admin wrote:Ευχαριστώ ρε παιθκιά εχάρηκα πολύ που έπιασα το ψάρι αλλά περισσότερο απο όλα χάρηκα που ο παρέας που πήρα μαζί μου και είναι πρωτάρης στο casting είχε την ευκαιρία να δεί πολλά πράγματα εκίνη την ημέρα και μαζί και ένα ωραίο ψάρι. Έτσι του ανέβασα καλά τον πήχη και είμαι σίγουρος ότι παρά τις αποτυχίες που θα αντιμετωπίση δέν θα χαίρετε όταν πιάνει μουρμούρες των 10 πόντων και θα τις βάζει πίσω αλλά θα επιζητά το τρόπαιο του. Έκανε όπως το μωρό που πιάσαμε το ψάρι και με πήρε τηλέφωνο την επόμενη μέρα και μου έλεγε' Ρε φίλε ψές έβλεπα το όνειρο που εσπαρτάραν πας την παραλία'επίσης χάρηκε ο MR Mackellow που το έπιασα με τα παράμαλλα του.
ερώτησα κάποιους που πάσειν ψάρεμα την ημέρα και δεν είναι και πολλά διαφορετικά τα αποτελέσματαSorkomanis wrote:μόλις ήθελα να ρωτήσω για ψάρεμα την μέρα.
Να υπολογίσω ότι οι περισσότεροι που dame πάμε νυχτερινό και είναι γνωστά τα αποτελέσματα του φεβράρη.
γιαυτο απευθύνομαι σε όσους pan, η επιαν ψάρεμα κατά την διάρκεια τις ημέρας αν έχουν καμια διαφορα στα αποτελέσματα????
μπορεί να παίζεται άλλη φάση...![]()
φίλε σορκό...? έχω το όνομά σου σημειωμένο στα ημερολόγιά μου για το μήνα που έρχεταιSorkomanis wrote:μόλις ήθελα να ρωτήσω για ψάρεμα την μέρα.
Να υπολογίσω ότι οι περισσότεροι που dame πάμε νυχτερινό και είναι γνωστά τα αποτελέσματα του φεβράρη.
γιαυτο απευθύνομαι σε όσους pan, η επιαν ψάρεμα κατά την διάρκεια τις ημέρας αν έχουν καμια διαφορα στα αποτελέσματα????
μπορεί να παίζεται άλλη φάση...![]()