giannosP wrote:Ναι, αλλα ενεν μονο το μηκος του καλαμι αλλα και το ειδος του τεχνιτου π.χ το κουταλακι εν ενα τεχνιτο που εχει μεγαλη αντισταση στον αερα και χαμηλα gr. βαρος (το σειγκεκριμενο που χρισιμοποιο ειταν 3γρ.).Τωρα κατα ποσων ενα σε βοηθηση το θεμα με το μηκος του καλαμιου, πρεπει να δεις και το c.w του καλαμιου.Λογο του οτι τα λαυρακια, εν τζαμε που σπαζει το κυμα( αν καμνω λαθος διορθοστε με) νομιζω εν θα χριαστης και τοσο μακρινες βολες.
Φιλε Γιαννο το λαβρακι μπορει να βρεθει παντου!!!!,πολλες φορες βρισκετε μεταξυ βραχων κτλ με σκοπο την ενεδρα..κυνηγα στην και στην θολουρα και σε δυνατα ρευματα..λαβρακι καθαρα αγριο που πηρα μια φορα σε σπιννιγκ(ολοχρυσο με εμφανεις διαφωρες απο του ιχθυοτροφιου )οχι γριζο κτυπησε πολλα κοντα απο τους βραχους..ομως η μεγαλη βολη σιγουρα κατα την αποψη μου σου δινει μεγαλυτερες ευκαιριες..
στην προηγουμενη σου απαντηση ειπες για το λαβρακι πως ειναι το πρωτο σου και το τελευταιο..τι εννοεις φιλε τελευταιο.. για το μεγεθως που ηταν πολυ μικρο?
εγω φιλε μου χωρις να θελω να σε κατηγορισω η να καμω τον δασκαλο (σιγουρα ηταν το πρωτο σου καταλαμβαινω και ωραια η εμπειρια σου επισης)θα το εβαζα πισω να μεγαλωσει να γεννηση και παλε την χαρα του θα την επερνα διπλα

!