Οποτε μην αποκλειεις τιποτε
Μαλλον εναπαω τζιαι ποπσε τζιαι αυριο..... και.. και.....

Ετραβήσαν το με μολύβι φύλακαmarios pafitis wrote:Orfe μου δες εδώ από εδώ πήρα την φωτογραφία http://www.radiolasithi.gr/news/epikair ... lamari-168
χωρίς φωτογραφία..είπαμε!...εν πιστέφκει κανένας!orfos wrote:Παιδια επηα τζιαι ποπσε
Απολογισμος:
1 καλαμαρι 700 γρ.!
χωρίς φωτογραφία?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!legendguards wrote:επιασα και εγω 2 500γρ στο καβο γρεκο
αλλα νομιζω ετραβησαν μεσα .απλωσ εχει εκει επιδει ε κρια τα νερα ακομα και βαθια
αλλου τιποτε
εγώ με πιάνω, με βάλω, με πάω!!!legendguards wrote:εγω βαλλω οταν ε 3 και πανω, γυρεψε που εκεινους που πιανουν και δεν βαλουν
Εγω ενα 700 γρ. οπως ειπα αλλα και εγω οπως ειπε και o legendguard βαζω οταν ειναι καλα και αρκετα μεγαλαlegendguards wrote:εγω βαλλω οταν ε 3 και πανω, γυρεψε που εκεινους που πιανουν και δεν βαλουν
Φιλε πλενομ εμε πιστευκεις πλεον???plenom'metatopsarem? wrote:εν σας πιστέφκει κανένας!!!!!!![]()
![]()
![]()
Ρε Πλενομ εισαι ενας ακαρδος απιστος Θωμας που εβαλε σκοπο να μαυρισει το φλαντζιν του Ορφουorfos wrote:Φιλε πλενομ εμε πιστευκεις πλεον???plenom'metatopsarem? wrote:εν σας πιστέφκει κανένας!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()