Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Σας ειπα την λεξη ορφος την εβαλα εντελως στην τυχη!
-
ρε φιλε m γιατί το "νεκατονις" χαλαρά ολάν !orfos wrote:Σας ειπα την λεξη ορφος την εβαλα εντελως στην τυχη!
βάλε το όνομα σου αν θέλεις , η απλά μιλάς σε όσους σου μιλούν και εν πιέζεις με το ζόρι ...το μονο που ένα καταφέρεις να τα ακούεις !
...αν τζίε εν λάθος topic δαμέσα που τα λαλούμε!
...e κοπελια επίε κανένας κανένα γύρο

έπεια το σάββατο 1,5 ώρα με το ζόρι στην δεκέλεια που εμπήκα ήταν καλή η θάλασσα , ύστερα "εγιρεσο" τον αέρα ...εν είδα λέπι και εσήκωσε ένα κύμα άλλο νάκο να μεν καταφέρω να φκο έξω

παντος ειδα πολλεσ παπαδκιες και αθερινες πολλες...εκαμα καρτερκα αλλα τπτ

υστερα εσηκοσε 8αλασα ετουμανιασεν τα ουλλα!

Η θαλασσα εχαλασε δηλαδη??? Ως εχτες ηταν μια χαρα!
Φίλε στην Πάφο όλο το Σάββατο ανατολικά ήταν κόλος και δυτικά κάτι εγίνετουν. Την Κυριακή το πρωί ήταν λάντα μέχρι της 13:00-14:00 και μετά άρκεψεν τζε έβαλεν δυτικό-βορειοδυτικό.orfos wrote:Η θαλασσα εχαλασε δηλαδη??? Ως εχτες ηταν μια χαρα!
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Μια χαρά οι γειτονιές σου Mario... λίγο η παγωνιά λίγο η θολούρα... καλά περάσαμεMariosK wrote:Φίλε στην Πάφο όλο το Σάββατο ανατολικά ήταν κόλος και δυτικά κάτι εγίνετουν. Την Κυριακή το πρωί ήταν λάντα μέχρι της 13:00-14:00 και μετά άρκεψεν τζε έβαλεν δυτικό-βορειοδυτικό.

Last edited by maky on Tue Jan 25, 2011 8:51 am, edited 1 time in total.
Χαίρομαι φίλε. Στα καλάμια τα ψάρια ήταν πολλά δύσκολα, ακόμα δεν εκαταλάβα τι παίχτηκε το Σ/Κ. Ίσως η κακοκαιρία, ίσως το ότι είχε πολλά μικρόψαρα.
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Μεν ανησυχείς τα ψαρια δεν ήταν απλά δύσκολα... Εξαφανισμένα ήταν... καθόλου κοπαδιαστά έχτος από μια πλακα που κρατούσε 5-6 ψαρια και στην οποια μονο μπανιστήρι από την κλειδαρότρυπα έκανεςMariosK wrote:Χαίρομαι φίλε. Στα καλάμια τα ψάρια ήταν πολλά δύσκολα, ακόμα δεν εκαταλάβα τι παίχτηκε το Σ/Κ. Ίσως η κακοκαιρία, ίσως το ότι είχε πολλά μικρόψαρα.

και το απόγευμα όπως είπες την έκανε κ...ο από την θολούρα...
δεν ξέρω τι αλλα για κάποιο λόγο τα ψαρια έχουν μια πολύ περίεργη συμπεριφορά εξαφανισμένα και τρομαγμένα... Θα δούμε και τον Φεβρουάριο για να βγάλουμε κανένα συμπέρασμα

maky wrote:Μεν ανησυχείς τα ψαρια δεν ήταν απλά δύσκολα... Εξαφανισμένα ήταν... καθόλου κοπαδιαστά έχτος από μια πλακα που κρατούσε 5-6 ψαρια και στην οποια μονο μπανιστήρι από την κλειδαρότρυπα έκανεςMariosK wrote:Χαίρομαι φίλε. Στα καλάμια τα ψάρια ήταν πολλά δύσκολα, ακόμα δεν εκαταλάβα τι παίχτηκε το Σ/Κ. Ίσως η κακοκαιρία, ίσως το ότι είχε πολλά μικρόψαρα.
και το απόγευμα όπως είπες την έκανε κ...ο από την θολούρα...
δεν ξέρω τι αλλα για κάποιο λόγο τα ψαρια έχουν μια πολύ περίεργη συμπεριφορά εξαφανισμένα και τρομαγμένα... Θα δούμε και τον Φεβρουάριο για να βγάλουμε κανένα συμπέρασμα
Πολλά καλά τα επήετε όμως !!!

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Giwrko μου προτιμώ τες μέρες που η θάλασσα εν γεμάτη ψάρι κι ας βγαίνω αψαρος παρα μέρες που είναι άδεια και κάνω όμορφες ψαριές.... Εν θέμα να χορτάσει το μάτιGiorkos wrote: Πολλά καλά τα επήετε όμως !!!

Eξάλλου το ψάρι που χάνουμε εν πάντα τζίνο που θυμούμαστε πιο πολλά

Γεια σας κοπέλλια! Ονομάζομαι Γιάννης Ιωάννου και μένω Λευκωσία. Εδώ και 2 χρόνια βρίσκομαι στη Μυτιλήνη για σπουδές. Πιο κάτω είναι φωτογραφίες από κάποια ψαρέματα μου στο νησί αφού ο εξοπλισμός μου μεταφέρθηκε εδώ και όποτε μπορέσω πάω το γυρό μου!! Θα ανεβάσω τζιάλλες σύντομα!
- Attachments
-
- DSC03572.JPG (133.98 KiB) Viewed 6287 times
-
- DSC00497.JPG (128.46 KiB) Viewed 6288 times
-
- DSC00460.JPG (107.8 KiB) Viewed 6289 times
Τζιάλλες φωτος..
- Attachments
-
- DSC03549.JPG (108.17 KiB) Viewed 6289 times
-
- DSC01206 (2).JPG (123.89 KiB) Viewed 6281 times
-
- DSC00500.JPG (185.03 KiB) Viewed 6281 times
Τζιάλλες
- Attachments
-
- PB080054.JPG (63.51 KiB) Viewed 6281 times
-
- PB080051.JPG (168.97 KiB) Viewed 6280 times
-
- PB080020.JPG (61.83 KiB) Viewed 6278 times
-
Μπραβο γιαννη ωραια ψαρια!!!να εκμεταλευτεις την παραμονη σου στο νησι γιατι δαμεσα εν για λιγους τα ψαρια!
τα λαβρακια εν που χρυσαφι
? μαλλον εν εχει η μυτηλινη υχθειοτροφια!!
καλη συνεχεια στα ψαρεματα σου
τα λαβρακια εν που χρυσαφι

καλη συνεχεια στα ψαρεματα σου

Ευχαριστώ φίλε μου. Να σαι καλά. Εν άγρια τα λαβράκια. Έσχει ιχθυοτροφεία σε ένα σημείο αλλά εν μακρία που τους τόπους που ψαρεύκω. Επειδή εν έχω μέσο, πάω ψάρεμα περπατητός, με το λεωφορείο ή αν τύχει τζαι βρω κάποιο με αυτοκίνητο. Οι πιο πολλοί δαμέ όμως εν λαλούν τπτ για τόπους τζαι ψάρκα τζαι άμα ρωτήσεις που επήες λαλούν ''ε πέρα μακριά, βόρεια, νότια, ε μακριά πήγα και χρειάζεσαι αυτοκίνητο για να πας'' αλλά εν πειράζει επειδή ήβρα τους τόπους μου να πηαίννω τζαι κρατούν τζαι συναγρίδες, λαβράκια θηρία τζαι μεγάλες άγριες τσιπούρες 2-4kg.. Τωρά εν η εξεταστική οπότε μόλις τελιώσει θα ποστάρω τζιάλλες φώτο..
-
ωραία τα ψαρια σου γιάννη!
...πάντως κράτησε το τόπο για σένα
γιατί έτσι "ψαρκα" στην κύπρο ένα δυσκολευτείς να βρείς φιλε m!
...πάντως αν έχει έτσι "ψαρκα" όπως λάλης ένα σου κατεβουν όλοι "τζικατο"

...πάντως κράτησε το τόπο για σένα