Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
- plenom'metatopsarem?
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
προχθεσινό ψάρεμα, ΟΥΤΕ τσιμπιά! καμία! από 8 περίπου ως τις 01:00.
υγεία!
υγεία!
καλησπερα ψαρεμα χθες και σημερα ...χθες σορκο μελανα 3 κουρκουνες σημερα ουτε τσιμπια........μπαταριες ομως γεματες και μυαλο καθαρο................
"Η ηρεμια του ΤΤΑΠΠΟΥ"..............
-
Ψεσινο ψαρεμα casting πολλες ωρες μεχρι τελικης πτωσης
γιατι ειχε καιρο να τα καταφερω να παω..
τα ψαρια σε μια περιοχη που συνηθως κινουνταν ετσι καιρο εξαφανισμενα πηρα 1 ορφο και μια χειλου και τα 2 σκαστα που το νηπιαγωγειο επιστραφηκαν πισω με πολλη προσοχη και βιασυνη για να ζησουν!
σε μια αλλη περιοχη απο 2 φιλους βγηκαν 2 λαβρακια και 1 μουρμουρος..απο μενα παλι τιποτα

τα ψαρια σε μια περιοχη που συνηθως κινουνταν ετσι καιρο εξαφανισμενα πηρα 1 ορφο και μια χειλου και τα 2 σκαστα που το νηπιαγωγειο επιστραφηκαν πισω με πολλη προσοχη και βιασυνη για να ζησουν!
σε μια αλλη περιοχη απο 2 φιλους βγηκαν 2 λαβρακια και 1 μουρμουρος..απο μενα παλι τιποτα

- mourmouros
Χαλαρή αντένα Σάββατο μεσημέρι μέχρι να βραδιάσει και 1 καλάμι castining στο νέο λιμάνι στο Ζύγι, αποτέλεσμα .... 2 σαλιάλιαρους, αλλά πολλά δυνάμενους
.
Μα πρέπει μετά τη ΄κάθοθο των μυρίων΄ με τις τσιπούρες να εξαφανίστηκε κάθε είδος θαλάσσιας ζωής.....

Μα πρέπει μετά τη ΄κάθοθο των μυρίων΄ με τις τσιπούρες να εξαφανίστηκε κάθε είδος θαλάσσιας ζωής.....

κλι κλι....τα ψαράκια μου!!!
Κυριακη απο το Ζυγι μεχρι το αεροδρομιο Λαρνακας με αντενα ουτε ΛΕΠΙ
Καθε κυριακη γινετε η εξοδος των ψαραδων οπως την εξοδο του μεσολογγιου
Περιοχή Αγ.Νάπας ,η απόλητη νέκρα,μόνο 2 κέφαλους πελαγίσιους,με Αντένα.
τζαι ακόμα που είσαι...εν γλήορα ακόμα....τώρα που εννα αρκέψουν να 'ξεφυτρώνουν' οι παράγκες στες παραλίεςlegendguards wrote:Κυριακη απο το Ζυγι μεχρι το αεροδρομιο Λαρνακας με αντενα ουτε ΛΕΠΙ
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
- plenom'metatopsarem?
πολλά καλά αποτελέσματα ούλλοι μας βλέπω!

ποψε στο γαλαζιο κυμμα στην οροκλινη απογευματινο-νυχτερινο καστινγκ...παλιοκαουρες εν μου αιναν δολωμα ...τζαιι εκοφκαν μου τζιαι το παραμαλλο...να με ξιασω τζαιι τα κουνουπια που με ετρωαν μολις αναφκα το φαναρουι

-
andrea5 wrote:ποψε στο γαλαζιο κυμμα στην οροκλινη απογευματινο-νυχτερινο καστινγκ...παλιοκαουρες εν μου αιναν δολωμα ...τζαιι εκοφκαν μου τζιαι το παραμαλλο...να με ξιασω τζαιι τα κουνουπια που με ετρωαν μολις αναφκα το φαναρουι![]()

Αντρεα που ξερεις οτι ηταν καβουρες και οχι κουνελοι?εβγαλες κανενα καβουρα πιασμενο??
Έσχιει πάρα πολλούς τζιαμέ η περιοχή τζιαι το παράμμαλο βκαίννει κυρίως μασημένο και όχι χειρουργικά κομμένα όπως τους κούνελλουςchristos nic wrote:andrea5 wrote:ποψε στο γαλαζιο κυμμα στην οροκλινη απογευματινο-νυχτερινο καστινγκ...παλιοκαουρες εν μου αιναν δολωμα ...τζαιι εκοφκαν μου τζιαι το παραμαλλο...να με ξιασω τζαιι τα κουνουπια που με ετρωαν μολις αναφκα το φαναρουι![]()
τουτο με το φαναρουι και τα κουνουπια εν το κατι αλλο..εγω ενα καιρο ψεκαζα πολυ λιγο αεροξολ πανω στο καπελο μου και δεν εκοντεφκαν!
Αντρεα που ξερεις οτι ηταν καβουρες και οχι κουνελοι?εβγαλες κανενα καβουρα πιασμενο??
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
οπως ειπε ο φιλος ο λεονιδας ηταν μασημενο το παραμαλλο ...εδεισα μια πραγκαρολλα 1/0 πουπισω που το αγκιστρι σε μια φαση ...εκορακουσα τους αλλα μετα που 10-20 μετρα εξικουτσακονουνταν ,τουτο εγινε 1-2 φορες

- plenom'metatopsarem?
Σωστός ο Leo!LEONIDAS wrote:Έσχιει πάρα πολλούς τζιαμέ η περιοχή τζιαι το παράμμαλο βκαίννει κυρίως μασημένο και όχι χειρουργικά κομμένα όπως τους κούνελλουςchristos nic wrote:andrea5 wrote:ποψε στο γαλαζιο κυμμα στην οροκλινη απογευματινο-νυχτερινο καστινγκ...παλιοκαουρες εν μου αιναν δολωμα ...τζαιι εκοφκαν μου τζιαι το παραμαλλο...να με ξιασω τζαιι τα κουνουπια που με ετρωαν μολις αναφκα το φαναρουι![]()
τουτο με το φαναρουι και τα κουνουπια εν το κατι αλλο..εγω ενα καιρο ψεκαζα πολυ λιγο αεροξολ πανω στο καπελο μου και δεν εκοντεφκαν!
εψεσινο casting απο τις 7 - 11 ...ως η ωρα 11 δεν ειχα ουτε τσιμπια αλλα αμαν σας λαλω εν ειχα εν ειχα..κατα η ωρα 11:10 κτυπα το κουδουνακι με πολλη δυναμη πανω στον πρωτο οδηγο του καλαμιου, αποτελεσμα ενα μυλοκοπι γυρω στα 400γρ....μετα που τουτο ειχα ακομα 2-3 τσιμπιες καλες αλλα τιποτε αλλο... παντως πρωτη φορα επιασα μυλοκοπι τζε να εχει τοση δυναμη
δολωμα ακροβατη

- plenom'metatopsarem?
έσιει καιρό που ήθελα να κάμω ένα σωστό ψάρεμα. Δύο μόνο, αλλά καλοί.
άτε, να παίρνουμε κουράγιο...
άτε, να παίρνουμε κουράγιο...
- Attachments
-
- Image0145.jpg (39.25 KiB) Viewed 4469 times
-
- 02042011123.jpg (9.43 KiB) Viewed 4462 times