Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE

MariosK

Re: Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE

Post by MariosK »

Greg wrote:εν γεματοι οι τοποι τσσσσσσιππππππππππππουρες!
Τζε "ψαρααααααααααάεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες"!!!!

mourmouros

Post by mourmouros »

Βάλτε καμιά φωτο να δούμε το size γιατί μου φαίνεται πάλι teenagers φύγανε :obscene-sexualspermblue:
Είναι καλές οι κλουβίσιες ....ότι πρέπει για τα μωρά :sad-suicidepills:
κλι κλι....τα ψαράκια μου!!!

christos nic

Post by christos nic »

mourmouros wrote:Βάλτε καμιά φωτο να δούμε το size γιατί μου φαίνεται πάλι teenagers φύγανε :obscene-sexualspermblue:
Είναι καλές οι κλουβίσιες ....ότι πρέπει για τα μωρά :sad-suicidepills:
:)

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

COTSIOS80 wrote:
plenom'metatopsarem? wrote:ε τι να κάμω ρε φίλε? να πάω να τους μαζέψω έναν ,έναν και τους 50-60 να αρχίσω να τους εξηγώ? να πλακωθώ μαζί τους? που έννα έχουν και ειρωνικό υφάκι και εν τα πολλοαντέχω τούτα? :twisted:
όπως τα λες δυστυχώς: πετούμε αυγά στον τοίχο!
το πολύ πολύ να βρεθείς εκεί τη στιγμή που θα αφήσει τα σκουπίδια του και να του πεις μάζεψέ τα!!!, για να μην.... (δεν συνεχίζω)
Φιλε αν θελεις μπορω να σε βοηθησω
:violence-sniperdark: :violence-snipersmiley: :violence-snipersmiley: :violence-ripper: :violence-rocket: :violence-sniperprone: :violence-chainsaw: :violence-guntoting: :violence-pistoldouble:
να σε πιάσω τηλεφωνο αν δεν ένει στα ...κυβικά μου :lol: :lol: :lol: :lol:

Sorkomanis

Post by Sorkomanis »

plenom'metatopsarem? wrote:
plenom'metatopsarem? wrote:
mourmouros wrote::D το καιρό που πήγαινα στο ζύγι καταλάβαινα ποιος θαμώνας καθόταν στο βραχούι μου τη προηγούμενη από τους καφέδες. :dance:
τον επόμενο που εννα δω να αφήκει τζιαι εν θα μαζέψει τα σκ#$ά του, εννα τον βρείτε μετά που κλωτσιά στα "βραστά νερά"
μαζί με τις "τσιπούρες" του τζιαι τα βρωμισμένα μπιφτέκια του! Τζιαι τις αντένες του! τζιαι τις σαλαγκιές ,τρανγκαρόλες-μινιατούρες του!
ρε φιλε τραμπα-ρολλες καλλίτερα :lol: :lol: :lol: :lol:
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

τον επόμενο που εννα δω να αφήκει τζιαι εν θα μαζέψει τα σκ#$ά του, εννα τον βρείτε μετά που κλωτσιά στα "βραστά νερά"[/quote]

μαζί με τις "τσιπούρες" του τζιαι τα βρωμισμένα μπιφτέκια του! Τζιαι τις αντένες του! τζιαι τις σαλαγκιές ,τρανγκαρόλες-μινιατούρες του![/quote]

ρε φιλε τραμπα-ρολλες καλλίτερα :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: σωστός!!!

christos nic

Post by christos nic »

παιδια καλησπερα ξερει κανεις σε ορισμενα θεματα τωρα προσφατα γιατι μερικες φωτογραφιες που ανεβαζοντε δεν φαινοντε και στην θεση τους βγαινει ενα κουτι με ενα βατραχο μεσα και απο κατω δινει καποιες πληροφοριες..??

Στάθης

Post by Στάθης »

Το έπαθα και 'γω πρόσφατα.
Για να το λύσεις, πήγαινε στο imageshack.us και κάνε registration.
Να δούμε τι θυμηθήκανε πάλι τα αμερικανάκια και αναγκάζουν τον κόσμο να εγγραφεί.
Για να εγγραφείς χρησιμοποίησε μια διεύθυνση email που δεν πολυχρησιμοποιείς, μπας και θέλουν να σου στέλνουν διαφημίσεις και προσφορές. :roll:
Εγώ έκανα μια στο gmail και τη χρησιμοποιώ μόνο για εγγραφές σε ιστοσελίδες. Βρίθει προσφορών και διαφημίσεων.
no whey no gain

christos nic

Post by christos nic »

Στάθης wrote:Το έπαθα και 'γω πρόσφατα.
Για να το λύσεις, πήγαινε στο imageshack.us και κάνε registration.
Να δούμε τι θυμηθήκανε πάλι τα αμερικανάκια και αναγκάζουν τον κόσμο να εγγραφεί.
Για να εγγραφείς χρησιμοποίησε μια διεύθυνση email που δεν πολυχρησιμοποιείς, μπας και θέλουν να σου στέλνουν διαφημίσεις και προσφορές. :roll:
Εγώ έκανα μια στο gmail και τη χρησιμοποιώ μόνο για εγγραφές σε ιστοσελίδες. Βρίθει προσφορών και διαφημίσεων.
Ευχαριστω Σταθη ειναι δυσκολο να καμω registration ρωτω επειδη εν και κατεχω πολλα :oops:

Στάθης

Post by Στάθης »

2 λεπτά υπόθεση είναι.
Ακολούθησε το σύνδεσμο αυτό:

http://my.imageshack.us/registration/

Γέμισε όλα τα πεδία με αγγλικούς χαρακτήρες.

Image

όταν τελειώσεις, πήγαινε στη διεύθυνση email που έδωσες και έλεγξε τα εισερχόμενα σου.
Πρέπει να υπάρχει ένα από imageshack.us.
Άνοιξε το και θα βρεις ένα σύνδεσμο που πρέπει να πατήσεις για να ενεργοποιήσεις το λογαριαμό σου.
Πάτησε το, μετά πήγαινε στο imageshack.us και κάνε login, εαν δεν σε έχει κάνει αυτόματα.
Το πρόβλημα σου θα έχει επιλυθεί.

PS. Δεν είμαι σίγουρος εαν σου στέλνει σύνδεσμο για ενεργοποίηση του λογαριασμού σου. Δοκίμασε το και βλέπουμε. :?
no whey no gain

christos nic

Post by christos nic »

οκ Σταθη νασε καλα..τωρα να δουμε αν τα καταφερουμε :shock:

γίωργος κυρίακου

Post by γίωργος κυρίακου »

και εγώ το ίδιο φίλε christos nic έχω πάθη
ευχαριστουμε Στάθη :)
Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ

christos nic

Post by christos nic »

Τελικα παλι τα ιδια σημερα που αναψα τον υπολογιστη :evil:
ψες ακολουθησα τις οδηγιες του φιλου Σταθη και ο λογαριασμος του (βατραχου) ενεργοποιηθηκε μονος του χωρις να μου ερθει καποιο εμαιλ..το προβλημα λυθηκε το χαρηκα κιολας..οι φωτογραφιες στο φορουμ φαινονταν μια χαρα και σημερα παλι τα ιδια..δεν φαινονται παλι απελπιστικα..!
παιδια λιγη βοηθεια αν μπορειτε τι να καμω..

MariosK

Post by MariosK »

Θα παρακαλούσα όλα τα μέλη του φόρουμ να μην ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους μέσω imageshack αλλά κατεύθείαν στον φορουμ από το PC τους για να μην δημιουργείται αυτό το πρόβλημα. Christo έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Απλά αποφάσισε η εταιρία να μην εμφανίζει φωτογραφίες από τον server της αν δεν είσαι μέλος.

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”