ΓΙΑ ΣΚΑΛΛΙΩΤΕΣ

Αν επιθυμείτε να καταθέσετε την άποψή σας για ζητήματα που δεν περιλαμβάνονται στις παρακάτω ενότητες, μπορείτε να το κάνετε από εδώ.
caveman

Post by caveman »

Greg wrote:
no-nick wrote:τα μελοι greg kai caveman διαγραφονται απο τους λεμεσιανους για αισχατη ποδωσια, εχτος απο διαγραφη θα τιμωρηθουν με 2 σαντουιτς κουνελοψαρου ο καθε ενας τα οποια πρεπει να καταναλωσουν σε 5 λεπτα.
Esu enta poloese? Pou ti stigmi pou epies metagrafi ston kunigetiko sullogo lemeso, exasesz tin eksousia panw mas.. En je enna aikw ta kalamia mu na agiosou :!: Thelo na paw kana psarematui, poda lemeso arkepsete ke kruonnete, na pame skala na tous diksoume 2-3 mustika :twisted: :twisted:

E sira se parakalo...min ektokseveis avasimes katigories enantia ston proedro, :lol: kati mou thimizei touti kouventa...kati pou CFAA :lol: min spilonnete ton ""proedro"" mas me analithis laspologies :lol: :lol: :P

paenne re sira na tous dikseis kanan kolpouin :P alla prosekse re...ksereis esi... me to metron oi kouventes :wink: Entometaksin an tha to kamete makentzi mporei na erto jego alla an tha ginei Kiriaki dioti Paraskevi-Savato tha lipo :D :D :D :D alla ego ena atomo eimai, kanoniste eseis je an tha mporo enna erto me ton epitimo proedro :P
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Τον τζιερον που ημουν λυκοπουλλον εις το προσκοπειον ελαλουσαμεν.......
ΑΚΕΛΑ...ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τζιε τωρα το ιδιον λαλω.
Ειμαι μεσα.

ps1xas

Post by ps1xas »

kali sas mera... re kopelia ena rtete ena rtete.. pete kamia mera... pete kamia ora pete kanena topo....

marios
Site Admin

Post by marios »

ps1xas wrote:mexri tora ime ego o MAXLAS,LEONIDAS,Greg,EVANTHIS

protino sabato eki sto makenzy,afalatosi,lenio kata tis6-7..
προτείνω να αποφύγουμε "Lenio" "Makanzy" λόγο τον πολύ ρηχών νερών και να προτιμήσουμε πειοχή από "Αφαλάτωση" μέχρι το "φάρο" προσωπικά πιστεύω περιοχή "φάρου" είναι η καλύτερη λόγο μειχτού βυθού και βάθους! Αν και το ψάρι είναι άφαντο :( από την περιοχή λάρνακας τους τελευταίους μήνες(με εξαίρεση τους κέφαλους) 6,7 εννοείς βραδυ? είσαι σίγουρος ότι θα είναι καλύτερα από το πρωί? εννοώ για εμάς πολλή κρύο :roll:
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

no-nick

Post by no-nick »

να πω και εγω την προταση μου, τι λετε εκει στο meridien?

marios
Site Admin

Post by marios »

:( εγώ τελικά αποσύρω τι συμμετοχη μου κάτι έτυχε :evil:
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

LEONIDAS

Post by LEONIDAS »

marios wrote::( εγώ τελικά αποσύρω τι συμμετοχη μου κάτι έτυχε :evil:
TELIKA KI EGO THA PREPEI NA APOSYRTHO DYSTYXOS LOGO MIAS YPOXREOSHS POY PROEKSYPSE. APOLOGOUME
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.

caveman

Post by caveman »

no-nick wrote:να πω και εγω την προταση μου, τι λετε εκει στο meridien?
na pamen file mou :lol:
==ΤΟΥΡΝΑ==

Panikos

Post by Panikos »

re Xampi pantou enna paeis to savato :D :D

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

ΣΚΑΛΛΙΩΤΕΣ εν καλαμοις αδελφοι!
Επειδη εκαταλαβα οτι ουλλους αρεσκει σας το ψαρεμαν. Τζιε επειδη εκαταλαβα οτι αρεσκει σας τζιε λλιον το κεβεζελλικκην! Τζιε επειδη εν γιουτουν οι μερες για ομαδικον ψαρεμαν.
Τζιε επειδη η παρεα επιασαμεν λλιον ψαριν. Τζιε επειδη εν ηξερουμεν ιντα μπου εν να το καμουμεν! Καλλιουμεν σας την Τεταρτην η Ωρα 8.00 την νυχταν τζιαμε στου Στεφανου του Φιφιρη να το φαμεν τζιε να γνωριστουμεν καλλυττερα. Το μονον να μου επιτρεψετε να καλεσω τζιε τον προεδρον τους Λεμεσιανους ( τον Νο -Νικ) φυσικα τζιε τον σιωφερην του τζιε τον υπασπιστην του για να τους πικκαρουμεν αλλα μεν τους το πειτε.
Επισης ενν να καλεσω τζιε τζιην τον Μαριον το Χωραιτουδην με τον Κυπρολαβρακον τον Ρολαντον τζιε τον αλλον με τα Αεροπλανα τζιε την παρεαν τους.
ΑΤΕ. Περιμενω ονοματα τζιε τι ποτον προτιματε. Εγω πιννω κρασιν τζιε εκανονισα τζιε τοπον μες τα τζιελλια της Αστυνομιας γιατι μολις εν να φκουμεν που το κεντρο εν να μας καμουσιν ποτζιην το Αλκοτεστ!!!!!
Επισημος καλεσμενος ο Αριστιδης!!!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ>>>>>>>>>>>>>>

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

EVANTHIS LOIZOU wrote:ΣΚΑΛΛΙΩΤΕΣ εν καλαμοις αδελφοι!
Επειδη εκαταλαβα οτι ουλλους αρεσκει σας το ψαρεμαν. Τζιε επειδη εκαταλαβα οτι αρεσκει σας τζιε λλιον το κεβεζελλικκην! Τζιε επειδη εν γιουτουν οι μερες για ομαδικον ψαρεμαν.
Τζιε επειδη η παρεα επιασαμεν λλιον ψαριν. Τζιε επειδη εν ηξερουμεν ιντα μπου εν να το καμουμεν! Καλλιουμεν σας την Τεταρτην η Ωρα 8.00 την νυχταν τζιαμε στου Στεφανου του Φιφιρη να το φαμεν τζιε να γνωριστουμεν καλλυττερα. Το μονον να μου επιτρεψετε να καλεσω τζιε τον προεδρον τους Λεμεσιανους ( τον Νο -Νικ) φυσικα τζιε τον σιωφερην του τζιε τον υπασπιστην του για να τους πικκαρουμεν αλλα μεν τους το πειτε.
Επισης ενν να καλεσω τζιε τζιην τον Μαριον το Χωραιτουδην με τον Κυπρολαβρακον τον Ρολαντον τζιε τον αλλον με τα Αεροπλανα τζιε την παρεαν τους.
ΑΤΕ. Περιμενω ονοματα τζιε τι ποτον προτιματε. Εγω πιννω κρασιν τζιε εκανονισα τζιε τοπον μες τα τζιελλια της Αστυνομιας γιατι μολις εν να φκουμεν που το κεντρο εν να μας καμουσιν ποτζιην το Αλκοτεστ!!!!!
Επισημος καλεσμενος ο Αριστιδης!!!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ>>>>>>>>>>>>>>
MESA. TJAI STOU STEFANOU TIN TETARTI TJAI STO PSAREMA (to teleutaio ftanei na men tginei pon' na mai pale nykteri)!

caveman

Post by caveman »

jegioni mesa file mou :lol: thelo KEO :!:
==ΤΟΥΡΝΑ==

admin
Site Admin

Πρόσκληση

Post by admin »

Ευχαριστώ για την πρόσκληση. Μέσα και εγώ αλλά πρέπει να με πάρουν και να με φέρουν για δύο λόγους.
1)Αρέσκει μου πολλά το κρασί
2)Δέν γνωρίζω τον τόπο

Αλλά όχι με το saloun αυτοκίνητο του no-nick γιατί ην τελευταία φορά που ήρθαμε χοιροκιτία νόμισα ΄΄οτι είχε 2 μέτρα λόγγκα το hi-way και 5 μποφώρ αέρα :roll: έπαθα την χειρότερη ναυτία της ζωής μου. :shock:

Panikos

Post by Panikos »

file mou exoume kai diplokampino an den sou kamnei to saloun :twisted:
kai parakalw opos lipoun oi eironies gia ton proedro :lol: :lol:
epidei eshi 2 mines na paei psarema evaltikete oulloi na ton fate ? o an8ropos paei stes tzikles tora :wink:

no-nick

Re: Πρόσκληση

Post by no-nick »

admin wrote:Ευχαριστώ για την πρόσκληση. Μέσα και εγώ αλλά πρέπει να με πάρουν και να με φέρουν για δύο λόγους.
1)Αρέσκει μου πολλά το κρασί
2)Δέν γνωρίζω τον τόπο

Αλλά όχι με το saloun αυτοκίνητο του no-nick γιατί ην τελευταία φορά που ήρθαμε χοιροκιτία νόμισα ΄΄οτι είχε 2 μέτρα λόγγκα το hi-way και 5 μποφώρ αέρα :roll: έπαθα την χειρότερη ναυτία της ζωής μου. :shock:
re admin πελλος που να σε ξαναπαρη, ετω συρνης σποντες για την λυμουζινα του μουσουπεττη οξα ειχε λονκα :)

Post Reply

Return to “Διάφορα Θέματα”