Γεύση ψαριών

Post Reply
User avatar
caveman
Posts: 3501
Joined: Sat Aug 11, 2007 1:59 pm
Location: Φράγμα Κούρη

Re: Γεύση ψαριών

Post by caveman »

Τηγανιτές, ίσως? :?
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

User avatar
Tassos
Posts: 99
Joined: Tue Jun 29, 2010 11:55 pm
Location: Πάφος
Contact:

Re: Γεύση ψαριών

Post by Tassos »

caveman wrote:Τηγανιτές, ίσως? :?
Εν καλά αν μαριναριστούν για 2-3 ώρες προηγουμένως ... ;)
Εδώ όλοι ψαρεύουν ...

User avatar
caveman
Posts: 3501
Joined: Sat Aug 11, 2007 1:59 pm
Location: Φράγμα Κούρη

Re: Γεύση ψαριών

Post by caveman »

Θα δοκιμαστούν σύντομα!! :arrow:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

User avatar
Giorkos
Posts: 2215
Joined: Wed Dec 05, 2007 10:29 am

Re: Γεύση ψαριών

Post by Giorkos »

caveman wrote:Θα δοκιμαστούν σύντομα!! :arrow:
εγώ πάντως άμαν το είδα επεθύμησα μπάμιες :mrgreen:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

User avatar
caveman
Posts: 3501
Joined: Sat Aug 11, 2007 1:59 pm
Location: Φράγμα Κούρη

Re: Γεύση ψαριών

Post by caveman »

Επιβεβαιωμένο, η τιλάπια είναι όπως το μέλι, αλλά αν δεν την φιλεττάρεις δεν τρώγεται!
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

User avatar
Στάθης
Posts: 824
Joined: Mon Jul 12, 2010 5:58 pm

Re: Γεύση ψαριών

Post by Στάθης »

Λόγω κοκκάλων Χαραλάμπη;;;
no whey no gain

User avatar
caveman
Posts: 3501
Joined: Sat Aug 11, 2007 1:59 pm
Location: Φράγμα Κούρη

Re: Γεύση ψαριών

Post by caveman »

Εάν δεν την κάμεις φιλέτα, εκτός του ότι δεν ψήνετε καλά το ψάρι, η μεμβράνη του στομαχιού μένει πάνω και αφήνει πολλά άσχημη γεύση, σάννα τρώεις χόρτα λέει τζει ο Χάρης!
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

User avatar
giannosP
Posts: 479
Joined: Sat Apr 09, 2011 1:12 pm
Location: Λευκωσια - Τσερι

Re: Γεύση ψαριών

Post by giannosP »

Στα καρβουνα η στο τηγανι:?:
Life is a game....Fishing is serious!

User avatar
Στάθης
Posts: 824
Joined: Mon Jul 12, 2010 5:58 pm

Re: Γεύση ψαριών

Post by Στάθης »

caveman wrote:Εάν δεν την κάμεις φιλέτα, εκτός του ότι δεν ψήνετε καλά το ψάρι, η μεμβράνη του στομαχιού μένει πάνω και αφήνει πολλά άσχημη γεύση, σάννα τρώεις χόρτα λέει τζει ο Χάρης!
:text-goodpost:
no whey no gain

User avatar
giannosP
Posts: 479
Joined: Sat Apr 09, 2011 1:12 pm
Location: Λευκωσια - Τσερι

Re: Γεύση ψαριών

Post by giannosP »

τα ψαρια κατα την αποψη μου γινουνται γεριμα τηγανιτα(μερικα).Εν πελλαρες που λαλουν οτι στα καρβουνα στεγνονουν... :D :D
Life is a game....Fishing is serious!

User avatar
caveman
Posts: 3501
Joined: Sat Aug 11, 2007 1:59 pm
Location: Φράγμα Κούρη

Re: Γεύση ψαριών

Post by caveman »

Όχι, το τηγάνισμα δεν αχριστεύει κανένα ψάρι! Φτάνει να γίνετε σωστά και συνήθως ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΥΡΙ, αυτό ισχύει για την τιλάπια και τα κοτζινόφτερα. Το αλεύρι είναι που τα αχριστεύει, τραβά πολλύ λάδι και ούτε αφήνει την σάρκα να ψηθεί καλά ΚΑΙ αλληόνει και την γεύση
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

User avatar
giannosP
Posts: 479
Joined: Sat Apr 09, 2011 1:12 pm
Location: Λευκωσια - Τσερι

Re: Γεύση ψαριών

Post by giannosP »

φιλε, βαζεις το ψαρι στην γραδελλα, και γεμιζεις ενα μπολ με νερο και λιγο αλας, και ενα αλλο μπολ με λαδολεμονο, οπου μεσα να εχει ριγανη.Οταν βαλεις το ψαρι στα καρβουνα, και το γηρισης,περνεις ενα πηρουνι και το τριπας ελαφρος για να ανηξουν μικρες τριπες.Οταν το κανεις αυτο ,με ενα βρουτσακι ,αλιφης το ψαρι απο την μερια με της τρυπες με το νερο και αλατι,και το γυριζεις.Το ειδιο και απο την αλλη πλευρα.Αυτο το κανεις οποτε το γυριζεις.Οταν ερθει η ωρα να το βγαλεις, βγαζεις τρυπα και το αληφης με το λαδολεμονο, και απο της δυο πλευρες μεχρι να ειναι ετοιμο.Το ψαρι δεν κολλα στην γραδελλα, ειναι ζουμερο,μυροδατο και γευσατο.Αυτο το κανουν στα μεγαλα ψαρια στης σχαρας, αλλα ειναι εξεισου αποτελεσματικο και στα κανονικα :D :D
Life is a game....Fishing is serious!

User avatar
psarakas
Posts: 722
Joined: Mon Aug 09, 2010 8:30 pm

Re: Γεύση ψαριών

Post by psarakas »

caveman wrote:Όχι, το τηγάνισμα δεν αχριστεύει κανένα ψάρι! Φτάνει να γίνετε σωστά και συνήθως ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΥΡΙ, αυτό ισχύει για την τιλάπια και τα κοτζινόφτερα. Το αλεύρι είναι που τα αχριστεύει, τραβά πολλύ λάδι και ούτε αφήνει την σάρκα να ψηθεί καλά ΚΑΙ αλληόνει και την γεύση
Oι 9 στις 10 ψαροταβέρνες χρησιμοποιούν αλεύρι για όλα
Εκαταντήσεν να είναι η ίδια γεύση σε όλα τα ψάρια. Μόνο το σχήμα αλλάσσει
catch and release

User avatar
giannosP
Posts: 479
Joined: Sat Apr 09, 2011 1:12 pm
Location: Λευκωσια - Τσερι

Re: Γεύση ψαριών

Post by giannosP »

εχαθικεν η αξια του ψαριου :( :(
Life is a game....Fishing is serious!

Sailor
Posts: 153
Joined: Wed Apr 13, 2011 6:45 pm

Re: Γεύση ψαριών

Post by Sailor »

Παντως εδοκιμασα για πρωτη φορα τιλαπιες την περασμενη εφτομα,εκαθαρισα τες ετριψα τες καλα με λεμονι και εψησα τες στα καρβουνα ολοκληρες.ΓΙΑΞ !!!ΕΝ ετροουνταν ,ασχημη γευση λασπης ,χορτου,εν ηξερω.Αυτο που προσεξα ειναι ποσο μεγαλο στομαχι και ποσα αντερα εχουν.!!!Για να αξιζει τον κοπο ναχει φαι πανω της πρεπει ναναι σχεδον μισοκιλη η και πιο πανω.

Post Reply

Return to “Ψάρια και το ψάρεμα τους”