχολογια σου...δακατο ειμαστεν σχεδον ουλλοι αψαροι απο οτι εκαταλαβα..
τελοσπαντον,
καλως σασ ηβρα και καλη συνεχεια..
Πέμας και το δικό σου φίλε ορφέ.orfos wrote:Καλως σε ηβραμε φιλε Κουρσαρε.koursaros21 wrote:παιδες καλησπερα και που μενα,
ειμαι και γραμμενος στο ελληνικο,τωρα το εμαθα οτι εχουμε και κυπριακο..πολλα καλυτερα να θκιαβαζεις συμφωνα και με τις περιοχες σου..
αν μη τη αλλο εν πεφτει η ψυχολογια σου...δακατο ειμαστεν σχεδον ουλλοι αψαροι απο οτι εκαταλαβα..
τελοσπαντον,
Το ονομα σου?
Mάριε μόλις με πρόλαβες......Άτε Ορφέ ακούμε το όνομα αυτού όι μόνο τους άλλουςMariosK wrote:Πέμας και το δικό σου φίλε ορφέ.orfos wrote:Καλως σε ηβραμε φιλε Κουρσαρε.koursaros21 wrote:παιδες καλησπερα και που μενα,
τελοσπαντον,
Το ονομα σου?
Σωστος ο κυριος!fISHANDCHIPS wrote:Ε που τα αλήθκεια ορφός το όνομα του ... εν το πήρατε χαπάρι ακόμα ?
άφηστα τούτα τζιαι πε μας!orfos wrote:Σωστος ο κυριος!fISHANDCHIPS wrote:Ε που τα αλήθκεια ορφός το όνομα του ... εν το πήρατε χαπάρι ακόμα ?
Εμενα λαλουμε ορφο που τα καλα!![]()
![]()
![]()
![]()