εφκηκεν ποξω η θαλασσα τζικατω στον Πωμο οξα ακόμα!!;;chrysanthos9 wrote:παντος οτι και να πειτε εν μια καλη πολλα καλη ψαρια μπραβο![]()

εφκηκεν ποξω η θαλασσα τζικατω στον Πωμο οξα ακόμα!!;;chrysanthos9 wrote:παντος οτι και να πειτε εν μια καλη πολλα καλη ψαρια μπραβο![]()
Έπρεπε να παίξεις μια σφύρνα για σέναν τζε μιαν να δόκεις του μινερκού να μεν ταλαιπωρείται ρεleshi cy wrote:ωραία "ψαρκα" νικόλα και πάλι bravo!
..."ναδιοτι" εν μια χαρά η τέχνη σου φιλε m!
κάποια "ψαρκα" θέλουν το τόπο τους , τα μετρα τους και χρόνους άπνοιας να τα πάρης!
...πάντως εγώ εν έχω υπόθεση![]()
![]()
έπεια 2 φορες πρωταρα με τούτους τους αέριες την μια φορα είχε πολλούς "σορκους"!
...αλλα μόλις ήμουν στο τόπο ...στο πρώτο καρτέρι ηρτε ένα κοπάδι λούτσους όπως τους πυραυλους πάνω m!
ο ένας άλλο νάκο με καρφώσει στη μάσκα!
"εγιρισα" να δω τι γίνετε και είδα ένα "μινερι" πάνω που 10kg να τα "ερκετε" όπως την σφαίρα!
έκαμνα 1,5 ώρα "καρτερκα" ..εν "εξαναφανικε" και εν με "κανεν" τούτο κάθε βουτιά "εκοντευκαν" και σορκοι αλλα εν "εδιουν" πιο σημασία!
...τελικό αποτέλεσμα "εφια" με μια κουρκούνακαι πολλές εικόνες
![]()
!
άρα μια χαρά "επιασετε" τα "ψαρκα" σας φιλε μου!
ολαν επεζα του δκιο οι μιαν αλλα εν 3αναδοκε το γυρο του εννα χλαπαδκιασε τζιε εκαμε τιν και αισ το πελλο να καρτεραMariosK wrote:Έπρεπε να παίξεις μια σφύρνα για σέναν τζε μιαν να δόκεις του μινερκού να μεν ταλαιπωρείται ρεleshi cy wrote:ωραία "ψαρκα" νικόλα και πάλι bravo!
..."ναδιοτι" εν μια χαρά η τέχνη σου φιλε m!
κάποια "ψαρκα" θέλουν το τόπο τους , τα μετρα τους και χρόνους άπνοιας να τα πάρης!
...πάντως εγώ εν έχω υπόθεση![]()
![]()
έπεια 2 φορες πρωταρα με τούτους τους αέριες την μια φορα είχε πολλούς "σορκους"!
...αλλα μόλις ήμουν στο τόπο ...στο πρώτο καρτέρι ηρτε ένα κοπάδι λούτσους όπως τους πυραυλους πάνω m!
ο ένας άλλο νάκο με καρφώσει στη μάσκα!
"εγιρισα" να δω τι γίνετε και είδα ένα "μινερι" πάνω που 10kg να τα "ερκετε" όπως την σφαίρα!
έκαμνα 1,5 ώρα "καρτερκα" ..εν "εξαναφανικε" και εν με "κανεν" τούτο κάθε βουτιά "εκοντευκαν" και σορκοι αλλα εν "εδιουν" πιο σημασία!
...τελικό αποτέλεσμα "εφια" με μια κουρκούνακαι πολλές εικόνες
![]()
!
άρα μια χαρά "επιασετε" τα "ψαρκα" σας φιλε μου!