Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

fISHANDCHIPS

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by fISHANDCHIPS »

christos nic wrote:συνθηκες νυχτα νοτιο-δυτικοι(εντελος πλαγιοι δηλ στο σημειο που ημουν) 2-3 μποφορ δεν μου αρεσε απο την αρχη ο αερας και αρκετη θολουρα μεχρι τα 50 μετρα..
Εννοεις οτι δεν σε εβόλεφκε εσένα ή τα ψάρια ?
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

Greg

Post by Greg »

λουτσοι, λουτσομανες, σφυρνες... εγεμωσαν οι ψαροταβερνες με ψαρια γεματα αυκοταραχο...αισχος.. του χρονου ετσι καιρο θα ψαχνουμε και τους αχινους

επρεπε να κλεινανε γενικως τις θαλασσες για ψαρεμα αυτους τους μηνες που γενανε
Esox Lucius

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

Greg wrote:λουτσοι, λουτσομανες, σφυρνες... εγεμωσαν οι ψαροταβερνες με ψαρια γεματα αυκοταραχο...αισχος.. του χρονου ετσι καιρο θα ψαχνουμε και τους αχινους
όντως ρε! :roll: :(

christos nic

Post by christos nic »

fISHANDCHIPS wrote:
christos nic wrote:συνθηκες νυχτα νοτιο-δυτικοι(εντελος πλαγιοι δηλ στο σημειο που ημουν) 2-3 μποφορ δεν μου αρεσε απο την αρχη ο αερας και αρκετη θολουρα μεχρι τα 50 μετρα..
Εννοεις οτι δεν σε εβόλεφκε εσένα ή τα ψάρια ?
:) Φιλε Πετρο δεν μ αρεσε ο αερας που αρχη γιατι εβγαλα καποια συμπερασματα με τις κατευθηνσεις του αερα σε ορισμενες περιοχες που τις ψαρευω αρκετα χρονια..δεν γινεται να ετυχε να ειμαι σε ενα τοπο τοσες φορες και οποτε φυσα νοτιο-δυτικος(πλαγιος εντελος εκει που ειμαι) και να μην πιανω τσιμπημα για ωρες και μολις αλλαξει η κατευθυνση του αερα(πολλες φορες αμεσως) να πιανω ψαρι δεν ξερω γιατι συμβαινει τουτο αλλα εχω συνδεσει και τον αερα στα ψαρεματα μου μετα που εγιναν αυτα και καμποσα αλλα,αλλα υποψη οτι η καθε περιοχη ειναι διαφορετικη..
..και το αλλο σε ορισμενες περιοχες πχ οπως τουτη που πηγα οταν ειναι ετσι ο αερας πλαγιος με συνεχομενη ιδια ενταση δημιουργει ρευματα δυνατα που παρασερνουν τα παντα φυκια οσα θελεις πας την μανα..ξικολουν τα καλυτερα σε λειτουργια βαρυδια αγγυρες που την αντισταση του ρευματος πας τα φυκια της μανας,καμπυλη της μανας και αλλες πολλες γεριμιες που λεμε..τωρα φιλε εν ξερω αν εν εμενα η τα ψαρια που βολευκει παραπανω η φαση τουτη αλλα νομιζω δεν βολευκει γενικα :)

lefkoui

Post by lefkoui »

Σήμερα στο λιμάνι του Ζυγιού από τις 4.30 μέχρι τις 7.00 μέσα στο λιμάνι και έξω ούτε τσιμπιά
Όταν ξημέρωσε και μπήκαν οι βάρκες μέσα κατάλαβα το γιατί…..
:( :( :(

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Δηλαδη :?: :?: :?:

lefkoui

Post by lefkoui »

Τα δίκτυα ήταν πιο πολλά που το νερό της θάλασσας

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Βαλτου ριγανη :evil:
Τελικα αφηννουν σας να μπαιννετε στο λιμανακι στο Ζυγι?????

christos nic

Post by christos nic »

lefkoui wrote:Τα δίκτυα ήταν πιο πολλά που το νερό της θάλασσας
:) επρολαβες και απαντησες φιλε μου ηταν να το πω πως ειδες κανα-θκιο :) δυχτουχτια να τα φκαλουν μπροστα σου..φιλε εξω ειχε κυμμα που πηγες η ποιο πριν αν ξερεις?

lefkoui

Post by lefkoui »

Κάνα δυο? Είχε περίπτωση που τα δίκτυα σταύρωναν το ένα πάνω στο άλλο
Ζώνουν την μπούκα του λιμανιού φακκουν γύρω και ξανά γύρω 50 μέτρα απόσταση
Κύμα δεν είχε φίλε μου τίποτε σήμερα
Η αλήθεια είναι ότι έκαμαν ένα πάρα πολλά ωραίο λιμανάκι και καθαρό υπάρχει άνθρωπος που γυρίζει κάθε λίγο και μαζεύει ότι αντικείμενα αφήνουν κάτι γ---οι χαμε
Και η ράμπα είναι καταπληκτική και υπάρχει πολλής χώρος για αυτοκίνητα

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

christos nic wrote:
fISHANDCHIPS wrote:
christos nic wrote:συνθηκες νυχτα νοτιο-δυτικοι(εντελος πλαγιοι δηλ στο σημειο που ημουν)
Αν για παράδειγμα ήσουν Πρωταρά και φυσούσαν Νοτιοδυτικοι άνεμοι δεν πάει να πει οτι είχες αποτυχία επειδη ο αέρας έρκετουν πλάγια προς το σημείο που ήσουν,αλλά επειδη έρκετουν πλάγια προς τα ανατολικά παράλια της Κύπρου.
Τούτο ήθελα να πω.
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

christos nic

Post by christos nic »

fISHANDCHIPS wrote: Αν για παράδειγμα ήσουν Πρωταρά και φυσούσαν Νοτιοδυτικοι άνεμοι δεν πάει να πει οτι είχες αποτυχία επειδη ο αέρας έρκετουν πλάγια προς το σημείο που ήσουν,αλλά επειδη έρκετουν πλάγια προς τα ανατολικά παράλια της Κύπρου.
Τούτο ήθελα να πω.
Φιλε οπως τα εγραψα μαλλον κατι αλλο μπορει να καταλαβες συμβαινουν τουτα ταπραγματα με τα μηνυματα πολλες φορες..νοτιο-δυτικοι που εγραψα δεν θα μπορουσε να καταλαβει καποιος πολλα γιατι δεν ηξερε την παραλια που ημουν και γι αυτο ειπα εντελως απο πλαγια φυσουσε(θελοντας ετσι να δειξω την θεση μου)πχ αν ημουν ανατολικα παραλια δεν θα φυσουσε απο πλαγια αλλα απο την ακτη προς την θαλασσα προς ανατολη και δεν θα ειχα πλαγιο αερα να με προβληματιζει :) ..συγκεκριμενα ημουν νοτια παραλια και φυσουσε απο πλαγια δεξια μου με κατευθυνση παραλληλα με την ακτη..νοτιο-δυτικος διαφερει απο νοτιο-δυτικος στην ακριβως κατευθυνση του απο τις μοιρες απο τις 180 που ειναι ο νοτος μεχρι τις 270 της δυσης(ελπιζω να μην εκαμα λαθος γτ δεν ειμαι σιγουρος στους αριθμους)

christos nic

Post by christos nic »

lefkoui wrote:Κάνα δυο? Είχε περίπτωση που τα δίκτυα σταύρωναν το ένα πάνω στο άλλο
Ζώνουν την μπούκα του λιμανιού φακκουν γύρω και ξανά γύρω 50 μέτρα απόσταση
Κύμα δεν είχε φίλε μου τίποτε σήμερα
Η αλήθεια είναι ότι έκαμαν ένα πάρα πολλά ωραίο λιμανάκι και καθαρό υπάρχει άνθρωπος που γυρίζει κάθε λίγο και μαζεύει ότι αντικείμενα αφήνουν κάτι γ---οι χαμε
Και η ράμπα είναι καταπληκτική και υπάρχει πολλής χώρος για αυτοκίνητα
Ξερω φιλε την καταντια.. αστειευκα που ειπα 1-2 δυχτια..ομως κατι δεν μου αρεσε στην κουβεντα αυτη..βαζουν συστηματικα στην μπουκα δυχτια για να διωξουν απο το λιμανακι τον ερασιτεχνη μ αυτο τον τροπο?

lefkoui

Post by lefkoui »

εδιοξαν μας πηλε :D :D :D

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”