Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

ANDREAS CHR

Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by ANDREAS CHR »

κριμα....φκαλε με το κινητο ρε φιλε.μπορεις να τις περασεις στο κομπιουτερ να τις εχεις για παντα

orfos

Post by orfos »

ANDREAS CHR wrote:κριμα....φκαλε με το κινητο ρε φιλε.μπορεις να τις περασεις στο κομπιουτερ να τις εχεις για παντα
Εν :) το εκοψε ο νους μου...

ANDREAS CHR

Post by ANDREAS CHR »

τι περιοχες βουττας.προσπαθω να εβρω κανενα τοπο ρηχο που εχει κανενα ψαρι να καμω τα πρωτα μου βηματα και οπου παω τουτο τον καιρο εν εχει τιποτε.

orfos

Post by orfos »

ANDREAS CHR wrote:τι περιοχες βουττας.προσπαθω να εβρω κανενα τοπο ρηχο που εχει κανενα ψαρι να καμω τα πρωτα μου βηματα και οπου παω τουτο τον καιρο εν εχει τιποτε.
Φιλε υπομονη ειναι μεγαλο οπλο στο ψαρεμα τοπους εχει πολλους μην περιμενεις να σου πει καποιος
Δεν υπαρχει συγκεκριμενος τοπος
Ψαξε και θα βρεις να σαι σιγουρος και θα ερθουν και τα ψαρια σιγα σιγα φιλε
Στο Ακρωτηρι ειναι καλη περιοχη αλλα ειναι βαθεια και στο κοβερνος επισης.
ΕΛπιζω να βοηθησα. :) :) :) :) :) :)

ANDREAS CHR

Post by ANDREAS CHR »

ειναι μεγαλο οπλο? να παρω μεγαλο οπλο δηλ? εχω ενα 75 αρι. δεν κανει για αρχη?? εσυ βρισκεις συχνα ψαρια σε ετσι βαθος ?

orfos

Post by orfos »

ANDREAS CHR wrote:ΦΙΛΕ ναδιοτη τι να κανει ο αdmin?πετε μου και σεις αν θελετε καμια συμβουλη.ρωτησα τον ορφος διοτι ειδα τα δημοσιευματα του στο ελληνικο φορουμ και φενεται οτι ασχολειται εκτενως με το θεμα. :D
Φιλε δεν με καταλαβες λεω οτι η υπομονη ειναι μεγαλο οπλο στο ψαρεμα
Οχι οτι πρεπει να παρεις μεγαλο οπλο
Και το 75αρακι σου καλο ειναι για αρχη
ΞΕκινα και μην χανεις καιρο!
Κανε αυτο που αγαπας!!!

leshi cy

Post by leshi cy »

ANDREAS CHR wrote:ΦΙΛΕ ναδιοτη τι να κανει ο αdmin?πετε μου και σεις αν θελετε καμια συμβουλη.ρωτησα τον ορφος διοτι ειδα τα δημοσιευματα του στο ελληνικο φορουμ και φενεται οτι ασχολειται εκτενως με το θεμα. :D
για σου αντρέα! φιλε από λεμεσό είσαι? ποσο καιρό ψαρεύεις? ...το ψάρεμα θέλει υπομονή και ώρες στην θάλασσα,και έμπειρο ζευγάρι να σου μετάδοση τις γνώσης του αν έχεις φίλους που ασχολούνται!αν έχεις 75 για αρχή καλο είναι! αυτή την εποχή είναι πιο λίγα τα ψαρια,αλλα ήδη άρχισε να αλλάζει αυτό! πάντως από προσωπικά ψαρέματα στα ρηχά με πoli ρηχά πήραμε ψαρια όπως λαβράκια και κέφαλους από 1-2 kg !είδαμε και πιο μικρά ψαρια!άρα πιστεύω και λεμεσό έτσι θα είναι ! δοκίμασε ρηχά σε τόπους με πέτρες η βραχοτόπους!από ζύγι μέχρι λεμεσό έχει πόλους τέτοιους τόπους! ...να ρωτάς ότι θες !δεν υπάρχουν λάθος ερωτήσεις μονο λάθος απαντήσεις !
φιλικά μάριος :D

orfos

Post by orfos »

leshi cy wrote:
για σου αντρέα! φιλε από λεμεσό είσαι? ποσο καιρό ψαρεύεις? ...το ψάρεμα θέλει υπομονή και ώρες στην θάλασσα,και έμπειρο ζευγάρι να σου μετάδοση τις γνώσης του αν έχεις φίλους που ασχολούνται!αν έχεις 75 για αρχή καλο είναι! αυτή την εποχή είναι πιο λίγα τα ψαρια,αλλα ήδη άρχισε να αλλάζει αυτό! πάντως από προσωπικά ψαρέματα στα ρηχά με πoli ρηχά πήραμε ψαρια όπως λαβράκια και κέφαλους από 1-2 kg !είδαμε και πιο μικρά ψαρια!άρα πιστεύω και λεμεσό έτσι θα είναι ! δοκίμασε ρηχά σε τόπους με πέτρες η βραχοτόπους!από ζύγι μέχρι λεμεσό έχει πόλους τέτοιους τόπους! ...να ρωτάς ότι θες !δεν υπάρχουν λάθος ερωτήσεις μονο λάθος απαντήσεις !
φιλικά μάριος :D
Συμφωνω απολυτα με το φιλο Μαριο!!! :D :D :D
Και φιλε οπως σου ειπα κοβερνος και οπως ειπε και ο φιλος Μαριος Ζυγι! ΕΚει θα βρεις ψάρια!
ΑΠλως μην χανεις καιρος και πηγαινε με την πρωτη ευκαιρια!
ΕΛπιζω να βοηθησαμε. :D :) :)

leshi cy

Post by leshi cy »

2 ψαράκια από 2 ορο το σάββατο απόγευμα! και όπως πάει ο καιρός μετά από 1 εβδομάδα πάλι!
ο κέφαλος σχεδόν 2 kg και το λαβράκι 1!
Attachments
P3070096.JPG
P3070096.JPG (60.34 KiB) Viewed 7439 times

orfos

Post by orfos »

Ωραιος ρε φιλε!!!

hdemetris

Post by hdemetris »

Πολλα ωραία τα ψάρκα σου φίλε leshicy. Ήβρες τα εσύ τα λαβράκια τζαι έχασα τα εγώ τώρα τελευταία :D
Ο φίλος orfos δεν είναι άπειρος ρε παιθκιά. Εν θυμάστε ήντα ορφάτσες και σορκούς τεράστιους επόσταρε στο greekdivers? :D
Who the cap fit
Let them wear it

hdemetris

Post by hdemetris »

Καλή σαρακοστή με χταποδάκια στα κάρβουνα :D
Attachments
IMG_2257.jpg
IMG_2257.jpg (124.46 KiB) Viewed 7321 times
Who the cap fit
Let them wear it

seranides