Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Πολλα ωραια τα ψαρκα ετσι μπραβο!!
Να βλεπω να ανεβαινει το θηραμα!!!!!
Αν ημπορεσω εννα παω τζιαι γιω αυριο -μεθαυριο
Ου Γριστός!
Πάντως όμως, το παγκόσμιο του Άρη δεν το φτάνει με τίποτε.

Πάντως όμως, το παγκόσμιο του Άρη δεν το φτάνει με τίποτε.

no whey no gain
Ρε Χρύσανθε μα τα ψάρκα που έβαλες ρε φίλε φαίνονται ότι 1.5 φορά σαν το μουλινέ. Καλάν η κουρκούνα αλλά ο σηκιός? Ελπίζω ο ορφός να μεν έτσι "μεγάλος" όπως τα υπολόγισες τούτα.chrysanthos9 wrote:Σημερα εκανα ενα μικρης διαρκειας ψαρεμα μολις 1,5 ωρα μιας και οι συνθηκες το ευνοουσαν.Ψαρια ειχεν αρκετα και πολλες κουρκουνες αλλα δεν τις επεζα εχτος και αν ηταν κανενα πολλα καλο κομματι σαργους στα θαλαμια δεν ειχε αλλα εχασα ενα ροφο 3-4 κιλα ειδα ενα σηκιο να ειναι εξω απο μια μεγαλη τρυπα η οποια εχει αρκετους σαργους το καλοκαιρι αλλα ειναι δυσκολο να τους παρεις γιατι ειναι πολυ βαθυ το θαλαμι επεξα το σηκιο και ξεκολισε εκεινη την ωρα ροφος που εκανε ενεδρα μαλλον πανω σε ενα βαθουλωμα και μπηκε στην τρυπα κοιταξα την τρυπα χωρις φακο μετα με φακο αλλα ο ροφακος αφαντος
εκλεισαμε ραντεβου για το Σαββατο το απογευμα ομως
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- chrysanthos9
σορρυ που εν εκρατου ζυγαρια να το μετρισω εν το υπολογισα αλλα ηταν μισο κιλο αλλοπος μεν φοασε και ο ορφος μια χαρα ειναι 

Rememper always someone waiting for you at home
Ε φιλε Χρυσανθε σου ευχομαι ολοψυχα να τον πκιαης τζιντον ορφο!!! Εχω τζιαι το ονομα του!!!

Οι άππαρο που εν μισό κιλο! Η κουρκούνα εν πιο μιάλη του... Άτε ρε μάθε να σέβεσαι λίον τα μεγέθη τζε την θάλασσα. Είσαι πολλά καλός στο ψαροτούφεκκο και μπράβο σου για τα ψάρια που παίζει και για τις επιδόσεις σου αλλά το ταλέντο που σου χαρίστηκε εκμεταλεύτου το για το καλό και γίνε παράδειγμα γιατί εσύ είσαι η νέα γενιά.chrysanthos9 wrote:σορρυ που εν εκρατου ζυγαρια να το μετρισω εν το υπολογισα αλλα ηταν μισο κιλο αλλοπος μεν φοασε και ο ορφος μια χαρα ειναι
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
Μαριε, ο Χρυσανθος παραειναι σοβαρος για την ηλικια του, ειναι επισης και σωστος ψαροντουφεκας και μακαρι και ολοι οι ΄δυνατοι΄ και 'εμπειροι' να ειχαν την ποιοτητα του μικρου. Η φωτογραφια ειναι τετοια που δεν μπορεις να κρινεις, ειμαι σιγουρος οτι δεν προσεξες οτι το ψαροντουφεκο ειναι πολυ πιο μπροστα απο το ψαρι και σιγουρα φεναιτε πολυ μεγαλο σε σχεση με το ψαρι, ή πολυ μικρο το ψαρι σε σχεση με το μουλινε... υπαρχουν πολλοι εδωμεσα που τους αξιζει κραξιμο, ο Χρυσανθος δεν ειναι ενας απο αυτους.
I live my life a breath at a time
Δεν ψάχνω να κράξω κανένα Κωνσταντίνο τζε μεν πετάσσεσαι μες την μέση. Όσο από φωτογραφίες και βάθος είναι μέρος της δουλειάς μου και ξέρω πολλά καλά να κρίνω τα μεγέθη. Επίσης δεν αντιλέγω, και τον επικροτώ, ότι ο Χρύσανθος είναι σοβαρός και καλός σε αυτό που κάνει. Είναι όμως και μικρός, και λόγο της ηλικίας του αφελής, και δεν είναι η πρώτη φορά που έβαλε αμφιλεγόμενες φωτογραφίες. Στον ανταγωνισμό όμως που εσείς οι υπόλοιποι ψαροτουφεκκάδες δημιουργείται βάζοντας μεγάλες ψαριές παρασείρονται και οι μικροί και βάζουν ότι έχουν. Εκατάντησε το φόρουμ ένα απέραντο τροπαιοφυλάκιο με 0 πληροφορία!c.nadiotis wrote:Μαριε, ο Χρυσανθος παραειναι σοβαρος για την ηλικια του, ειναι επισης και σωστος ψαροντουφεκας και μακαρι και ολοι οι ΄δυνατοι΄ και 'εμπειροι' να ειχαν την ποιοτητα του μικρου. Η φωτογραφια ειναι τετοια που δεν μπορεις να κρινεις, ειμαι σιγουρος οτι δεν προσεξες οτι το ψαροντουφεκο ειναι πολυ πιο μπροστα απο το ψαρι και σιγουρα φεναιτε πολυ μεγαλο σε σχεση με το ψαρι, ή πολυ μικρο το ψαρι σε σχεση με το μουλινε... υπαρχουν πολλοι εδωμεσα που τους αξιζει κραξιμο, ο Χρυσανθος δεν ειναι ενας απο αυτους.
Εγώ έκαμα μια παρατήρηση στον Χρύσανθο προσωπικά και δεν θα συνεχίσω άλλο την κουβέντα. Μακάρι να έκαμα λάθος και όντος ο Σηκιός να μισό κιλό τζε η κουρκούνα 750.
- Attachments
-
- Photo-0012.jpg (105.86 KiB) Viewed 4801 times
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
κατανοητα και σεβαστα τα λεγομενα σου αλλα σε παρακαλω να αποφευγονται εμπρηστικες εκφρασεις του στυλ οϊ αππαρο και εσυ να μεν πετασσεσε μες την μεση. Δεν εχω διαθεση να τσακωθω με κανενα και ιδιεταιρα δεν εχω κανενα λογο να τσακωθω μαζι σου, αλλα επιμενω οτι του Χρυσανθου δεν του αξιζει κραξιμο. Παρακλω να σταματησει εδω το θεμα γιατι ειναι off topic.
Παιδια ας ησυχασουν τα πνευματα δεν κανει να τσακωνομαστε
Ο χρυσανθος πηρε τα ψαρια δεν καταλαβα εγω που ειναι το προβλημα
ΓΙα αυτο το θεμα θεωρειται ληξαν
Χρυσανθε σου ευχομαι να πιαεις τον ορφο!
Φίλε εγώ του εύχομαι να πιάσει 40 κιλά ψάρια από συναγρίδες και φαγκριά μέχρι κουρκούνες και σκάρους αλλά να μην πιάσει τον ορφό.orfos wrote:Παιδια ας ησυχασουν τα πνευματα δεν κανει να τσακωνομαστε
- chrysanthos9
Οι άππαρο που εν μισό κιλο! Η κουρκούνα εν πιο μιάλη του... Άτε ρε μάθε να σέβεσαι λίον τα μεγέθη τζε την θάλασσα. Είσαι πολλά καλός στο ψαροτούφεκκο και μπράβο σου για τα ψάρια που παίζει και για τις επιδόσεις σου αλλά το ταλέντο που σου χαρίστηκε εκμεταλεύτου το για το καλό και γίνε παράδειγμα γιατί εσύ είσαι η νέα γενιά.[/quoteMariosK wrote:chrysanthos9 wrote:σορρυ που εν εκρατου ζυγαρια να το μετρισω εν το υπολογισα αλλα ηταν μισο κιλο αλλοπος μεν φοασε και ο ορφος μια χαρα ειναι
Να πω και εγω κατι τελευταιο να τελιωνει η συζητηση. Εν εχω λογω να πω ψεματα και ουτε ζηλευω τις ψαριες του καθε ενος γιατι αυτοι που κανουν τις καλες ψαριες ειναι αυτοι που ειναι χρονια στο νερο αποχτησαν εμπειριες κτλ δεν ζηλευω για τις ψαριες γιατι ξερω οτι δεν μου αξιζουν πολυ καλες ψαριες με σεβαστα θηραματα δυσκολα στο πιασιμοκαι που χρειαζονται βαθος και μεγαλους χρονους βουτιας γιατι ξερω οτι αυτα δεν τα εχω. Ουτε βαθος πολυ εχω ουτε μεγαλους χρονους απνοιας τα ψαρια που πιανω ειναι τα ψαρια που ειναι ισαξια στις εμπειριες που εχω αποχτησει τους λιγους μηνες που ψαρευω με ψαροτουφεκο.Ξερω οτι μεγαλωνοντας θα αποχτησω εμπειριες που χρειαζονται για τα ψαρια που πιανουν οι αλλοι ροφους συναγριδες κτλ. Μαριε σηκιους οπως ξερεις δεν εχουμε και πολλους και δε μπορω να υπολογισω το μεγεθος τους στο νερο μιας και ειδα πολυ λιγους. Εαν πιστευεις οτι ειναι μικροτερος απο μισο κιλο δικαιωμα σου οτι θελει πιστευει ο καθενας ελευθερια γνωμεων εχουμε στο φορουμ

φιλικα...... ευχαριστω ρε ορφε μακαρι να πιασω το ροφο αν οχι υγειαν

υ.γ ευχαριστω φιλε Ναδιωτη για την υποστιριξη

Rememper always someone waiting for you at home
- c.nadiotis
ΑΓΑΠΗ ΡΕ ΠΑΙΘΚΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ....MariosK wrote:
Φίλε εγώ του εύχομαι να πιάσει 40 κιλά ψάρια από συναγρίδες και φαγκριά μέχρι κουρκούνες και σκάρους αλλά να μην πιάσει τον ορφό.
-
μπραβο Χρυσανθε εισαι μια πιεση...
συνεχισε τζαι μεν ακουις κανενου
Περιμενω φωτο με τον ορφο

-
φιλε μάριε "καταλαμβενο" το σκεπτικό σου ! αλλα μιλάμε για ένα φίλο που τώρα άρχισε το ψαροτούφεκο και πιστεύω ο χρύσανθος είναι πολύ προσεχτικός στο τρόπο που ψαρεύει και στα ψαρια που πιάνει! όταν ήμουν στην ηλικία του πάντως ήμουν χειρότερος !... αλλα δυστυχώς δεν είχa κανένα να μας μάθει ούτε να πας δείξει το σωστό από το λάθος! βλέπω πως τουλάχιστο ο συγκεκριμένος ενημερώνεται ρότα και προσπαθεί! τώρα για τον ορφό χαλάλι του ! μακάρι να "επιαναμεν" ο καθένας που ένα μονο οποτε πάμε που εινε δυσκολο αλλα... ! δεν νομίζω όμως ότι το κακό γίνετε με να παίξεις ένα ορφό 3-4 kg! το κακό γίνετε αν παίξεις 2και 3 +++ μέχρι και 11 είδα να κρατάει μια παρέα 3 άτομα 4 με 10 kg το κάθε ψαρι!
.."τζιαμε" αλλάσσει το πράμα
φιλικά μάριος
.."τζιαμε" αλλάσσει το πράμα
φιλικά μάριος