Ρε!!! Παρετάτε μου τες σκλάβισσες τζαι τα τζίγγια, τζαι δέστε το φως το αληθινόν

χαχαχαχα! ατού ο Γαβρίλης!!!

Greg wrote:
Πάλεψε λαβράκι 1.7 σε εγγλέζικο και θα δούμε αν έχει πέστροφα να μπορεί να το συναγωνιστεί. Αλλά για μένα δεν είναι ούτε η πάλη ούτε το σάιζ το κριτήριο... Είναι η όλη φιλοσοφία που πίσω που το κάθε είδος...caveman wrote:Φένετε θα αλλάξη η φράση, θα γίνει ""ατού ο Ρολάντος""![]()
![]()
![]()
το τράβημα και τα πηδήματα της 1.700 εν μου το έκαμε ως τωρά κανένα λαβράκι τζιν του μεγέθους!!! τζαι ΜΕΝ μου αρκέψεις τες θεωρίες πάλε!
Θέλουμεν εν θέλουμεν(CyBasser) wrote: Σιγά σιγά εννά με καταλάβετε...
MariosK wrote:Θέλουμεν εν θέλουμεν(CyBasser) wrote: Σιγά σιγά εννά με καταλάβετε...![]()
![]()
(CyBasser) wrote:MariosK wrote:Θέλουμεν εν θέλουμεν(CyBasser) wrote: Σιγά σιγά εννά με καταλάβετε...![]()
![]()
![]()
![]()
Κάθε πράγμα τον καιρό του.(CyBasser) wrote:Πάλεψε λαβράκι 1.7 σε εγγλέζικο και θα δούμε αν έχει πέστροφα να μπορεί να το συναγωνιστεί. Αλλά για μένα δεν είναι ούτε η πάλη ούτε το σάιζ το κριτήριο... Είναι η όλη φιλοσοφία που πίσω που το κάθε είδος...![]()
![]()
Εχεις δίκιο όμως, εν θα τα ξαναλέμε.... Σιγά σιγά εννά με καταλάβετε...
plenom'metatopsarem? wrote:Θέλουμεν εν θέλουμεν![]()
![]()
psarakas wrote:plenom'metatopsarem? wrote:Θέλουμεν εν θέλουμεν![]()
![]()
![]()
![]()
αφιερωμένο(CyBasser) wrote:Πάλεψε λαβράκι 1.7 σε εγγλέζικο και θα δούμε αν έχει πέστροφα να μπορεί να το συναγωνιστεί. Αλλά για μένα δεν είναι ούτε η πάλη ούτε το σάιζ το κριτήριο... Είναι η όλη φιλοσοφία που πίσω που το κάθε είδος...caveman wrote:Φένετε θα αλλάξη η φράση, θα γίνει ""ατού ο Ρολάντος""![]()
![]()
![]()
το τράβημα και τα πηδήματα της 1.700 εν μου το έκαμε ως τωρά κανένα λαβράκι τζιν του μεγέθους!!! τζαι ΜΕΝ μου αρκέψεις τες θεωρίες πάλε!
![]()
![]()
Εχεις δίκιο όμως, εν θα τα ξαναλέμε.... Σιγά σιγά εννά με καταλάβετε...