
Γεύση ψαριών
Re: Γεύση ψαριών
Εν καλά αν μαριναριστούν για 2-3 ώρες προηγουμένως ...caveman wrote:Τηγανιτές, ίσως?

Εδώ όλοι ψαρεύουν ...
Re: Γεύση ψαριών
εγώ πάντως άμαν το είδα επεθύμησα μπάμιεςcaveman wrote:Θα δοκιμαστούν σύντομα!!![]()

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Re: Γεύση ψαριών
Επιβεβαιωμένο, η τιλάπια είναι όπως το μέλι, αλλά αν δεν την φιλεττάρεις δεν τρώγεται!
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Re: Γεύση ψαριών
Εάν δεν την κάμεις φιλέτα, εκτός του ότι δεν ψήνετε καλά το ψάρι, η μεμβράνη του στομαχιού μένει πάνω και αφήνει πολλά άσχημη γεύση, σάννα τρώεις χόρτα λέει τζει ο Χάρης!
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Re: Γεύση ψαριών
caveman wrote:Εάν δεν την κάμεις φιλέτα, εκτός του ότι δεν ψήνετε καλά το ψάρι, η μεμβράνη του στομαχιού μένει πάνω και αφήνει πολλά άσχημη γεύση, σάννα τρώεις χόρτα λέει τζει ο Χάρης!

no whey no gain
Re: Γεύση ψαριών
τα ψαρια κατα την αποψη μου γινουνται γεριμα τηγανιτα(μερικα).Εν πελλαρες που λαλουν οτι στα καρβουνα στεγνονουν...



Life is a game....Fishing is serious!
Re: Γεύση ψαριών
Όχι, το τηγάνισμα δεν αχριστεύει κανένα ψάρι! Φτάνει να γίνετε σωστά και συνήθως ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΥΡΙ, αυτό ισχύει για την τιλάπια και τα κοτζινόφτερα. Το αλεύρι είναι που τα αχριστεύει, τραβά πολλύ λάδι και ούτε αφήνει την σάρκα να ψηθεί καλά ΚΑΙ αλληόνει και την γεύση
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Re: Γεύση ψαριών
φιλε, βαζεις το ψαρι στην γραδελλα, και γεμιζεις ενα μπολ με νερο και λιγο αλας, και ενα αλλο μπολ με λαδολεμονο, οπου μεσα να εχει ριγανη.Οταν βαλεις το ψαρι στα καρβουνα, και το γηρισης,περνεις ενα πηρουνι και το τριπας ελαφρος για να ανηξουν μικρες τριπες.Οταν το κανεις αυτο ,με ενα βρουτσακι ,αλιφης το ψαρι απο την μερια με της τρυπες με το νερο και αλατι,και το γυριζεις.Το ειδιο και απο την αλλη πλευρα.Αυτο το κανεις οποτε το γυριζεις.Οταν ερθει η ωρα να το βγαλεις, βγαζεις τρυπα και το αληφης με το λαδολεμονο, και απο της δυο πλευρες μεχρι να ειναι ετοιμο.Το ψαρι δεν κολλα στην γραδελλα, ειναι ζουμερο,μυροδατο και γευσατο.Αυτο το κανουν στα μεγαλα ψαρια στης σχαρας, αλλα ειναι εξεισου αποτελεσματικο και στα κανονικα



Life is a game....Fishing is serious!
Re: Γεύση ψαριών
Oι 9 στις 10 ψαροταβέρνες χρησιμοποιούν αλεύρι για όλαcaveman wrote:Όχι, το τηγάνισμα δεν αχριστεύει κανένα ψάρι! Φτάνει να γίνετε σωστά και συνήθως ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΥΡΙ, αυτό ισχύει για την τιλάπια και τα κοτζινόφτερα. Το αλεύρι είναι που τα αχριστεύει, τραβά πολλύ λάδι και ούτε αφήνει την σάρκα να ψηθεί καλά ΚΑΙ αλληόνει και την γεύση
Εκαταντήσεν να είναι η ίδια γεύση σε όλα τα ψάρια. Μόνο το σχήμα αλλάσσει
catch and release
Re: Γεύση ψαριών
Παντως εδοκιμασα για πρωτη φορα τιλαπιες την περασμενη εφτομα,εκαθαρισα τες ετριψα τες καλα με λεμονι και εψησα τες στα καρβουνα ολοκληρες.ΓΙΑΞ !!!ΕΝ ετροουνταν ,ασχημη γευση λασπης ,χορτου,εν ηξερω.Αυτο που προσεξα ειναι ποσο μεγαλο στομαχι και ποσα αντερα εχουν.!!!Για να αξιζει τον κοπο ναχει φαι πανω της πρεπει ναναι σχεδον μισοκιλη η και πιο πανω.