Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Πολυ ωραια τα ψαρια φιλε Νικολα, Μπραβο! Σε τι βαθος πιαστηκαν περιπου?
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
καλα ρε εσυ εν εφκαλες λεπια ακομα????
εισαι ωραιος κυριε

εισαι ωραιος κυριε
I live my life a breath at a time
ΦΙλε Νικολα σε τι βαθος πιαστηκαν?
-
μια χαρά τα "ψαρκα" νικόλα! εν κύπρο που έπιασες τα λαβράκια? ...έρια 4 φορες σε τόπους που τα πιάνει και tpt ακόμα!...έρια ένα 2 ορο εχτές έπιασα τα πρώτα 2 "οχταποδια" ένα 2kg και ένα λείο πιο μικρό !2 κέφαλους και μια τσιπουρα πάνω που μισό kg!...αλλα λαβράκια άφαντα ακόμα,έτσι καιρό πέρσι έβλεπα ψαρια 2-3 kg "τζιαμε" που παο φέτος και ενέχει tpt ακόμα! 

-
εν δυσκολα ψαρια Κύπρο ειδικα τα μεγάλα και θέλουν πολυ ψάξιμο!!αλλαξε τόπο φιλε μου και ισως να αλλαξει η τυχη σου!!εγω πηρα αρκετα ψαρια του ειδους όλα Κύπρο!!leshi cy wrote:μια χαρά τα "ψαρκα" νικόλα! εν κύπρο που έπιασες τα λαβράκια? ...έρια 4 φορες σε τόπους που τα πιάνει και tpt ακόμα!...έρια ένα 2 ορο εχτές έπιασα τα πρώτα 2 "οχταποδια" ένα 2kg και ένα λείο πιο μικρό !2 κέφαλους και μια τσιπουρα πάνω που μισό kg!...αλλα λαβράκια άφαντα ακόμα,έτσι καιρό πέρσι έβλεπα ψαρια 2-3 kg "τζιαμε" που παο φέτος και ενέχει tpt ακόμα!
εφκαλες το φαι τζαι με το παραπάνω όμως, αν δεν επαιξες λαβράκι εν πειράζει εν τζαι τα άλλα μια χαρα!!
c.nadiotis wrote:καλα ρε εσυ εν εφκαλες λεπια ακομα????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εισαι ωραιος κυριε
-
σιούρα λαβράκια έχει η λάρνακα όμως ενέν και ο καλύτερος τόπος αν και κάποτε επαίζαμε pularoudkia 3-4 kg! λεμεσός και πάφος εν άλλη φάση ! ...έχει μες το βασιλικό πάντα αν ενδιαφέρεται κανένας

κύριε κουφέ η ενότητα εδώ είναι εξορμήσεις και αποτελαίσματα, κάποιοι εδώ μέσα βασίζονται σε κάποια δεδομένα που βλέπουν σε αυτή την ενότητα για να βγάλουν κάποια συμπ[εράσματα και να πάνε ψάρεμα. Εάν κάποιος ΄γράφει μ..... για σκοπούς εντυπωσιασμού τότε παραπλανεί και πολούς άλους που το διαβάζουν . Σε ένα απρόσωπο φόρουμ η ειλικρίνια πέζει μεγάλο ρόλο. Ο άνθρωπος που έκανε το λάθος το παραδέχθηκε, απολογήθηκε και το θέμα έληξε και επειδή είναι και νεαρός ψαροντουφεκάς μπαίνει απο νωρίς στον σωστό δρόμο χάρης της κουβέντας αυτής. Εσύ τι ζόρι τραβάς δέν καταλάβαμε ακόμη. Πάντος επαναλαμβάνω η ενότητα είναι εξορμήσεις και αποτελαίσματα άλλα σχόλια άσχετα εμ το θέμα θα διαγραφούν
Συμφωνω απολυτα με τον admin.admin wrote:κύριε κουφέ η ενότητα εδώ είναι εξορμήσεις και αποτελαίσματα, κάποιοι εδώ μέσα βασίζονται σε κάποια δεδομένα που βλέπουν σε αυτή την ενότητα για να βγάλουν κάποια συμπ[εράσματα και να πάνε ψάρεμα. Εάν κάποιος ΄γράφει μ..... για σκοπούς εντυπωσιασμού τότε παραπλανεί και πολούς άλους που το διαβάζουν . Σε ένα απρόσωπο φόρουμ η ειλικρίνια πέζει μεγάλο ρόλο. Ο άνθρωπος που έκανε το λάθος το παραδέχθηκε, απολογήθηκε και το θέμα έληξε και επειδή είναι και νεαρός ψαροντουφεκάς μπαίνει απο νωρίς στον σωστό δρόμο χάρης της κουβέντας αυτής. Εσύ τι ζόρι τραβάς δέν καταλάβαμε ακόμη. Πάντος επαναλαμβάνω η ενότητα είναι εξορμήσεις και αποτελαίσματα άλλα σχόλια άσχετα εμ το θέμα θα διαγραφούν
kαλα ρε πεθκια μεν πιεζεστε.επια να καμω μια φαρσα του φιλου μου του νικολα.συγνωμη αν εδιαταραξα το κλιμα απολογουμαι.ετσι πληροφοριακα ειμαι τζηνοςο κκελης που βουτα με τον νικολα.γεια σε ολους
Μεν αγχώνεσαι ρε εν που αγαπούν τον Νικόλα πολλά τζε αντιδράσαν έτσιkoufos wrote:kαλα ρε πεθκια μεν πιεζεστε.επια να καμω μια φαρσα του φιλου μου του νικολα.συγνωμη αν εδιαταραξα το κλιμα απολογουμαι.ετσι πληροφοριακα ειμαι τζηνοςο κκελης που βουτα με τον νικολα.γεια σε ολους

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
-
ρε κκελη μα εσου εισαι ρε!!τωρα να σε πιαω τηλ τζαι κατισχιη σου!!koufos wrote:kαλα ρε πεθκια μεν πιεζεστε.επια να καμω μια φαρσα του φιλου μου του νικολα.συγνωμη αν εδιαταραξα το κλιμα απολογουμαι.ετσι πληροφοριακα ειμαι τζηνοςο κκελης που βουτα με τον νικολα.γεια σε ολους

ορφέ μεν το πάρεις προσωπικά αλλά αν δεν ξέρω με ποιόν μιλώ προτιμώ να μεν του μιλώ!!
Δηλαδη τι θελεις να ξερεις για να μου μιλας???
Τους αλλους ξερεις τους τζιε μιλας τους?
-
ναι ξερω τους!!!εσυ γιατί επιλεγεις την ανονυμία;;εχεις κάτι να κρύψεις;;;orfos wrote:Δηλαδη τι θελεις να ξερεις για να μου μιλας???
τελοσπάντων επιλογή σου είναι ότι θες κάνε μόνο μεν απαιτείς απο τους άλλους να τη συμμερίζοντε!
Φιλε δεν εχω τιποτα απολυτως να κρυψω . ΕΠελεξα το ονομα ορφος απλος στην τυχη. Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο...
- stathis 1821
σωστος ο νικολαςNIKOLAS HARRIS wrote:ναι ξερω τους!!!εσυ γιατί επιλεγεις την ανονυμία;;εχεις κάτι να κρύψεις;;;orfos wrote:Δηλαδη τι θελεις να ξερεις για να μου μιλας???
τελοσπάντων επιλογή σου είναι ότι θες κάνε μόνο μεν απαιτείς απο τους άλλους να τη συμμερίζοντε!