"Περί ανεμων και Yδάτων"
- arisinblue
Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Νομίζω μεγάλε έχεις ξεφύγει. Ο τιτλος λέει εξορμήσεις και αποτελέσματα όχι "ότι μου κατέβει".
Παρακκολουθώ αυτά που γράφεις και εδώ αλλά και σε ελληνικό φορουμ χωρίς να καταλάβω τί θέλει να πεί ο ποιητής. Δεν γνωρίζω την ηλικία σου αλλά είσαι ακομη ανόριμος. Εάν θέλεις να γίνεις σωστός ψαροτουφεκάς παρακολούθησε ένα σχολείο ελεύθερης κατάδυσης και άλλαξε νοοτροπία.(καλοί ψαρότοποι στην Κύπρο). Μπές στο νερό και με σύνεση βρές τους δικούς σου ψαρότοπους.
Τα αγαθά κοποις κτώνται.
Παρακκολουθώ αυτά που γράφεις και εδώ αλλά και σε ελληνικό φορουμ χωρίς να καταλάβω τί θέλει να πεί ο ποιητής. Δεν γνωρίζω την ηλικία σου αλλά είσαι ακομη ανόριμος. Εάν θέλεις να γίνεις σωστός ψαροτουφεκάς παρακολούθησε ένα σχολείο ελεύθερης κατάδυσης και άλλαξε νοοτροπία.(καλοί ψαρότοποι στην Κύπρο). Μπές στο νερό και με σύνεση βρές τους δικούς σου ψαρότοπους.
Τα αγαθά κοποις κτώνται.
ΦΙλε δεν καταλαβαινω την επιθετικοτητα σου.
Εγω το εβαλα αυτο ετσι για να γελασουμε το βρηκα τυχαι και ειπα να το μοιραστω μαζι σας!
Κακο ειναι?
Και επισης ξερω οτι αυτη η ενοτητα ειναι για αποτελεσματα απλως το εβαλα για να γελασουμε λιγο δεν βρισκω καπου το κακο!
Εγω το εβαλα αυτο ετσι για να γελασουμε το βρηκα τυχαι και ειπα να το μοιραστω μαζι σας!
Κακο ειναι?
Και επισης ξερω οτι αυτη η ενοτητα ειναι για αποτελεσματα απλως το εβαλα για να γελασουμε λιγο δεν βρισκω καπου το κακο!
- arisinblue
1ο Υπάρχει θεμα "ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ"
2ο Επιθετικός δεν είμαι. Συμβουλή σου έδωσα . Εαν θέλεις την ακούς, δικαίωμα σου.
3ο Η κριτική έγινε καλοπροαίρετα.
2ο Επιθετικός δεν είμαι. Συμβουλή σου έδωσα . Εαν θέλεις την ακούς, δικαίωμα σου.
3ο Η κριτική έγινε καλοπροαίρετα.
Re: "Περί ανεμων και Yδάτων"
Orfos σε παρακαλώ στο μέλλον να κάνεις post στις σωστές ενότητες. Ο Άρης έχει δίκαιο, πρέπει να κρατούμε το κάθε topic καθαρό και στο θέμα του.
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Re: "Περί ανεμων και Yδάτων"
Ωραια συγνωμη εκανα λαθος απο δω και περα θα τα βαζω σε σωστες ενοτητες!
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
-
ΦΙΛΕ ναδιοτη τι να κανει ο αdmin?πετε μου και σεις αν θελετε καμια συμβουλη.ρωτησα τον ορφος διοτι ειδα τα δημοσιευματα του στο ελληνικο φορουμ και φενεται οτι ασχολειται εκτενως με το θεμα. 

ANDREAS CHR wrote:ΦΙΛΕ ναδιοτη τι να κανει ο αdmin?
O Admin να δοκει θκιο πατσους του ορφου να μας δοκει παμο και κανει
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
ΦΙλε δεν σε καταλαβα γιατι να το κανει αυτο???mariosko wrote:ANDREAS CHR wrote:ΦΙΛΕ ναδιοτη τι να κανει ο αdmin?
O Admin να δοκει θκιο πατσους του ορφου να μας δοκει παμο και κανει
Επειδη συμβουλευω ενα φιλο που θελει βοηθεια???
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
επιδη εισαι τσακομενος με την αληθκεια
I live my life a breath at a time
Ε φιλε τι εκαμα παλε?????c.nadiotis wrote:επιδη εισαι τσακομενος με την αληθκεια
ΕΙπα σας ε παραδεχτηκα οτι ειπα ψεμα τζιεντο τζιερο τωρα τι εκαμα παλε???
-
Αιστε υσηχο τον ορφο!!! εγω συνιστω να γινει διαλεξη περη ψαροτουφεκκου με ομιλητη τον ορφο να μας λυσει ουλες μας τες αποριες μιας τζαι κατεχη πολλα το θεμα τζαι παιζει τζαι συναγριδες

Φιλε μια συναγριδα επαιξα ως τωρα τζιεινη την 5κιλη πριν 5 χρονιαpaulos charalambous wrote:Αιστε υσηχο τον ορφο!!! εγω συνιστω να γινει διαλεξη περη ψαροτουφεκκου με ομιλητη τον ορφο να μας λυσει ουλες μας τες αποριες μιας τζαι κατεχη πολλα το θεμα τζαι παιζει τζαι συναγριδες![]()
Εσεις δεν πιστευετε εγω τι μπορω να κανω?
Παω πασο...
Προσπαθω να βοηθησω ενα συναδελφο που θελει βοηθεια....
Παιθκιά δεν βλέπω το πρόβλημα. Κάποιος έκαμε μιαν ερώτηση και ο ορφός έδωκε μιαν απάντηση. Αν εν σωστό ή λάθος, αλήθκεια ή ψέματα απλά συζητήστε το ή "κράξετε" τον όπως λαλεί τζε ο φίλος μου ο Ναδιώτης αλλά δεν νομίζω να πέφτει λόγος του admin ή κάποιου moderator να κάμει κάτι που την στιγμή που δεν προσβάλει κανέναν και υπάρχει ελευθερία λόγου... Αν αρκέψουμε να κάμνουμεν ban όποιον θεωρούμε ότι λαλέι πελλάρες τζε ψέματα δαμέσα εν να μήνουν μόνο τα bots τζε οι spammers...
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Ευχαριστω φιλε Μαριε για την υποστηριξη .....MariosK wrote:Παιθκιά δεν βλέπω το πρόβλημα. Κάποιος έκαμε μιαν ερώτηση και ο ορφός έδωκε μιαν απάντηση. Αν εν σωστό ή λάθος, αλήθκεια ή ψέματα απλά συζητήστε το ή "κράξετε" τον όπως λαλεί τζε ο φίλος μου ο Ναδιώτης αλλά δεν νομίζω να πέφτει λόγος του admin ή κάποιου moderator να κάμει κάτι που την στιγμή που δεν προσβάλει κανέναν και υπάρχει ελευθερία λόγου... Αν αρκέψουμε να κάμνουμεν ban όποιον θεωρούμε ότι λαλέι πελλάρες τζε ψέματα δαμέσα εν να μήνουν μόνο τα bots τζε οι spammers...