Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
-
Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Καλησπερα σας παιδια.., ο καιρος κακος αλλα ειπα να δοκιμασω το νεο set up του 90αριου μου. μωλις μπηκα στο νερο πρωτο καρτερι και ηρθε η κυρια με τα ριγε και ειπα μονο για να δω την ταχυτητα της βεργας ας ριξω.. πολυ γρηγορη. μετα ειπα να δοκιμασω σε κατι ποιο μεγαλο και ετσι αρχισα τα καρτερια. η ωρα περνουσε και η κινηση πολυ φτωχη μεχρι που ειδα απο μακρυα την πιο μεγαλη κυρια να περναει. Θα την φτασει η βεργα? μπααααα αλλα που ξερεις? 19αρι λαστιχο με 6.5 βεργα και διπλα μηκη ρακετονηματος..ΜΠΑΜ! και η βεργα ισα που περασε το ψαρι και εσπασε την σπονδυλικη στηλη του ψαριου! εμεινα! οκ! σθπερ ριχνει! παμε τωρα εξω γιατι κανει πολυ κρυο!!!
- Attachments
-
- DSC00049.jpg (30.38 KiB) Viewed 6312 times
Ωραια ψαρια φιλε!

Φιλε με μονοφτερη ψαρευεις ή διφτερη?

Φιλε με μονοφτερη ψαρευεις ή διφτερη?
-
μπραβο φίλε μου για τα ψάρια και για τη βολή!! 

- chrysanthos9
-
μονοφτερη.., δεν νομιζω πως υπαρχει λογος διφτερης σε μικρο οπλο για ασπρα.. ειδικα αν το θελεις και για βολες σε τρυπα..
Σωστος....!S P A I K ! ! ! wrote:μονοφτερη.., δεν νομιζω πως υπαρχει λογος διφτερης σε μικρο οπλο για ασπρα.. ειδικα αν το θελεις και για βολες σε τρυπα..

-
Σχετικό - άσχετο...
Νομίζω πως θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα νέο topic με τίτλο (( Εξορμίσεις χωρίς αποτελέσματα )). Οπού ο καθένας θα μοιράζετε την στενοχώρια του και την ταλαιπώρια του καθώς και τις δραματικές οικογενειακές καταστάσεις που εξελίσσονται πριν και μετά την εξόρμιση (το τελευταίο άφορα τους παντρεμένους).

Νομίζω πως θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα νέο topic με τίτλο (( Εξορμίσεις χωρίς αποτελέσματα )). Οπού ο καθένας θα μοιράζετε την στενοχώρια του και την ταλαιπώρια του καθώς και τις δραματικές οικογενειακές καταστάσεις που εξελίσσονται πριν και μετά την εξόρμιση (το τελευταίο άφορα τους παντρεμένους).

Δεν φοβάμαι δεν ελπίζω είμαι παντρεμένος
-
πολλα καλη ιδεα χαχαχαchrisostomos wrote:Σχετικό - άσχετο...
Νομίζω πως θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα νέο topic με τίτλο (( Εξορμίσεις χωρίς αποτελέσματα )). Οπού ο καθένας θα μοιράζετε την στενοχώρια του και την ταλαιπώρια του καθώς και τις δραματικές οικογενειακές καταστάσεις που εξελίσσονται πριν και μετά την εξόρμιση (το τελευταίο άφορα τους παντρεμένους).![]()
![]()
![]()
![]()

θωρε ρε Παυλη που μου θελεις παντριες!!!!!!!!!!

Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Πιττης Γιωργος
Laser Interceptor...the best antiradar
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Πιττης Γιωργος
Laser Interceptor...the best antiradar
- konstantinos kalogir
Σωστός!!chrisostomos wrote:Σχετικό - άσχετο...
Νομίζω πως θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα νέο topic με τίτλο (( Εξορμίσεις χωρίς αποτελέσματα )). Οπού ο καθένας θα μοιράζετε την στενοχώρια του και την ταλαιπώρια του καθώς και τις δραματικές οικογενειακές καταστάσεις που εξελίσσονται πριν και μετά την εξόρμιση (το τελευταίο άφορα τους παντρεμένους).![]()
![]()
![]()
![]()

- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
περιμενοντας την αυξιση της θερμοκρασιας του νερου η παρεα παιζει στα ρηχα....
- Attachments
-
- DSC01219.JPG (289.62 KiB) Viewed 5751 times
I live my life a breath at a time
-

ειδικα η σαλπα!!!
το ψαρι διπλα στα παπουτσακι του πεδιλου ειναι σηκιος?
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
Χειλου...christos nic wrote:ωραια ψαρια φιλε Ναδιωτη!
ειδικα η σαλπα!!!
το ψαρι διπλα στα παπουτσακι του πεδιλου ειναι σηκιος?
η σαλπα παρα τσας να παει δυπλοτουφεκια αλλα εψιλολαοσεν τεσ το ζευγαρι μου και αντιναξα της την οπως οπως...
I live my life a breath at a time
- leonidasss
Φίλε μου Κωνσταντίνο, εσείς βαλθήκατε να καθαρίσετε τη θάλασσα από τες κουρκούνες... Καλά να τους κάνετε. Πρέπει να έπεξε τρελό τηγάνι!
Πολυ ωραια ψαρια φιλε Κωνσταντινο!c.nadiotis wrote:περιμενοντας την αυξιση της θερμοκρασιας του νερου η παρεα παιζει στα ρηχα....