Μπραβο φιλούι μου!βαλτο τηανι πάνω!!!
πολυ θολούρα στα βαθια αν και δεν το περιμεναμε εκτες αφου η θάλασσα ηταν καλή!!τελικά τα ρηχα με εσωσαν με μια δικιλη φιλεναδα καργα στο αυγό!!μιαμ μιαμ!!
επία και εγώ τον γυρό μου σήμερα 7 σκάρους δύο κουρκούνες και δύο τσέφαλουσ 300άριες και ένα σορκό φώτο έν εφκαλα γιατί ήβρα με πολλά κακά τσε ως τωρά εμάχουμουν πάς την βάρκα , τέλοσπαντων επεράσαμε
καλησπερα παιδια, πηγα για κανενα λαυρακι αλλα δεν μου εκανε την χαρη. Η ωρα περνουσε, τα καρτερια πολλα και οταν αρχισα να κρυωνω ειπα να γυρισω λιγο το παιχνιδι. Δεν με χαλασανε καθολου οι σκαροι!!!! καλες επιστροφες σε ολους!!
Επια σημερα ενα γυρο 40-50 λεπτα αφου οπως εκοιταζα μια τρυπα εμετακινηθηκα αποτομα και εσκισσα την στολη μου και εβαζε νερο καμποσο με αποτελεσμα να κρυωνω και εφια γρηγορα. Επεξα μια σουπια μεσα σε μια τρυπα αν ειναι δυνατο πρωτη φορα ειδα σουπια μεσα σε τρυπα και μια σαλπα μεσα σε μια διαμπερες πλακα εβλεπα μονο την ραχη της γιατι ειχεν μια πλαστικη μπουκαλα γεματην αμμο μες την πλακα και εμποδιζεν με επεξα την και ευτυχως εκρατησεν η βολη και εφκαλα την ειχεν σορκους αλλα εν ειχα φαναρι μαζι μου και ετρυπωναν
chrysanthos9 wrote:Επια σημερα ενα γυρο 40-50 λεπτα αφου οπως εκοιταζα μια τρυπα εμετακινηθηκα αποτομα και εσκισσα την στολη μου και εβαζε νερο καμποσο με αποτελεσμα να κρυωνω και εφια γρηγορα. Επεξα μια σουπια μεσα σε μια τρυπα αν ειναι δυνατο πρωτη φορα ειδα σουπια μεσα σε τρυπα και μια σαλπα μεσα σε μια διαμπερες πλακα εβλεπα μονο την ραχη της γιατι ειχεν μια πλαστικη μπουκαλα γεματην αμμο μες την πλακα και εμποδιζεν με επεξα την και ευτυχως εκρατησεν η βολη και εφκαλα την ειχεν σορκους αλλα εν ειχα φαναρι μαζι μου και ετρυπωναν
Πολλα ωραιος ρε φιλε !
Μπραβο την σουπια ειπες σε τρυπα που την επαιξες?????
Πρωτη φορα θωρω σουπια μεσα σε τρυπα
Ωραια σαλπα επισης!