σκαροι
- stathis 1821
σκαροι
κοπελια εψευτοφανηκαν οι σκαροι.πηγα τα σαββατο το πρωι και χωρις σκαροχορτο η φτηρα επειασα 8 σκαρους .παντως για σκαρο η μερα το σαββατο εν επροσφερετουν τωρας πως εκαταφερα και επειασα ενας θεος ξερει 

Re: σκαροι
Ωραιος ρε φιλε βαλε τζιαι καμια φωτο να καμνουμε τζι εμεις χαρα οτι εσιη ψαρκαstathis 1821 wrote:κοπελια εψευτοφανηκαν οι σκαροι.πηγα τα σαββατο το πρωι και χωρις σκαροχορτο η φτηρα επειασα 8 σκαρους .παντως για σκαρο η μερα το σαββατο εν επροσφερετουν τωρας πως εκαταφερα και επειασα ενας θεος ξερει
Με τι δολωμα τους επιασες φιλε Σταθη?
- stathis 1821
επειασα τους με δωλομα γαριδα ρε φιλε αλλα φοτο εν εβκαλα το επομενο σαββατο να παω στον ιδιο τοπο αλλα τωρα εν να παρω και σκαροχορτο να σειρω και να παω να βρω φτειρες (εν εχω πανω στην κελλε μου ηταν να σορεξω λιες να μεν βουρο) 

Ωραιος φιλε Σταθη!stathis 1821 wrote:επειασα τους με δωλομα γαριδα ρε φιλε αλλα φοτο εν εβκαλα το επομενο σαββατο να παω στον ιδιο τοπο αλλα τωρα εν να παρω και σκαροχορτο να σειρω και να παω να βρω φτειρες (εν εχω πανω στην κελλε μου ηταν να σορεξω λιες να μεν βουρο)
stathis 1821 wrote:επειασα τους με δωλομα γαριδα ρε φιλε αλλα φοτο εν εβκαλα το επομενο σαββατο να παω στον ιδιο τοπο αλλα τωρα εν να παρω και σκαροχορτο να σειρω και να παω να βρω φτειρες (εν εχω πανω στην κελλε μου ηταν να σορεξω λιες να μεν βουρο)
ποιον ειναι το σκαροχορτο ????
"Η ηρεμια του ΤΤΑΠΠΟΥ"..............
- stathis 1821
ρε φιλε εν ενα ιδικο χορτο που τρωει ο σκαρος τορα ακριβως τιν ονομασια του εν την ξερω και πιο καλο ακομα εν η μαυροματα
-
Γλιστιρίδα ?stathis 1821 wrote:ρε φιλε εν ενα ιδικο χορτο που τρωει ο σκαρος τορα ακριβως τιν ονομασια του εν την ξερω και πιο καλο ακομα εν η μαυροματα
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
ποθεν το πιανεις?stathis 1821 wrote:ρε φιλε εν ενα ιδικο χορτο που τρωει ο σκαρος τορα ακριβως τιν ονομασια του εν την ξερω και πιο καλο ακομα εν η μαυροματα
"Η ηρεμια του ΤΤΑΠΠΟΥ"..............
-
Εν τζίνο που εβαλλαμεν μες τες σωλήνες τες πλαστικές και εφισουσαμεν τα που εννοείςstathis 1821 wrote:η μαυροματα

Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)
-
κ γω γλιστιριδα βλέπω μες τες σκαρκες που ταιζουν.εχει όντως πολλυ σκαρο φετος.ειδικα περιοχες Αμμοχώστου!
- stathis 1821
νε ρε νικολα και γληστιριδα καμνει αλλα η μαυροματτα εν καλλυττερη τρωσειν οι σκαροι και παει ο κολος τους και καμνουν τα και τρων συναιχεια τουλαχιστων ετσι μου ειπαν παλοι ψαραδες .εν το μεταξη εν καλλυττερα που την προηγουμενη 2 ωρες πριν να νυχτωσει και το πρωι παλε 

- stathis 1821
εννοω να συρνεις μαυροματα η γλιστιριδα η σκαροχορτο 2 ωρες πριν να νυχτωσει και το πρωι παλε να συρνεις 

- stathis 1821
οχι ρε φιλε που το δεντρο την μαυρομματα κοβκεις 5με 6 φυλλα και δεινεις τα μαζι πανω σε μια πετρα και συρνεις τα εκει ακριβως που θελεις να ψαρεψειςεκει που να πεφτει το αγγιστρι σου η μυρωδια τραβα τους σκαρους και ερκουνται και τρων και μονομιας πιανει τους διαρροια και θελουν συναιχεια να τρων 

- stathis 1821
ρε φιλε εχει ενα δεντρο την μαυρομματα τουλαχιστων ετσι την ξερω εγω και μαζευεις 5 με 6 φυλλα ασε να κοιταξω μες το ιντερνετ περκει βρω το δεντρο και βαλω το φοτο
elcos wrote:ποθεν το πιανεις?stathis 1821 wrote:ρε φιλε εν ενα ιδικο χορτο που τρωει ο σκαρος τορα ακριβως τιν ονομασια του εν την ξερω και πιο καλο ακομα εν η μαυροματα