Στολή
Re: Στολή
Αντρίκο μου το κοκκινο δέν επειρεάζει μην ανυσηχείςandrikos wrote:ξέρει κάποιος αν μπορώ να κολλήσω η να ράψω πάνω στην στολή μαύρο ρούχο για να καλύψω κάτι κόκκινα που έχει πάνω τις που μπορεί να επηρεάζουν στο ψαροτούφεκο?
Μπορείς να την βάψεις.andrikos wrote:ξέρει κάποιος αν μπορώ να κολλήσω η να ράψω πάνω στην στολή μαύρο ρούχο για να καλύψω κάτι κόκκινα που έχει πάνω
angiec wrote:Μπορείς να την βάψεις.andrikos wrote:ξέρει κάποιος αν μπορώ να κολλήσω η να ράψω πάνω στην στολή μαύρο ρούχο για να καλύψω κάτι κόκκινα που έχει πάνω
Αngie,
θυμούμαι ότι στο παρελθόν είπες ότι έβαψες στολές για κάποιους γνωστούς σου !
τες πογιές απο που τις επήρες...

πόσο αντέξαν στο νερό-χρόνο....

σε τι χρώματα φκαίνουν...

αυτά προς το παρών

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Giorkos wrote:τες πογιές απο που τις επήρες... Από καταστήματα είδη ζωγραφικής
πόσο αντέξαν στο νερό-χρόνο.... 1- 2χρόνια ίσως και περισσότερο αν κάποιος την καθαρίζει από άλατα και στεγνώνει στη σκιά.
σε τι χρώματα φκαίνουν... Σε διάφορα χρώματα,στα δείγματα που σου έστειλα υπήρχαν 8 χρώματα για να βγή το αποτέλεσμα εκείνο.
angiec wrote:Giorkos wrote:τες πογιές απο που τις επήρες... Από καταστήματα είδη ζωγραφικής
πόσο αντέξαν στο νερό-χρόνο.... 1- 2χρόνια ίσως και περισσότερο αν κάποιος την καθαρίζει από άλατα και στεγνώνει στη σκιά.
σε τι χρώματα φκαίνουν... Σε διάφορα χρώματα,στα δείγματα που σου έστειλα υπήρχαν 8 χρώματα για να βγή το αποτέλεσμα εκείνο.
Θένκς Αντζυ !
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
ποσα χρεώνεις να σου την φέρω να μου την κανεις παραλλαγή?angiec wrote:Giorkos wrote:τες πογιές απο που τις επήρες... Από καταστήματα είδη ζωγραφικής
- leonidasss
Φίλε μου, το κόκκινο το βάζουν γιατί είναι το πρώτο χρώμα που αλλάζει με το βάθος (γι΄αυτό και πολλές φορές το αίμα των ψαριών φαίνεται πράσινο ακόμα και στα πολύ ρηχά). Επομένως, η γνώμη μου είναι να μην ασχοληθείς, δε χρειάζεται.