απικο
απικο
χερετω την παρεα των αντεναριδων.ειμαι ωεοσ στο ψαρεμα με αντενα και θα ειθελα την γνωμη σας για καλαμια ενα 6 μετρο και ενα 7 μετρο για αρχη μισηνες βαρακια φελλους αγγιστρια .ακομα δεν εχω τιποτα και θελω να αρχισω αλλα δεν εχω φιλους που ασχολουνται.οτι βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη.
ευχαριστω εκ των προτερο
ευχαριστω εκ των προτερο
- konstantinos kalogir
- konstantinos kalogir
Re: απικο
Κόφκω λίο μακριά (Λάρνακα). Παρόλο που η αντένα δεν είναι το καλύτερο μου, αν έχεις κάποια συγκεκριμένη ερώτηση ευχαρίστως να σε βοηθήσω! Θέλεις βασικά κάτι για αρχή σωστά? Γνώμη μου, με μια αντένα το πολύ 50 ευρώ κάμνεις μια καλή αρχή. Μεν πάεις σε κάτι πολλά ακριβό, εν να το σπάσεις γρήγορα και εν να πληρώσεις τα μαλλιοκέφαλα σου για επισκευή. Μάθε με κάτι πιο φτηνό και σιγά σιγά. 6μέτρη εν καλή επιλογή, τούτο όμως έχει να κάμει και με τες περιοχές που θα ψαρέψεις..
7 μετρη αντεννα εν ι καλιτερη επιλογη(αν θα πιασεις ακριβο μην ξεχνας να το καθαριζεις για να σου μινει!!) και προτιμα καλαμι με fast τip action . τωρα για τα υπολιπα:μανα 18μμ μισινα, ενα φελλο κατα προτιμιση 2,10 η 2,5 γραμαρια για να εχεις την εφχαιρια να δουλεψεις περαστα βαριδακια των 2 γρ.ενα μικρο στριφταρι size18 με 20 περιπου και 2 παραμαλα με μισινα (fluorocarbon κατα προτιμηση) 16μμ των 70cm δισε 2 πραγκαρολες πολυ μικρες size 16. Μπρορεις να δουλεψεις και αγκιστρια τα οποια μπορι να μην χρειαστει να δισεις μονος σοθ εφοσον υπαρχουν ετοιμα. Παντα ειναι καλυτερα ομος να τα δυνεις εσυ.
Δολομα: Σε τροφη παστα υπαρχει το ετοιμο ready bait που μπορεις να δουλεψεις χωρις προεργασια και οι τροφες που καμνις εσι. Να την καμεις ειναι καλυτερο γιατι μπορις να πειραματιστις με διαφορες τροφες και μυροδιες. Υπαρχει επισης και ζωντανο δολομα οπος το σκουλικι(ακροβατης και πικαττινι),Γαριδα κατεψυγμενη,
Πασμωμα¨(Ταισμα): Μην ξεχνας οτι εχει το ταισμα σου πρεπει να εχει και το δολομα σου.
Ελπιζω να βοηθησα
Δολομα: Σε τροφη παστα υπαρχει το ετοιμο ready bait που μπορεις να δουλεψεις χωρις προεργασια και οι τροφες που καμνις εσι. Να την καμεις ειναι καλυτερο γιατι μπορις να πειραματιστις με διαφορες τροφες και μυροδιες. Υπαρχει επισης και ζωντανο δολομα οπος το σκουλικι(ακροβατης και πικαττινι),Γαριδα κατεψυγμενη,
Πασμωμα¨(Ταισμα): Μην ξεχνας οτι εχει το ταισμα σου πρεπει να εχει και το δολομα σου.
Ελπιζω να βοηθησα

Last edited by Tryfon on Sat Mar 19, 2011 6:57 am, edited 1 time in total.
Like us on Facebook: Super Action Stores Cyprus
- mourmouros
Και που να τις βρει τις 16αρες αφού έχουν εξαφανιστεί από την αγορά από πέρυσι
. Τρύφωνα αν έφερες να ρθούμε να πιάσουμε.

κλι κλι....τα ψαράκια μου!!!
καθηγητης ο τρυφωνας!!Tryfon wrote:7 μετρη αντεννα εν ι καλιτερη επιλογη(αν θα πιασεις ακριβο μην ξεχνας να το καθαριζεις για να σου μινει!!) και προτιμα καλαμι με fast τip action . τωρα για τα υπολιπα:μανα 18μμ μισινα, ενα φελλο κατα προτιμιση 2,10 η 2,5 γραμαρια για να εχεις την εφχαιρια να δουλεψεις περαστα βαριδακια των 2 γρ.ενα μικρο στριφταρι size18 με 20 περιπου και 2 παραμαλα με μισινα (fluorocarbon κατα προτιμηση) 16μμ των 70cm δισε 2 πραγκαρολες πολυ μικρες size 16. Μπρορεις να δουλεψεις και αγκιστρια τα οποια μπορι να μην χρειαστει να δισεις μονος σοθ εφοσον υπαρχουν ετοιμα. Παντα ειναι καλυτερα ομος να τα δυνεις εσυ.
Ελπιζω να βοηθησα
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
προσεχουμε για να εχουμε!!
-
Σηκώννει αύξηση η κουβένταPeRoUkKaS wrote:καθηγητης ο τρυφωνας!!Tryfon wrote:7 μετρη αντεννα εν ι καλιτερη επιλογη(αν θα πιασεις ακριβο μην ξεχνας να το καθαριζεις για να σου μινει!!) και προτιμα καλαμι με fast τip action . τωρα για τα υπολιπα:μανα 18μμ μισινα, ενα φελλο κατα προτιμιση 2,10 η 2,5 γραμαρια για να εχεις την εφχαιρια να δουλεψεις περαστα βαριδακια των 2 γρ.ενα μικρο στριφταρι size18 με 20 περιπου και 2 παραμαλα με μισινα (fluorocarbon κατα προτιμηση) 16μμ των 70cm δισε 2 πραγκαρολες πολυ μικρες size 16. Μπρορεις να δουλεψεις και αγκιστρια τα οποια μπορι να μην χρειαστει να δισεις μονος σοθ εφοσον υπαρχουν ετοιμα. Παντα ειναι καλυτερα ομος να τα δυνεις εσυ.
Ελπιζω να βοηθησα

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
τωρα επιρες το μερος του μαστρου σου για να σου δωση αυξησηPeRoUkKaS wrote:καθηγητης ο τρυφωνας!!Tryfon wrote:7 μετρη αντεννα εν ι καλιτερη επιλογη(αν θα πιασεις ακριβο μην ξεχνας να το καθαριζεις για να σου μινει!!) και προτιμα καλαμι με fast τip action . τωρα για τα υπολιπα:μανα 18μμ μισινα, ενα φελλο κατα προτιμιση 2,10 η 2,5 γραμαρια για να εχεις την εφχαιρια να δουλεψεις περαστα βαριδακια των 2 γρ.ενα μικρο στριφταρι size18 με 20 περιπου και 2 παραμαλα με μισινα (fluorocarbon κατα προτιμηση) 16μμ των 70cm δισε 2 πραγκαρολες πολυ μικρες size 16. Μπρορεις να δουλεψεις και αγκιστρια τα οποια μπορι να μην χρειαστει να δισεις μονος σοθ εφοσον υπαρχουν ετοιμα. Παντα ειναι καλυτερα ομος να τα δυνεις εσυ.
Ελπιζω να βοηθησα

The only source of knowledge is experience
Γιατι ποτε μου λιψαν?mourmouros wrote:Και που να τις βρει τις 16αρες αφού έχουν εξαφανιστεί από την αγορά από πέρυσι. Τρύφωνα αν έφερες να ρθούμε να πιάσουμε.

Like us on Facebook: Super Action Stores Cyprus
- mourmouros
Ok TryfonTryfon wrote:Γιατι ποτε μου λιψαν?mourmouros wrote:Και που να τις βρει τις 16αρες αφού έχουν εξαφανιστεί από την αγορά από πέρυσι. Τρύφωνα αν έφερες να ρθούμε να πιάσουμε.

κλι κλι....τα ψαράκια μου!!!