Περι ανέμων και υδάτων (BASS version)

Στάθης

Re: Περι ανέμων και υδάτων (BASS version)

Post by Στάθης »

psarakas wrote:Τα καγιάκ θα διατίθονται απο τον ΚΟΤ στους επιλεγμένους φράκτες για ενοικίαση. Τα ιδιωτικά θα απαγορέυονται. Ο κάθε κάτοχος θα δείνει τα στοιχεία του και θα έχει και άδεια εννοείται. Φαίνεται κάτι καλό λέμε. :)
Τωρα μιλάμε σοβαρά.
Εξυπακούει και άτομο το οποίο θα απασχολείται στο φράκτη, ελπίζω να μεριμνήσουν να του δώσουν και μπλοκ με πρόστιμα. :pray:
no whey no gain

sifu-nas

Post by sifu-nas »

χαχα σιγα να μεν γινει ετσι πραμα ρε!

1η τ'απριλλη σημερα :snooty:

psarakas

Post by psarakas »

sifu-nas wrote:χαχα σιγα να μεν γινει ετσι πραμα ρε!

1η τ'απριλλη σημερα :snooty:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Όντως Στάθη και Φοίβο .

Αλλά σαν ιδέα δεν είναι άσχημη? :D

Έχω φαντασία πολλή τελικά. Απάντησα και στις αγωνίες σας περί ελέγχου :lol: Πέρκει μας θκιαβάζει κανένας του ΚΟΤ τζαι αρέσεν του !
catch and release

sifu-nas

Post by sifu-nas »

καλλυτερα δε λες, να θωρουμε τες βαρκουες στην Ταμασσο τζιαι να μας πιαννει το ιγλιγλιν?
να πνιουν τζιαι 2-3εις που εν θα φορουν σοσιβια, οι ρε εν καμνουμεν για ετσι πραματα! :mrgreen:

MariosK

Post by MariosK »

sifu-nas wrote:καλλυτερα δε λες, να θωρουμε τες βαρκουες στην Ταμασσο τζιαι να μας πιαννει το ιγλιγλιν?
να πνιουν τζιαι 2-3εις που εν θα φορουν σοσιβια, οι ρε εν καμνουμεν για ετσι πραματα! :mrgreen:
Εν να κουρτίζουν τζε μιαν κάσσιαν μπίρες που πίσω τζε 45 καλαμιά τζε μιαν σίκλα της πογιάς τζε έτους ούλλους μέσα. Στους τρείς που να φέφκουν που την όχθη οι θκιο εν να στρέφουνται πίσω.

Στάθης

Post by Στάθης »

psarakas wrote:Όντως Στάθη και Φοίβο .
:roll:
Real funny.
no whey no gain

caveman

Post by caveman »

:lol: :lol:

η αλεπου στον ύπνον της.... εθώρεν βερτικαλ τζιγγιν μες τον φραχτη για ζάντερ τζαι πέρκες :lol:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

MariosK

Post by MariosK »

caveman wrote::lol: :lol:

η αλεπου στον ύπνον της.... εθώρεν βερτικαλ τζιγγιν μες τον φραχτη για ζάντερ τζαι πέρκες :lol:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Στάθης

Post by Στάθης »

Ε Χαμπή, κανόνισε τίποτε για αύριο, τζι' άφησ' τους να χαριεντίζουνται όπως τα μωρά του Δημοτικού. :roll:
no whey no gain

caveman

Post by caveman »

:lol: :lol: :lol:

στέλνω σου πμ
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

christos nic

Post by christos nic »

MariosK wrote: Εν να κουρτίζουν τζε μιαν κάσσιαν μπίρες που πίσω τζε 45 καλαμιά τζε μιαν σίκλα της πογιάς τζε έτους ούλλους μέσα. Στους τρείς που να φέφκουν που την όχθη οι θκιο εν να στρέφουνται πίσω.
:D ο ενας θα θυσιαζεται απο τους αλλους για δωλομα!και οπως τα λαλεις φιλε να γινετε που πνιξημο παλε συμφερει και τους οκ ψαραδες και τα ψαρια τροσιν και πολλινισκουν!

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

Στάθης wrote:
psarakas wrote:Τα καγιάκ θα διατίθονται απο τον ΚΟΤ στους επιλεγμένους φράκτες για ενοικίαση. Τα ιδιωτικά θα απαγορέυονται. Ο κάθε κάτοχος θα δείνει τα στοιχεία του και θα έχει και άδεια εννοείται. Φαίνεται κάτι καλό λέμε. :)
Τωρα μιλάμε σοβαρά.
Εξυπακούει και άτομο το οποίο θα απασχολείται στο φράκτη, ελπίζω να μεριμνήσουν να του δώσουν και μπλοκ με πρόστιμα. :pray:
μιλούμε κι εμείς σοβαρά με τον Ψάρακα ρε Στάθη! :lol:
καλά να μας κάμει! που νομίσαμε για μια στιγμή πως δεν είμαστε Κύπρο και ίσως να το εννοούσε :D

Στάθης

Post by Στάθης »

Αν ο Ρολάνδος ήταν Ιάπωνας.... 8-) :P

no whey no gain

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

επειδή ξέρω πως εννα θκιαβάζεις...
καλά ρε Λάζαρε! Επούλησες με τόσο φτηνά ρε φίλε?!
να σε καρτερώ τζιαι να τζοιμάσαι?! Επειδή έγινες εσύ αρμπιελίστας (RBL)...πρέπει να μας στήνεις δηλαδή?!
άτε, εγώ εν έχω κανένα πρόβλημα...αλλά να στήσεις τα λαυράκια?!!!!!!!!!!?!!!!!!!!!!?!!!!!!!!!????!!!!!!!!!!! :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Λάζαρε, άλλως ψάρακα...σε θέτω ενώπιον της επιτροπής μεγαλόστομου!
Φίλε Ρολάνδο...επιλήφθου σε παρακαλώ!!! :snooty: :snooty: :snooty:

άαααατε Χρόνια μας πολλά! :D

psarakas

Post by psarakas »

plenom'metatopsarem? wrote: Επειδή έγινες εσύ αρμπιελίστας (RBL)...πρέπει να μας στήνεις δηλαδή?!
άτε, εγώ εν έχω κανένα πρόβλημα...αλλά να στήσεις τα λαυράκια?!!!!!!!!!!?!!!!!!!!!!?!!!!!!!!!????!!!!!!!!!!! :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Ε όϊ τζαι ΑΡΜΠΙΕΛΙΣΤΑΣ.Εγώ? :lol: :lol: :lol:
Επέρασα που τζιαμέ αλλά δεν έμεινα!!! Πλήρης αποτυχία , πιο κάτω δεν υπήρχεν!! Ρώτα τζαι τον Χαμπή να σου πεί. Έφτασα στο σημείο να μεν μπορώ να κάμνω κόμπους. Σε ιχθυοτροφείο 5 τετραγωνικών με 200 ψάρια να έσυρνα δεν θα μου ετσιμπούσαν!!Ήταν όμως μια ωραία γυμναστική. Τίποτε άλλο. Απλά τούτοι οι διαγωνισμοί δείχνουν μας τι είμαστε τελικά.... Δεν νομίζω να φτάσω ποττέ το επίπεδο τους. Το πιο σημαντικό που μου λείπει είναι ο διαθέσιμος χρόνος. Όσο τζαι να μελετήσεις αν δεν έχεις χρόνο για να είσαι στο νερό και να δοκιμάζεις δεν ανεβαίνεις κανένα επίπεδο. Δεν πειράζει όμως αρκούμαι και με τα λίγα :)
Επείραξεν με για ανάμιση μέρα μετά επήα Ταμασσό :) Πάλε τίποτε!!! Που θα πάει εν να μεν ξαναπιάσω ? Που να πιάσω ίσως να μεν το κάμω release τζαι να το βαλσαμώσω για να μεν το ξιάννω, όπως τούντες μέρες που εξίασα το χρώμαν του!!!
catch and release

Post Reply

Return to “BASS FISHING”