Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE

Greg

Re: Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE

Post by Greg »

Σημερα καθως επιννα το τσιγαρο μου στην βεραντα της δουλιας με το 'sea view' επιασε το μματι μου αυξημενη κινηση στο c.w. outfall (βραστα νερα ).. οσο ενυχτωνε επολλινησκε ο κοσμος οσπου σε μια φαση εφαινουνταν καμια 50 ρια ψαραες μες το σκοταδι οπως τις πυγολαμπιδες!

Μολις εσχολασα επια να το διερευνησω.. Οταν εφτασα στο παναιρη του αη νικολα εμετρησα πανω που 50 αυτοκινητα, διπλοκαμπινιες μεχρι BMW 325. Κοπελλια που ανοιγαν το καπο του αυτοκινητου τους εκατεβαζαν ενα ζευγαρι αντενες (που ηταν μεσα στο ναυλον ακομα) και στο αλλο τους χερι απο ενα καλαθο των αχριστων αδειο :clap: , και ετρεχαν να πιασουν ποστο. 10δες με τα ψαροτουφεκκα και τα φαναρια και 2-3 βαρκες να απλωνουν δυκτια μες την νυχτα.

Τσιπουρες!
Esox Lucius

Giorkos

Post by Giorkos »

Γκρεγκ....

εθκιάβασα το ποστ σου, αλλά αντί να πάει ο νους μου στο ψάρι, επήε στο παστελλάκι :D :!: :!: :!:

:clap:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

φάτε τα ούλλα ρε!!! Γεμίστε το "τάσπι"!
χτάρτε τη θάλασσα, το βυθό και ότι κινείται! Αφήστε πίσω τα σκουπίθκια σας τζιαι ότι άλλο εν θέλετε! ψαρέψετε με ψαροτούφεκο τη νύχτα αφού απαγορεύεται!
καταστρέψετε με μανία!!! Βάλτε δίκτυα 0.20 cm από την ακτή!!! να μεν ξεφύει λέπι!!!!
τζιαι ας μεν έχετε ξαναψαρέψει στη ζωή σας...........

mourmouros

Post by mourmouros »

plenom'metatopsarem? wrote:φάτε τα ούλλα ρε!!! Γεμίστε το "τάσπι"!
χτάρτε τη θάλασσα, το βυθό και ότι κινείται! Αφήστε πίσω τα σκουπίθκια σας τζιαι ότι άλλο εν θέλετε! ψαρέψετε με ψαροτούφεκο τη νύχτα αφού απαγορεύεται!
καταστρέψετε με μανία!!! Βάλτε δίκτυα 0.20 cm από την ακτή!!! να μεν ξεφύει λέπι!!!!
Δίκιο έχεις ρε Φοίβο ...αλλά πετάς αυγά στο τοίχο :neutral:
κλι κλι....τα ψαράκια μου!!!

plenom'metatopsarem?

mourmouros wrote:
Δίκιο έχεις ρε Φοίβο ...αλλά πετάς αυγά στο τοίχο :neutral:
ε τι να κάμω ρε φίλε? να πάω να τους μαζέψω έναν ,έναν και τους 50-60 να αρχίσω να τους εξηγώ? να πλακωθώ μαζί τους? που έννα έχουν και ειρωνικό υφάκι και εν τα πολλοαντέχω τούτα? :twisted:
όπως τα λες δυστυχώς: πετούμε αυγά στον τοίχο!
το πολύ πολύ να βρεθείς εκεί τη στιγμή που θα αφήσει τα σκουπίδια του και να του πεις μάζεψέ τα!!!, για να μην.... (δεν συνεχίζω)

mourmouros

Post by mourmouros »

:D το καιρό που πήγαινα στο ζύγι καταλάβαινα ποιος θαμώνας καθόταν στο βραχούι μου τη προηγούμενη από τους καφέδες. :dance:
κλι κλι....τα ψαράκια μου!!!

plenom'metatopsarem?

mourmouros wrote::D το καιρό που πήγαινα στο ζύγι καταλάβαινα ποιος θαμώνας καθόταν στο βραχούι μου τη προηγούμενη από τους καφέδες. :dance:
τον επόμενο που εννα δω να αφήκει τζιαι εν θα μαζέψει τα σκ#$ά του, εννα τον βρείτε μετά που κλωτσιά στα "βραστά νερά"

plenom'metatopsarem?

plenom'metatopsarem? wrote:
mourmouros wrote::D το καιρό που πήγαινα στο ζύγι καταλάβαινα ποιος θαμώνας καθόταν στο βραχούι μου τη προηγούμενη από τους καφέδες. :dance:
τον επόμενο που εννα δω να αφήκει τζιαι εν θα μαζέψει τα σκ#$ά του, εννα τον βρείτε μετά που κλωτσιά στα "βραστά νερά"
μαζί με τις "τσιπούρες" του τζιαι τα βρωμισμένα μπιφτέκια του! Τζιαι τις αντένες του! τζιαι τις σαλαγκιές ,τρανγκαρόλες-μινιατούρες του!

γίωργος κυρίακου

Post by γίωργος κυρίακου »

τζαι μετά να παένουμεν εμείς ψάρεμα και να :angry-banghead: :angry-screaming: :angry-argument: :oops: :x :evil:
επειδή δεν πίανουμε ψάρι και να λαλούμεν ότι δεν έχει τίποτε , να αλλάσουμε 50 τόπους για να έβρουμε ψάρι αλλά πάλε τίποτε
πως να έχει ψάρι εαν γίνοντε τούτα ούλλα :snooty:
Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ

COTSIOS80

Post by COTSIOS80 »

plenom'metatopsarem? wrote:ε τι να κάμω ρε φίλε? να πάω να τους μαζέψω έναν ,έναν και τους 50-60 να αρχίσω να τους εξηγώ? να πλακωθώ μαζί τους? που έννα έχουν και ειρωνικό υφάκι και εν τα πολλοαντέχω τούτα? :twisted:
όπως τα λες δυστυχώς: πετούμε αυγά στον τοίχο!
το πολύ πολύ να βρεθείς εκεί τη στιγμή που θα αφήσει τα σκουπίδια του και να του πεις μάζεψέ τα!!!, για να μην.... (δεν συνεχίζω)
Φιλε αν θελεις μπορω να σε βοηθησω
:violence-sniperdark: :violence-snipersmiley: :violence-snipersmiley: :violence-ripper: :violence-rocket: :violence-sniperprone: :violence-chainsaw: :violence-guntoting: :violence-pistoldouble:
Ditch the bitch and let's go fishing!

Στάθης

Post by Στάθης »

Ατε ρε Γκρεγκ τζιαι κανει.
"επήα να το διερευνήσω" μίσιη μου.
Εν μας λαλεί εβούρησεν με την αντένα του, το τάσπιν τζιαι τον σάκκο με την τροφή να λάβει μέρος στο feeding frenzy. :P

PS. Παρασκευή νύκτα - Σαββατοκυρίακο είσαι αθκιασερός;
no whey no gain

Greg

Post by Greg »

γρρ μονο ο σταθης μας πηρε πρεφα :) .. φιλε σημερα ειμαι οφκερος και θα παω μια βολτα εδω κοντα. Επομενο μου off ειναι τεταρτη :x
Esox Lucius

Greg

Post by Greg »

εν γεματοι οι τοποι τσσσσσσιππππππππππππουρες!
Esox Lucius

Στάθης

Post by Στάθης »

:lol:

Εν βολέυκει σήμερα, ούτε Τετάρτη. :roll:
Μες το Πάσχα αν τσιαττίσει καμιά φορά. :|
Αν δέν βαριέμαι άυριο θα πάω το γυρό μου, η μπορεί να φυλάξω δυνάμεις για να χαραμίσω το Σάββατο Ταμασσό.
Όπως και να έχει, η οκκά 400. :)
no whey no gain

Στάθης

Post by Στάθης »

Σσιλλιαααααάες λαλώ σου! 8-)
no whey no gain

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”