Αποσύρω το πιο πάνω σχόλιο, γιατί όπως φαίνετε απο μια μικρή ερευνά που έκανε ο Στάθης, το νεοφερμένο μέλος του φόρουμ Orfos είναι τσακωμένος με την αλήθεια. Από εμένα είναι ανεπιθύμητος και κατατάσσετε στη κατηγορία των troll.c.nadiotis wrote:
Μονό και μονό από αυτή την απάντηση αποδεικνύεις ότι έχεις την ποιότητα που σέβομαι αφάνταστα στον κάθε άνθρωπο… Σε καταλαβαίνω και σε καλωσορίζω στο φόρουμ μας… εύχομαι καλές αναδύσεις και να σε συντροφεύουν όμορφες στιγμές στο θαλασσινό σου ταξίδι.
Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Last edited by c.nadiotis on Thu Jan 20, 2011 7:05 am, edited 1 time in total.
I live my life a breath at a time
kai sto greekdivers me to nickname KATI ta idia ekanes, to giati to xeris mono esy. Sorry gia ta greeklish alla den exi ellinika to til.
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
Ατε κανει μικρέ, τζιαι εν τρωμε κορωνόμυαλα.orfos wrote:Φιλε σου εχω απαντησεις για ολες τις αποριες σου...
1) Τα ψαρια που πιαννω και το καλαμαρι στην συγκεκριμενη φωτογραφια δεν ειναι παντα απο εμενα πιασμενα δηλαδη τωρα τις τελευταιες μερες ασχοληθηκα παρα πολυ με το ψαρεμα γενικα εμαθα και αποκτησα φιλους με τους οποιους πηγαινω.
Π.χ. πανω το καλαμαρι πιαστηκε απο τον φιλο μου εν παρουσια μου δηλ . πηγαμε μαζι αλλα το πηρε εκεινος και επειηδ η φωτογραφια ηταν πολυ καλη την εβαλα αυτη. Τα ψαρια με το ψαροτουφεκο ομως ειναι αποκλειστικα δικα μου στην αλλη ενοτητα.
3) Στην συγκεκριμενη φωτο του φιλου μου η ημερομηνια της φωτογραφικης δεν σαζεται με τπτ. Πορσπαθησαμε να το διορθωσουμε αλλα τπτ.
αυτο ειναι ολο ελπιζω να σε καλυψα
Μην το συνεχίζεις.
Enough is enough.
no whey no gain
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
αφηστε τον να δουμε ποσο εν να τον αντεξει ο admin
I live my life a breath at a time
Παιδια σας παρακαλω καταλαβετε με ενε ψεματα που σας λαλω εν αληθκεια τζιε ενηξερω κανενα κατι που το greekdivers
Ε κοπελια πιστεψε τε με σας παρακαλω ηβρα τζιε γιω ενα φορουμ να ποσολιουμαι τζιε να μου το φκαλετε ξινο...
Σας παρακαλω....
Ε κοπελια πιστεψε τε με σας παρακαλω ηβρα τζιε γιω ενα φορουμ να ποσολιουμαι τζιε να μου το φκαλετε ξινο...
Σας παρακαλω....
- leonidasss
Κακό πράμα οι αέρηδες... Όταν κρατούν μάλιστα για μέρες, άλλοι κάνουν τέχνες πάνω στα όπλα τους (βλέπε ιδιοκατασκευές) και άλλοι τακώνονται στα φόρουμ!
Χαλαράαα και θα φτιάξει ο καιρός...

Παιδια θελω να πω σε ολους ενα ΜΕΓΑΛο συγνωμη για το ψεμα που ειπα με το καλαμαρι.
Πραγματικα η αγαπη μου για το ψαρεμα μερικες φορες με κανει να παραφερομαι οπως και με τον ροφο.
Θα ηθελα να σας παρακαλεσω να μην μου κρατατε κακια... Και σας υποσχομαι οτι απο δω και περα θα ειμαι εντιμος και δεν θα ξαναβαλω αλλη φωτογραφια ψευτικη. θα ειναι μονο δικες μου και θα το δειτε αυτο....
Σας παρακαλω να με συγχωρεσετε και να με δεκτειτε ξανα σαν επισημο μελος του φορουμ...
Σας παρακαλω.....
Ευχαριστω πολυ.
"Ενας ψαροκυνηγος που παραφερθηκε"...
Πραγματικα η αγαπη μου για το ψαρεμα μερικες φορες με κανει να παραφερομαι οπως και με τον ροφο.
Θα ηθελα να σας παρακαλεσω να μην μου κρατατε κακια... Και σας υποσχομαι οτι απο δω και περα θα ειμαι εντιμος και δεν θα ξαναβαλω αλλη φωτογραφια ψευτικη. θα ειναι μονο δικες μου και θα το δειτε αυτο....
Σας παρακαλω να με συγχωρεσετε και να με δεκτειτε ξανα σαν επισημο μελος του φορουμ...
Σας παρακαλω.....
Ευχαριστω πολυ.
"Ενας ψαροκυνηγος που παραφερθηκε"...
Κοπελια συγχωρατε με??
Σας παρακαλω ε παραφερθηκα τζιε παραδεχουμετο
Θελω να με θεωρησετε ξανα μελος του φορουμ σας παρακαλω...Εκαμα τοση χαρα οταν ηβρα τουντο φορουμ να συζητω με "συναδελφους"...
Θελω να με θεωρησετε ξανα μελος του φορουμ σας παρακαλω...Εκαμα τοση χαρα οταν ηβρα τουντο φορουμ να συζητω με "συναδελφους"...
που μενα εισαι συγχωρεμενος

-
πρωτα απο όλα πες μας το ονοματάκι σου και επειτα βάλε τζαι καμια φωτο με το προσωπάκι σου να ξερουμε με ποιον μιλουμε!εν μικρη η Κύπρος τζαι εν μας αρεσκουν τα φαντάσματα!!ή ακομα καλύτερα έλα την Παρασκευή στη συναντηση που θα κάνουμε να γνωριστούμε που κοντά!!orfos wrote:Κοπελια συγχωρατε με??

Που εσενα καρτερω να μου πεις αν θα ερτεις να παμε......
Ορφος, κοπιασε και θα σου φυλαξω θεση διπλα μου

Ορφος, κοπιασε και θα σου φυλαξω θεση διπλα μου

Ευχαριστω που με συγχωρεσατε και σας υποσχομαι πως απο δω και περα μονο δικα μου ψαρια!
καλησπερα φιλοι συναδελφοι.μετα απο πολυ καιρο που διαβαζω και βλεπω τις φωτο αποφασισα να γραφτω να κοφκω τζε γω καμια κουβεντα.μονο που ο κυριος νικολας χαρις ακουετε πολλα αυστηρος με τους συναδελφους και τον παρακαλω να ανταποκριθει να το κουβεντιασουμε αν θελει φυσικα.παντα καλοπροαιρετα
-
πε τζαι του στραβού να έρτει, με να με ακούετε με να με θωρείτε!!koufos wrote:καλησπερα φιλοι συναδελφοι.μετα απο πολυ καιρο που διαβαζω και βλεπω τις φωτο αποφασισα να γραφτω να κοφκω τζε γω καμια κουβεντα.μονο που ο κυριος νικολας χαρις ακουετε πολλα αυστηρος με τους συναδελφους και τον παρακαλω να ανταποκριθει να το κουβεντιασουμε αν θελει φυσικα.παντα καλοπροαιρετα

-
ας μιλησουμε για ψαροντούφεκο.....
μετά τους ανατολικούς η πανσέλινος εφερε ψάρια μαζί της.
2 3ωρα απογευματινά κολυμπητά απέφεραν καλούς καρπούς!
ειχε καιρό να κτυπήσω κουρκουνες ανω των 300γρ και το κοπάδι με τα λαβράκια με εφνιδίασε ευχάριστα σε τόπο μακρυά απο ιχθυοκαλιεργειες!
αν είναι αγρια φαίνεται στη φωτο...το κιλίσιο ήταν αυγομένο και τα άλλα είχαν σπέρμα!παντως απο λαβράκια φέτος είμαι ευχαριστημένος!
μερικοί ευσωμοι σαργοί με εκαναν να νιώθω πλήρης και γεμάτος ενέργεια για αυριο!!
μετά τους ανατολικούς η πανσέλινος εφερε ψάρια μαζί της.
2 3ωρα απογευματινά κολυμπητά απέφεραν καλούς καρπούς!
ειχε καιρό να κτυπήσω κουρκουνες ανω των 300γρ και το κοπάδι με τα λαβράκια με εφνιδίασε ευχάριστα σε τόπο μακρυά απο ιχθυοκαλιεργειες!
αν είναι αγρια φαίνεται στη φωτο...το κιλίσιο ήταν αυγομένο και τα άλλα είχαν σπέρμα!παντως απο λαβράκια φέτος είμαι ευχαριστημένος!
μερικοί ευσωμοι σαργοί με εκαναν να νιώθω πλήρης και γεμάτος ενέργεια για αυριο!!

- Attachments
-
- ssss.JPG (121.51 KiB) Viewed 5894 times
-
- sssss.JPG (62.12 KiB) Viewed 5895 times
-
- s.JPG (111.88 KiB) Viewed 5892 times