Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE
Re: Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE
Άτε προκλησούα για τον cybasser τι είναι?Πιάστηκε στην Λεμεσό απο ψαροντουφεκά
- Attachments
-
- CIMG0445.jpg (89.92 KiB) Viewed 5731 times
- plenom'metatopsarem?
αν και η πρόκληση είναι για τον cybasser, να δοκιμάσω κι εγώ?!admin wrote:Άτε προκλησούα για τον cybasser τι είναι?Πιάστηκε στην Λεμεσό απο ψαροντουφεκά
...είναι ένα ψάρι που δεν θα δούμε να έχει πιαστεί από ψαρά από την ακτή!

μοιάζει με Χριστόψαρο με ξοβαμμένη βούλα!

-
plenom'metatopsarem? wrote:αν και η πρόκληση είναι για τον cybasser, να δοκιμάσω κι εγώ?!admin wrote:Άτε προκλησούα για τον cybasser τι είναι?Πιάστηκε στην Λεμεσό απο ψαροντουφεκά
...είναι ένα ψάρι που δεν θα δούμε να έχει πιαστεί από ψαρά από την ακτή!![]()
μοιάζει με Χριστόψαρο με ξοβαμμένη βούλα!![]()
![]()

Γεια σας κοπέλλια. Ως προπτυχιακός ιχθυολόγος αναφέρω ότι το ψάρι είναι Αλεκτίς (Alectis alexandrinus) και ανήκει στην οικογένεια των Καραγκίδων. Εμφανίζεται συνήθως στη Νότια Μεσόγειο(Συρία, Ισραήλ, Μάλτα), στην Ελλάδα τζαι στον Ανατολικό Ατλαντικό τζαι φτάνει ως τους 70 πόντους
- plenom'metatopsarem?
ευχαριστούμε Γιάννη! πάει βέβαια το κουίζ για τον cybasser!giannis33 wrote:Γεια σας κοπέλλια. Ως προπτυχιακός ιχθυολόγος αναφέρω ότι το ψάρι είναι Αλεκτίς (Alectis alexandrinus) και ανήκει στην οικογένεια των Καραγκίδων. Εμφανίζεται συνήθως στη Νότια Μεσόγειο(Συρία, Ισραήλ, Μάλτα), στην Ελλάδα τζαι στον Ανατολικό Ατλαντικό τζαι φτάνει ως τους 70 πόντους

υγεία! εννα του έβρουμε κάτι άλλο!

Ρολάνδος, πώς μοιάζει το largemouth bass?!

Σπανιο ψαρι οντως!
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ φοερες τζιαι παλλικαρκες στα φκια μου ετζιαι ρεσσουν ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ μιτα μου εντζιε θυμωθεις προσεξε τζιοπως της κουφης ιλλιοσο την κκελλε σου ιλλιοσο τη κκελλε σου!
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ φοερες τζιαι παλλικαρκες στα φκια μου ετζιαι ρεσσουν ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ μιτα μου εντζιε θυμωθεις προσεξε τζιοπως της κουφης ιλλιοσο την κκελλε σου ιλλιοσο τη κκελλε σου!
- AggelosLRK
orfos wrote:Σπανιο ψαρι οντως!
ΕΕΕΕΕΕΕΕεεεεΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ μακαρι η βερκα σου να ηταν σαν το στομα σουυ ΕΕΕΕΕεεεεεεεεεεεεεεΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ορφους και συναγριδες θα πιανες διχα τα τσιατιστα σου..διχα τα τσιατιστα σουυυυυυυ!!!

-

Φίλε Γιάννηgiannis33 wrote:Γεια σας κοπέλλια. Ως προπτυχιακός ιχθυολόγος αναφέρω ότι το ψάρι είναι Αλεκτίς (Alectis alexandrinus) και ανήκει στην οικογένεια των Καραγκίδων. Εμφανίζεται συνήθως στη Νότια Μεσόγειο(Συρία, Ισραήλ, Μάλτα), στην Ελλάδα τζαι στον Ανατολικό Ατλαντικό τζαι φτάνει ως τους 70 πόντους

Από παλιές φωτογραφίες, παρόμοια ψάρια ταυτίστικαν με African pompano, Alectis ciliaris και όχι με African threadfish.
Της ίδιας οικογένειας είναι φυσικά και οι διαφορές μπορεί να είναι δυσδιάκριτες στον μη εξοικειωμένο.
Μπορείς σαν πιο έμπειρος στη αναγνώριση υποειδών αυτής της οικογένειας να βάλεις χαρακτηριστικές εικόνες από τα σημαντικότερα jacks που απαντώνται στην ευρύτερη περιοχή μας, είτε από ανέκαθεν, έιτε ως λεσεψιανοί μετανάστες, μαζί με κάποια μορφολογικά χαρακτηριστικά τους που επιτρέπουν την εύκολη αναγνώριση τους ακόμη και από κάποιο μη εξοικειωμένο *;
Ευχαριστώ!
* ΕΜΕΝΑ.
no whey no gain
-
είσαι ένας MC ρε γαμώτο. Νομίζω άλλαξε το nick σου σε MC Blackorfos wrote:Σπανιο ψαρι οντως!

Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)
ΤΙ εντο MC re file?Sorkomanis wrote:είσαι ένας MC ρε γαμώτο. Νομίζω άλλαξε το nick σου σε MC Blackorfos wrote:Σπανιο ψαρι οντως!
Σημαίνει Mastros Chiattista
Γράψε κανένα για το άφρικαν πομπάνο!
Γράψε κανένα για το άφρικαν πομπάνο!

no whey no gain
Eυκαριστω ρε φιλοι μου!
- marios pafitis
http://www.cyprusfishingmagazine.com/fo ... 6&start=45admin wrote:Άτε προκλησούα για τον cybasser τι είναι?Πιάστηκε στην Λεμεσό απο ψαροντουφεκά