Και μενα το ιδιο ρε κοπελια...MariosK wrote:Θα παρακαλούσα όλα τα μέλη του φόρουμ να μην ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους μέσω imageshack αλλά κατεύθείαν στον φορουμ από το PC τους για να μην δημιουργείται αυτό το πρόβλημα. Christo έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Απλά αποφάσισε η εταιρία να μην εμφανίζει φωτογραφίες από τον server της αν δεν είσαι μέλος.
Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE
Re: Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ο Μαστρος μου ητουν καλος τζιη τουν τζιαι ταξης πρωτης τζι ητουν τζιαι ταξης πρωτης ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ που το Βαρωσι ρε Πριγγη ο μαστρε-Παναγιωτης ο μαστρε-Παναγιωτης!!!
Ώπα!orfos wrote:ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ο Μαστρος μου ητουν καλος τζιη τουν τζιαι ταξης πρωτης τζι ητουν τζιαι ταξης πρωτης ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ που το Βαρωσι ρε Πριγγη ο μαστρε-Παναγιωτης ο μαστρε-Παναγιωτης!!!
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- plenom'metatopsarem?
εεεεεεεεεεεεεεε, τωρά βλέπω ντισκάβερι , τζιαι έσιει καρχαρίες...
εεεεεε στο ψάρεμα ναμουν τωρά , τζιαι τούτα εν μα^#*ες, και τούτα εν μα^#*ες!!!
plenom'metatopsarem? wrote:εεεεεεεεεεεεεεε, τωρά βλέπω ντισκάβερι , τζιαι έσιει καρχαρίες...

no whey no gain
plenom'metatopsarem? wrote:εεεεεεεεεεεεεεε, τωρά βλέπω ντισκάβερι , τζιαι έσιει καρχαρίες...

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- plenom'metatopsarem?
Στάθης wrote:plenom'metatopsarem? wrote:εεεεεεεεεεεεεεε, τωρά βλέπω ντισκάβερι , τζιαι έσιει καρχαρίες...
εεεεεε στο ψάρεμα ναμουν τωρά , τζιαι τούτα εν μα^#*ες, και τούτα εν μα^#*ες!!!![]()

μόνο που σήμερα χάθηκε η εικόνα σου με τον τσάλεντζερ ρε Στάθη!

Μα τι ενομίσατε είμαστεν δαμε?! μηχανούες που βάλεις τσιφτέ τζιαι μπαίνει ο τσάλεντζερ?!

Μπράβο ρε Στάθη τι μου εθύμησες!

Ωραιος φιλε plenom!!!
Ωραιος!
Ωραιος!
- plenom'metatopsarem?
ευχαριστώ μάστρε, ευχαριστώ!orfos wrote:Ωραιος φιλε plenom!!!
Ωραιος!

Χεχε, τζιαι δεκάδραχμα όταν ελάχενε.plenom'metatopsarem? wrote:Μα τι ενομίσατε είμαστεν δαμε?! μηχανούες που βάλεις τσιφτέ τζιαι μπαίνει ο τσάλεντζερ?!![]()
![]()
![]()

Good times.
no whey no gain
- plenom'metatopsarem?
προκαλώ όποιον τολμά στο tehkan!!!!Στάθης wrote:Χεχε, τζιαι δεκάδραχμα όταν ελάχενε.plenom'metatopsarem? wrote:Μα τι ενομίσατε είμαστεν δαμε?! μηχανούες που βάλεις τσιφτέ τζιαι μπαίνει ο τσάλεντζερ?!![]()
![]()
![]()
![]()
Good times.

- plenom'metatopsarem?
ε όι ρε φίλε!Στάθης wrote:Darius ftw.
Ξαφνικά νιώθω το βάρος των χρόνων μου.

πόσων είσαι?!
-
orfos wrote:ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ο Μαστρος μου ητουν καλος τζιη τουν τζιαι ταξης πρωτης τζι ητουν τζιαι ταξης πρωτης ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ που το Βαρωσι ρε Πριγγη ο μαστρε-Παναγιωτης ο μαστρε-Παναγιωτης!!!
ατε κοπέλια διαγωνισμός τσιαττιστώνplenom'metatopsarem? wrote:εεεεεεεεεεεεεεε, τωρά βλέπω ντισκάβερι , τζιαι έσιει καρχαρίες...
αρκέψετε

Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ
30 σύντομα.plenom'metatopsarem? wrote: ε όι ρε φίλε!![]()
πόσων είσαι?!
no whey no gain