Καλημέρα!
Το σάββατο είχαμεν πάει για casting στο ποταμό του λιοπετρίου και σε κάποια φάση ερκετε ένας και ακριβώς στη μπούκα του λιμανιού ξεκινα να ρίχνει δίχτυα, και μετά που καμια ώρα ακόμα ένας 40-50 μετρα διπλα του ρίχνει και κινoς τα δικά του. Δεν ξέρω κατά ποσο γίνετε τούτο το πράμα αλλα εκαμεν μου εντύπωση, ίσια που πρόλαβε να ξεκινήσει τι varkua του και εξεκίνησεν και έριχνε δίχτυα.
Παρεπιπτόντως ούτε τσιμπιά...
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)
Sorkomanis wrote:Καλημέρα!
Το σάββατο είχαμεν πάει για casting στο ποταμό του λιοπετρίου και σε κάποια φάση ερκετε ένας και ακριβώς στη μπούκα του λιμανιού ξεκινα να ρίχνει δίχτυα, και μετά που καμια ώρα ακόμα ένας 40-50 μετρα διπλα του ρίχνει και κινoς τα δικά του. Δεν ξέρω κατά ποσο γίνετε τούτο το πράμα αλλα εκαμεν μου εντύπωση, ίσια που πρόλαβε να ξεκινήσει τι varkua του και εξεκίνησεν και έριχνε δίχτυα.
Παρεπιπτόντως ούτε τσιμπιά...
το..."ούτε τσιμπιά" θα αποσύρετουν που τα μπούκκικα (εν θα επαίζετουν με τίποτα) μετά την περιγραφή που μας έκαμες...
όχι! δεν είναι το βάθος εκέι 5-6 μέτρα! Άρα...όχι!
elcos wrote:χρονια πολλα και χριστος ανεστη σε ολους.πηρα μια πληροφορια την δευτερα στον πρωταρα που αν ισχυει θα εχουμε πολλα προβληματα το καλοκαιρι με τους κυριους τις λιμενικης αστυνομιας.ενας φιλος που ψαρευμαμε μαζι απο τον πρωταρα μου ειπε οτι την περασμενη βδομαδα ηρθε η λιμενικη αστυνομια εκει που ψαρευουμε και του ειπε οτι μολις βαλουν τις σημαδουρες για περιοχη λουομενων θα απαγορευετε το ψαρεμα απο τις σημαδουρες και εξω.καταλαβενετε τι εχει να γινει αν ισχυει τουτο το πραμα θα ειμαστε ο ευκολος στοχος τις λιμενικης για προστιμα αντι να κυνηγουν εκεινους ποθ πρεπει.........................
Φιλε δεν νομίζω να έννοα για τους ψαράδες της παραλίας αλλα για τις βάρκες επειδή όταν μπου σημαδούρες απογορεύεται το ψάρεμα από την ακτή μέχρι τες σημαδούρες με βάρκα
Άκουσα ότι έκαμαν κάποιες κυρίες παραπόνα που έχουν εξοχικά στον Κάππαρη, αλλά εν άκουσα για πρόστιμα.
Κωστα τζιαι οι τουριστες που καμνουν scuba/snorkeling τζιαμε στο green bay παραπονιουνται τζιαι ερκουντε τζιαι ενοχλουν μεστα ποθκια σου τζαιι φακκουν πεδιλιες οπως εισαι εσυ μονος σου τζιαμε ομορφα ωραια ...τζιαι ακουσα οτι καπιος με την πραγκαρολλα εκωρατσισεν ενα πουτουτους το περασμενο καλοτζιαιρι