Sailor wrote:Παιδια γεια σας,μολις γραφτηκα στο φορουμ αλλα ημουν την κυριακη στην παρουσιαση.
Ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια για αυτο που αρχισαν,εννοω αυτα τ σεμιναρια.παρολο που ψαρευω χρονια κατι νεο εμαθα.
Δυστυχως ειχε παρα πολλη αερα αλλα καλα πηγαμε.ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ να μας βοηθησει ο καιρος.
Νικολα εν να σου τηλεφονησω να κανονισουμε κανενα ψαρεμα στην λαρνακα με το κονσταντινο συντομα.Αν θυμασαι ειμαι ο λιμενικος που σε επελλανε στην παρλα.Παντως ετσι εκδηλωσεις εν ευκαιρια να γνωριζεις κι αλλο κοσμο που ασχολειται
Φιλε μου καλημερα. Καλωσορησες στην παρεα μας.
Εμεις ευχαριστουμε που παρευρεθηκες στο σεμιναριο και χερομαι ιδιαιτερα που το βρηκες χρησιμο. Ειναι ωραιο ενας ανθρωπος με τοση εμπειρια και τοσα χρονια ψαρεματος να ερχετε να σου λαλει πως εμαθε κατι καινουριο σημαινει πως καμνεις κατι χρησιμο.
Οσο για αυτες τις εκδηλωσεις που ξεκινησαμε εγω υποσχεθηκα το πως θα γεινουν θεσμος και θα γεινουν, γιατι εν καλα να γνωριζεις καινουριο κοσμο, να ακουεις τις αποψεις τους και να μοιραζεσε τις εμπειριες σου μαζι τους.
Οσο για το ψαρεμα φιλε μου περιμενω τηλεφωνο σου να κανονησουμε οτι ψαρεμα θελεις. Και μεν φοασε εν με επελανες στην παρλα αρεσκει μου πολλα το πουρρου πουρρου αν δεν το καταλαβες. Αν δεν εφεφκες εννα μπορουσα να μεινω ωρες να στεκουμε εκει να μιλουμε.
Τουτη εν και η βασικη διαφορα μας με τον Κωνσταντινο οποτε παμε ψαρεμα. Εκεινος παει για να υσηχασει και εγω πελλανισκω τον στο πουρρου πουρρου και αφτεννουν τα λαμπουθκια του