Ο κθενας με το χουιν του

EEEEε... Εξανάπες μας το...orfos wrote:ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ επερασε πολλυς τζιαιρος για να πκιαστω μιτα σου για να πιαστω μιτα σου
ΕΕΕΕΕΕΕΕ να νοιξουν τα μασιερκα μου να δωκουν πιο τα σιερκα μου ραβτιν να πομουδκιασουν ραβτιν να πομουδκιασουν!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΕΕ εφυε μουMariosK wrote:EEEEε... Εξανάπες μας το...orfos wrote:ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ επερασε πολλυς τζιαιρος για να πκιαστω μιτα σου για να πιαστω μιτα σου
ΕΕΕΕΕΕΕΕ να νοιξουν τα μασιερκα μου να δωκουν πιο τα σιερκα μου ραβτιν να πομουδκιασουν ραβτιν να πομουδκιασουν!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χτες το απόγευμα ήμουν Λάρνακα...δεν εκοντέφκετουν!!!Sorkomanis wrote:Παιδιά κανένας που λάρνακα να μας πει τες συνθήκες που επικρατούν να δούμεν αν ψαρευκετε σήμερα η θάλασσα η εν πολλίς ο πανικός. Άνεμοι τι λαλούν?
Please μιαν βοήθεια!
περίμενε ρε! Βόρειοι, έσιει περιοχές που κόφκει!!! Δυτικοί να μεν ένει, εν θα σε αφήσει να ρίξεις!!!!!Sorkomanis wrote:E ne είδα τοΑλλα κατά τες 8-9 υπολογίζουμε να πάμε. Περιμένω νέο δελτίο καιρού να δούμε περκι πουν κανένα καλο νέο. Πόρσε λαλεί Βορειοδυτικοί 4-5-6. Εν άσχημο και τούτο η είναι πιο ήπια φάση που τους νότιους?
Φυσικά είναι και πλάγιοι, ακόμα ένα μειονέκτημα
εμένα δείχνει μου πρόγνωση σαν την χτεσινή που εν πολλοκοντέφκετουν!!!plenom'metatopsarem? wrote:περίμενε ρε! Βόρειοι, έσιει περιοχές που κόφκει!!! Δυτικοί να μεν ένει, εν θα σε αφήσει να ρίξεις!!!!!Sorkomanis wrote:E ne είδα τοΑλλα κατά τες 8-9 υπολογίζουμε να πάμε. Περιμένω νέο δελτίο καιρού να δούμε περκι πουν κανένα καλο νέο. Πόρσε λαλεί Βορειοδυτικοί 4-5-6. Εν άσχημο και τούτο η είναι πιο ήπια φάση που τους νότιους?
Εννοείτε έχω τες άγκυρες μουplenom'metatopsarem? wrote:εμένα δείχνει μου πρόγνωση σαν την χτεσινή που εν πολλοκοντέφκετουν!!!plenom'metatopsarem? wrote:περίμενε ρε! Βόρειοι, έσιει περιοχές που κόφκει!!! Δυτικοί να μεν ένει, εν θα σε αφήσει να ρίξεις!!!!!Sorkomanis wrote:E ne είδα τοΑλλα κατά τες 8-9 υπολογίζουμε να πάμε. Περιμένω νέο δελτίο καιρού να δούμε περκι πουν κανένα καλο νέο. Πόρσε λαλεί Βορειοδυτικοί 4-5-6. Εν άσχημο και τούτο η είναι πιο ήπια φάση που τους νότιους?
Αν έσιεις πάντως μολύβια άγκυρες και κατάλληλο εξοπλισμό, πήγαινε τη βόλτα σου!!! έχω βγάλει καλούδια με έτσι διαολοαέρα!