Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Nikolas Nklou

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by Nikolas Nklou »

thank you φιλε μου!!

giannosP

Post by giannosP »

μπραβο ρε φιλε :clap: :clap: :clap:
Life is a game....Fishing is serious!

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

ωραία,ωραία!
εγώ μπόρεσα να πάω γρήγορα γρήγορα ένα δύωρο (πάλε καλά που τα κατάφερα)
,είχα δύο δυνατά τραβήγματα ...μόνο που εν εθέλαν το δόλωμα αλλά τα floaters! :D :D :D
υγεία!

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

thank you γιαννο να'σε καλα ρε φιλε :D !!!

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

plenom'metatopsarem? wrote:ωραία,ωραία!
,είχα δύο δυνατά τραβήγματα ...μόνο που εν εθέλαν το δόλωμα αλλά τα floaters! :D :D :D
υγεία!
ενε τιποτε φοιβο ,την επομενη φορα εναν τζε η τυχερη :D :D μια ειδα οταν μουνταρισκουν τα floaters: βαλε 1-2 αγκιστρια πας το φλοατερ περκει πιαστει :lol: :lol: :lol:

plenom'metatopsarem?

nikolasarkaka wrote:
plenom'metatopsarem? wrote:ωραία,ωραία!
υγεία!
ενε τιποτε φοιβο ,την επομενη φορα εναν τζε η τυχερη :D :D μια ειδα οταν μουνταρισκουν τα floaters: βαλε 1-2 αγκιστρια πας το φλοατερ περκει πιαστει :lol: :lol: :lol:
χαχαχα! αν κάμω έτσι πράμα εν ικανά να ακκάνουν τη μισίνα! :lol: :lol: :lol:

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

χαχαχα :lol: :lol:

apsavvas

Post by apsavvas »

ακουο φαγομενα floaters και μου ερχετε η σκεψη "κουνελοψαρα" ειχα και εγω παλια κατι τετιο
The only source of knowledge is experience

Sorkomanis

Post by Sorkomanis »

apsavvas wrote:ακουο φαγομενα floaters και μου ερχετε η σκεψη "κουνελοψαρα" ειχα και εγω παλια κατι τετιο
Μπορεί, αλλα όχι καταναηγγι ρε φιλε. Μπορείς να το πάθεις και με αλλα είδη ψαριών τούτο. Απλά για κάποιους λόγους σε συγκεκριμένες περιπτώσεις προτιμούν να pan πάνω στα floaters και μινισκεις με το στόμα ανοιχτό και σπάζουν και τα νεύρα σου.
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)

apsavvas

Post by apsavvas »

εβγαλα και σορκο μεγαλο 600γρ με floater και το μισο ηταν μεσα στο στομα του. Αλλα ηταν ζαβομα καλαμιου και πανω το ψαρι. Μετα απο λιγο επειδη ηταν την ιδια νυχτα που ετυχαν τα δυο γεγονοτα τσιμπισε ζαβομα του καλαμιου πιο εντονο αυτη τη φορα και τιποτε δν υπηρχε πανω και το floater ηταν μισο. Μου το εκανε τρεις φορες και επειδη ειμαι και λιγο πισματαρις σε αυτο το θεμα αλλαξα αρματοσια μπας και ειναι κανενα κουνελακι. και στη τελικη τσιμπια ηταν ενα κουνελακι σχεδον 1kg

plenom'metatopsarem?

για να σου λύσω την απορεία, ήταν σορκοί, φαίνονταν τα δόντια τους πάνω στα floaters!!!

apsavvas

Post by apsavvas »

δηλαδη γεροντες σορκοι :P που εχουν κατι δοντια παρασαβα μαλλον :D

Sorkomanis

Post by Sorkomanis »

plenom'metatopsarem? wrote:για να σου λύσω την απορεία, ήταν σορκοί, φαίνονταν τα δόντια τους πάνω στα floaters!!!
Εμενα προσωπικά τυχαίνει μου παραπάνω με μουρμούρες. Σε 2 περιπτώσεις που irten κοπάδι και ήμουν αρκετά τυχερός ώστε να μείνουν στην περιοχή αποφάσισαν να τσιμπούν τα floaters :x σε 6-7 τσιμπήματα εκαταφερα να πιάσω μιαν :oops:
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

plenom'metatopsarem? wrote:για να σου λύσω την απορεία, ήταν σορκοί, φαίνονταν τα δόντια τους πάνω στα floaters!!!
Οι σορκοί όντως κάμνουν το πολλά! Ειδικά αν χρησιμοποιείς φωσφορούχο φλόττερ!

christos nic

Post by christos nic »

Και μενα τυνχαινει μου αρκετες φορες χωρις υπερβολη να βλεπω μικρο τσιμπιμα στο καλαμι και μετα στον ελενχο του φλοατερ να βρισκω τα σημαδια σιαγονας ψαριου..μερικες απο αυτες τις φορες τα σημαδια της σιαγονας ηταν πολυ λεπτα σαν μικρα βελονια(στην περιπτωση αυτη μπορω να σκεφτω πως ηταν σμηρνα λογω της σιαγονας της)στις αλλες περιπτωσεις τα σημαδια ηταν ελαχιστο ποιο χοντροκομενα και μαλλον ηταν αυτο που λες Φοιβο σορκοι δηλαδη το ποιο πιθανο..

Επειδη συμβαινει τακτικα και βαλουμεν τα και με την τυχη μας πολλες φορες :lol: ετσι σκεφτηκα να καμω ενα πειραματακι να δω τι παιζει και την αφορμη-σκεψη μου την εδωσε ο φιλος Νικολας ποιο πανω που ειπε για αστειο αγκιστρι στο φλοατερ(θεμα διακριτικοτητας δεν παιζει γιατι αν επαιζε δεν θα επιτιθονταν του φλοατερ)..θα βρω τροπο να βαλω ενα αγγκιστρι η και 2 πανω στο φλοατερ αφου το προτειμουν τα ψαρια καποτε αυτο και οχι ενα καλοδολωμενο ολοφρεσκο ολοκληρο σκουλουκο :D αν ειναι να μας πελλανουν τουτα να φτασουμε να τα πελλανουμε εμεις λιο..τα αποτελεσματα του μικρου πειραματος αναμενονται!!!

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”